• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin

03.08.2015

23:37

ĐINĐIĆ POZIVAO NA RAT SA HRVATSKOM Zbog Oluje tražio intervenciju vojske!

Politika

ĐINĐIĆ POZIVAO NA RAT SA HRVATSKOM Zbog Oluje tražio intervenciju vojske!

Podeli vest

Ovih dana se obeležava 20 godina od operacije „Oluja“ u Hrvatskoj, a daleke 1995. godine kada je progon Srba iz Republike Srpske Krajine počeo, Zoran Đinđić dao je veoma zapaljiv intervju u kom je pozivao na konačan rat protiv Hrvata

- Nama nije cilj da se borimo za Knin. Ali ako neko bude hteo da osvoji Knin bombardovanjem civila, onda Jugoslavija mora da to spreči i stane u odbranu svog naroda.

Ako Amerikanci mogu iz vazduha da intervenišu iako nemaju trupe na zemlji, zašto ne bismo mogli mi, čiji narod ratuje za opstanak.

Ako naša vojska to ne može, onda treba postaviti pitanje: kakva je to vojska? – rekao je tada Đinđić i dodao:

- Ako naša vojska sa svojih 100 ili 200 migova ne može da izbombarduje hrvatsku artiljeriju koja puca na srpske izbeglice, onda se treba upitati šta ćemo da radimo sutra ako Albanija postavi ultimatum za Kosovo-rekao je tada Zoran Đinđić


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 8 godina

upravu je bio, srpska vojska je dobra samo za parada. kad je trebalo da se pokaze u krajini se razbezali ko zecevi,a u srbiji se ponasali ko pic.ce nisu smeli ni da probaju da zaustave. pa bre saka ustasa onoliko dugo drzala vukovar a srbi se sasr.li posle jedne ofanzive

Kojo

pre 8 godina

Pricalo se da je snajperista pobegao u hrvatsku.ZASTO??? Narod se veoma brzi predao i krenuo u zbeg,Kao i na Kosmetu, Kako tumaciti Sndru Raskovic koja ne zeli da proda svoju vili a obican svet je ostavio sve sto je imao i dosao ovde u gladnu Srbiju da trazi Pomoc.Bar da su se jos jedno dve tri dana odupirali ovako je sve smuti pa prospi ili se pokupite i svi u svoje kuce i imanja da vidimo kako ce se danas odvijati situacija kada je Rusija ojacala. Samo pametno.

Jelena

pre 8 godina

Sanda Rašković treba da se pokrije po ušima i ćuti, ne samo za vilu, nego i za sve ostalo, DSS i DS su glavni krivci što je Srbija uprljana u svakom smislu reči, što je ovoliko nezaposlenih, što su sela prazna,se a gradovi gladni.Oni su proizveli tajkune!

oli

pre 7 godina

Ljudi su namerno preseljeni u Srbiju da bi se povecao natalitet koji je prvi put u plusu od dolaska izbeglica.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija