• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2015

20:05

POTPUNO LUDILO! Lepotica Maja Adrovac je ipak pucala u Beka?

Politika

POTPUNO LUDILO! Lepotica Maja Adrovac je ipak pucala u Beka?

Podeli vest

Dosadašnja istraga pokazala da je uhapšena Maja Adrovac lično ranila biznismena Milana Beka... Policija tereti isključivo nju, njen muž i brat se nigde ne pominju, tvrdi Majin advokat Momčilo Minić...

Misteriozna lepotica Maja Adrovac (31) ne samo da je učestvovala u atentatu na Milana Beka već je lično pucala na poznatog biznismena ispred njegove vile na Senjaku 14. novembra 2014, pokazuju rezultati dosadašnje istrage!

Adrovčeva, koja je u petak uhapšena u stanu na Vračaru, jedina je osoba osumnjičena za pokušaj teškog ubistva, za šta joj preti do 40 godina zatvora.

Muž daje alibi

Ovu informaciju za Informer potvrđuje i njen advokat Momčilo Minić, koji ističe da se, uprkos različitim spekulacijama, na listi osumnjičenih ne nalaze Majin muž Ivan (33), inače član međunarodne bande "Pink Panter", kao ni njen brat.

DNK ništa ne znači

Tužilaštvo je tereti da je baš ona pucala, ali čaura s njenim DNK ne dokazuje ništa
Momčilo Minić, advokat Maje Adrovac

- Njih dvojica se ne pominju nigde u predmetu, niti se traga za njima. Maja je jedina osumnjičena od samog početka. Više tužilaštvo je tereti da je baš ona pucala, ali čaura s njenim DNK to ne dokazuje, baš kao ni da je imala direktan kontakt sa municijom - tvrdi Minić i dodaje da Adrovčeva ima i vrlo jak alibi, koji može da potvrdi pedesetak ljudi, među kojima upravo i njen muž.

- Ona je tog dana bila na sahrani u Velikom Mokrom Lugu i ostala je sa mužem na daći do ponoći - objašnjava Minić, koji se u međuvremenu žalio na odluku o određivanju pritvora Adrovčevoj do 30 dana.

Informer

Posle odluke Višeg suda o žalbi na pritvor, tužilaštvo će saslušati Beka, njegovog vozača, baštovana i batlera, koji su zasad jedini predloženi svedoci.

Tek posle toga može se očekivati eventualno suočavanje Maje i Beka.

Istraga u tri pravca

U međuvremenu, istraga o motivima samog napada, prema tvrdnjama našeg izvora, vodi se u tri pravca...

- Najozbiljnije se ispituje da li je reč o dugovima i neraščišćenim računima. Proverava se da li je i kome Beko dugovao, ali i mogućnost da je nekome pozajmio veliki novac. Zbog Majinog atraktivnog izgleda inspektori sumnjaju i da je možda reč o ljubavnoj aferi, koja je doživela krvavi rasplet, pa se s nestrpljenjem očekuje njihovo suočavanje - kaže sagovornik Informera i dodaje da je treći mogući motiv ujedno i najmanje realan.

- Nije ipak definitivno otpisan scenario po kome je Maja pucala po nalogu nekoga kome je Beko smetao. On je dugo u velikom biznisu i na javnoj sceni, pa nije nemoguće da se zamerio određenim licima koja su zbog toga odlučila da ga uklone - zaključuje naš izvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
biki

pre 8 godina

Beko zna ko je na njega pucao i zasto.Trazite da on propeva.

bubasvaba

pre 8 godina

uaditi DNK beku i deci te lepe plavuse i eto ti resenje zadatka !!!

Stojan

pre 8 godina

Mozda ga je "zakazao"i neko ko nije vise medju zivima?!

OzNa

pre 8 godina

Ziv je , na suludi korak se odlucio.Nego Beko ostade ziv,na njihovu zalost.....a na nasu SRECU

Dragomir

pre 8 godina

У сред среде и четвртка могу да се шетам сам по авалским стазама и околишу.Да седнем или полегам ди 'оћу или нећу!Могу на сред среде и четвртка свога дворишта да одспавам преко ноћи.Бато,нигде комарца а камоли атентатора!Ех,шта би за так'и живот Беко дао!Тај,бре,у рођеној кући у клоњу иде у кратким скоковима трчећи лево и ем десно!Да л' га сажаљевам?Боље питајте раднике ,,Ц маркета,, који десет година чекају да им се дају новци од акција?

Dragy

pre 8 godina

Koliko znam, osoba od 31 godinu nije maloletna, a uz to je i kažu lepa pa nerazumem ZAŠTO se u štampi ne pojavljuje jasna njena slika? Zašto ne možemio da vidimo kako izgleda "Lepa Maja"?

marko

pre 7 godina

ha ha ha na nasu srecu pun beograd biznismena ... na zalost tako se danas zovu mocni kriminalci...za koliko je krivicnih dela terecen taj isti beko???

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija