• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2015

19:30

(VIDEO) UREDNIK INFORMERA NA PINKU: Nema pomirenja s Hrvatima!

Politika

(VIDEO) UREDNIK INFORMERA NA PINKU: Nema pomirenja s Hrvatima!

Podeli vest

Gostujući u emisiji "Pravac" na kanalu Pink 3, Dragan J. Vučićević, Željko Cvijanović i Dejan Vuk Stanković zaključili da će na osnovu onog što se dešavalo proteklih dana u Zagrebu i Kninu, teško doći do istorijskog pomirenja Srba i Hrvata

 

Tokom emisije u kojoj su osim Dragana j.Vučićevića, gosti bili glavni urednik Novog Standarda Željko Cvijanović i politički analitičar Dejan Vuk Stanković razgovaralo se na temu hrvatskih zločina i mogućnosti istorijskog pomirenja Srba i Hrvata.

Izjava Dragana J. Vučičevića, koji se osvrnuo na buru komentara preko društvenih mreža koje je izazvalo objavljivanje naslovne strane Informera s naslovom "Hrvati slave klanje Srba", odredila je uveliko i sam tok emisije.

- Pogledajte šta se dešavalo ovih dana u Zagrebu i Kninu, oni slave klanje Srba... a meni preko društvenih mreža prigovaraju što sam napisao - Hrvati slave klanje Srba. To njihovo slavlje je satanistički obred i sa njima nema pomirenja - rekao je između ostalog Vučićević... a kako je dalje tekao tok razgovora pogledajte na video snimku kompletne emisije:  

Kakvo je Vaše mišljenje i komentar o mogućnosti eventualnog pomirenja između Srba i Hrvata?  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NAvojo

pre 8 godina

Ako ima neko ko veruje u pomirenje, taj je onda ili naivni Srbin iz Hrvatske Ustaske Drzave-HUD, ili je Srbin iz Srbije, sto ja mnogo naivnije I opasnije, jer 70% Srba iz Srbije jos uvek veruje da smo mi isti narod I jako malo znadu o Hrvatskom mentalitetu. U to bi se lako bilo uveriti, napr. kad bi Ustasa Tomson zakazao koncert u Beogradu, napunio bi citav proctor,a bilo bi zalosno po Srpsku drzavu (ako je uopste ima) I Srpski narod, jer oni nisu krivi vec "drzava", koja to I nije, koja svoj narod a posebno svoju decu ne uci nicemu vaznom za opstanak, jer da tako nije Srpska bi deca ucila Srpsku istoriju, a posebni istoriju xx. veka u kojoj su njeni preci tri puta stradali tako, da se nikad necemo oporaviti, a narocito ako nasa drzava bude I dalje krila da je 1995, Hrvatska- monstrum-drzava ucinila najveci ratni zlocin nad Srpskim narodom, koji je pocinjen posle Drugog svet. rata. Genocidno-etnicko takozvano ciscenje u jednom danu 250.000 Srba proterano I pobijeno, sa svojih vekovnih ognjista, kada su ih Hrvati proglasili AGRESORIMA I OKUPATORIMA, a Srpska drzava-Srbija, odnosno njena Vlada cuti I krije kako rece taj zlocin, OD KOGA svoje dece da I dalje misle da smo jedno te isto I da cemo se pomiriti, samo sto nismo, kako jadno I bedno.

nesa

pre 8 godina

Ma koje pomirenje.To je narod koji ne zna ni da voli ni da prašta,čast izuzecima.Poješće ih ljubomora ne samo prema Srbima već prema svima koji su bolji i sposobniji od njih.

Biljana

pre 8 godina

Vucko,svaka ti cast.Sta da radis,istina je uvek gruba,ali ljude i stvari treba nazivati pravim imenom.

Srpkinja

pre 8 godina

Свака част господину Вучићевићу, треба Хрвате назвати правим именом - УСТАШЕ. Ја као припадник млађе генерације, пуно читам историју и због тога што је знам, избегавам Хрвате и све хрватско у широком кругу. Од концерата, производа, државе, људи, свега. Наша држава их пушта на тржиште, опрашта им, заборавља, наш народ трују Паровима, Фармама и западњачким медијима против свега српског и руског. Сматрам да младима треба дати прилику да покажу како треба да се води и воли своја држава, Србијо пробуди се, још ти није касно! И једна молба за уредника Информера: Пишите Ћирилицом Информер (сајт и новине), почните од тога.

Dragomir

pre 8 godina

Српкињо,читам твој коментар и уживам у лепоти ЗВАНИЧНО најбоље ћириличне азбуке на свету!НАЈБОЉЕ!Биљани сам већ скренуо пажњу да се мане латинице подмуклих енглеза.Српкињо,значи,дете моје,имаш похвалу од мене старог Драгомира и да полако порадиш на дужини реченице и ту и тамо даш му га даш по поправопису.Ја водим акцију писања коментара српском ЋИРИЛИЦОМ или LATINICOM!Лепота од писма!

narod

pre 8 godina

slobodarski koji je zdrav, lep, hrabar, pametan, obrazovan...ne postuje sopstvene vrednosti, ne postuje sebe. Sta da ocekuje? Upravo ovo sto mu se i dogadja. Srbi, budite jedinstveni u svom dostojanstvu. Razlicitost misljenja a jedno srce. Ustase su sve rekli. Na vama je red. I g n o r....n e p o s t o j e e e Ni protestna nota niti demars ubuduce. Na portalima ne pomenuti ih. N e p o s t o j e //////// Imate sve ako imate sebe...

Milorad Culibrk

pre 8 godina

BLJESAK, Potresen sam utiscima iz emisije. Uvek pokusavam da sopstveni kosmopolitizam stavim iznad nacionalnog. Zakljucak koji izvodim posle gledanja emisije ipak pospesuje onaj deo mog razmisljanja da pomirenje sa Hrvatima ( Hrvatima -ustasama ,nisu svi hrvati ustase ali su sve ustase hrvati ) nije moguce. Male stvari govore mnogo vise od svih filozofskih rasprava. 1.maja 1995.god. osvanuo sam sa suprugom u Ljubljani u Hotelu KOMPAS. Probudio se u 6h. i spremam se za nastavak puta kuci. UPALIM TELEVIZOR. Prvi program HTV. Ne mogu da verujem svojim usima. Tamburaski orkestar svira a reci pesme glase: " Srem, Banat i Lika hrvatska su dika."Da li je to pesma o Velikoj Srbiji? Isfrustriran odlazim da izvezem auto iz garaze Hotela. 90 minura nisam mogao da nadjem auto.Do kada cemo verovati u bajke. Braco Srbi, braco pravi Hrvati, braco Slovenci, braco Bosanci (gnusam se novokomponovanog naziva Bosnjaci ), braco Makedonci i Crnogorci. Osvestimo se MI SMO BRACA PO KRVI koje KRVOZEDNI pripadnici naseg bratskog roda uvek vracaju u PRVOBITNU zajednicu LJUDOZDERA i KRVOPIJA. Spasimo ljudsko u nama ili nestanimo sa lica zemlje.

hok

pre 8 godina

Mozda i dodje do pomirenja ali Hrvati bi trebalo da idu na neku psihoterapiju da bi skinuli kompleks Srbije,tek tad je moguce.

Pavle

pre 8 godina

Ovde se ne radi o pomirenju sa Hrvatima, shvatite to već jednom, već o pokušaju pomirenja - sa FAŠIZMOM !!! Moćete li Vi zamisliti - istorijsko pomirenje sa FAŠIZMOM i oprost svih fašističkih zločina.... ako možete, nek Vam je Bogom prosto.....!!

NAvojo

pre 8 godina

Upravo ti Pavle govoris ideoloski naucenim komuno-jezikom, ti ne shvatas ono cemu hoves druge da naucis.Za tebe je fasizam symbol svekolikog zla, a fasisti njegovi nosioci, pa upravo takva zabluda I odgovara onima koji jesu najgora vrsta ljudske rase, a to su pre svih USTASIZAM I Ustase-Hrvati, zatim NACIZAM I Nacisti Nemci, pa tek na trecem, mozda, mestu FASISTI, koji su za ustase, aristokratija I gospoda, a gde su KOMUNISTI, zar oces da kazes da su dobri, zapravo nista bolji od fasista. Treba biti realan covek pa uporediti cinjenice, a ne navijac, pa koje ja volim oni su uvek u pravu I kad rade zlo, kakvo su komunisti pocinili Srbiji I Srbima, kad su je okupiraki 1944. god.

Jelena

pre 8 godina

Nasilnik je uvek nasilnik, kada oseti da ispred sebe ima slabog! Hrvati u srbima ne vide ljude dobre volje, nego SLABOG! SMATRAM, DA NAŠA VLADA TREBA DA UVEDE SANKCIJE HRVATSKOJ U SVAKOM SMISLU, A POGOTOVO KULTURNOM! NI JEDAN HRVATSKI PEVAČ NE MOŽE PEVATI U SRBIJI, JER JE 05.08.2015. PEVAO USTAŠKE PESME MRŽNJE PREMA SRBIJI, JER DA NIJE, OGLASIO BI SE, NE BI ĆUTAO KAO PIČ.A!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17