• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2015

17:56

ŠEŠELJ ZAPALIO ZASTAVU HRVATSKE Policija obuzdavala pristalice radikala

Politika

ŠEŠELJ ZAPALIO ZASTAVU HRVATSKE Policija obuzdavala pristalice radikala

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zapalio je hrvatsku zastavu ispred ambasade Hrvatske

Policija nije dozvolila Šešelju da drži govor sa strane ulice gde je zgrada hrvatske ambasade, kao ni okupljanje pristalica radikala ispred ambasade, pa su se oni okupili  na trotoaru preko puta.

Oko 300 pristalica Srpske radikalne stranke protestovalo je danas ispred ambasade Hrvatske povodom 20. godišnjice operacije "Oluja", a predsednik SRS Vojislav Šešelj tom prilikom zapalio je "šahovnicu",

- Upozoravam sadašnje vlastodršce u Srbiji, Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, da nemaju pravo da bilo šta Hrvatima praštaju u ime srpskog naroda - rekao je Šešelj obraćajući se okupljenima.

Tanjug

On je poručio da ne može biti oproštaja dok se ne povrati "srpska zemlja", i da samo žrtve mogu da praštaju.

Tanjug

Lider radikala je kazao da Srbija neće ratovati protiv Hrvatske, članice EU i NATO, ali da Srbi "neće zaboraviti šta je srpsko" i da će povratiti Krajinu i Kosovo. On je u intervjuu za Informer rekao da će Srpsku Krajinu "vratiti naši sinovi i unuci".

Šešelj je dodao i da Srbija nikako ne sme da pristane na arbitražu u sporu oko granice sa Hrvatskom na levoj obali Dunava, jer će je izgubiti.

Tanjug

Tokom protesta vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća preusmeravana su oko dela Ulice kneza Miloša u kom se nalazi ambasada Hrvatske.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srdjan

pre 8 godina

Nije trebao da je pali na ovoj vrucini,trebalo je te zastave zapisati i posrati pa poslati kolini gabor kitarevic.

surovi

pre 8 godina

Dobro bre Vojo, pa zar opet moraš da preteruješ. Očekivao sam od tebe da kao istinski intelektualac sve to malo "lepše" upakuješ !!! Mada, izvini, nemam ništa ni protiv ovakvog načina slanja poruke. Pozdrav tebi care.

Govna

pre 8 godina

A sta je sa Crnom gorom, da necete i nje vracati, cetnici srpski lako bi vasa braca slovenska rekla: golazn ena! Tako je, kad su u bre srbiji cetnici na vlasti, pa se moze paliti hrvatska zastava. Palili ste vi i 91-95, kad se je prije 20 godina sve preokrenilo. 95 ste cetnici pokrali hrvatske kamione i traktore od Knina pa sve do Dunava i nikad ih niste vratili, naravno srpska kultura- srpska posla.

Miloš

pre 8 godina

Pametan je dovoljno sto je sebe u hag poslao da sacuva glavu. To mu je najvci uspeh i najpametniji korak u karijeri bio. Sad kad je napolju sigurnije vratio se da nama pravi rusvaj grdan za sve buduce generacije. Intelektualac propalog mentaliteta. Znaš, mnogi gori su isto bili intekektulci ..

zoran miljkovic

pre 7 godina

Мислите ли стварно да Шешељ протествује, или отвара Хрватима пут, да им европа не може ништа јер је и наводни Србин запалио Хрватску заставу,Шешељ све смишљено ради против интереса Србије и одмах истим гестом покрива Хрвате.У Србији сви ћуте, још хвале Шешељев чин.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija