• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.08.2015

14:54

KRKOBABIĆ: Penzije moraju da prate sudbinu plata

Politika

KRKOBABIĆ: Penzije moraju da prate sudbinu plata

Podeli vest

Penzije moraju da prate sudbinu plata, poručio je danas lider PUPS Milan Krkobabić u razgovoru sa građanima Novog Bečeja koji su podržali njegove stavove da nema viška radnika već manjka posla

- Neophodne su bile teške mere fiskalne konsolidacije, ali je stav PUPS da sada neki drugi treba da podnesu teret naišao na opšta odobravanja starijih sugrađana - rekao je Krkobabić u okviru letnjeg karanava PUPS 2015 "Svet pripada i nama".

On je poručio da je PUPS, kao partija socijalne pravde, napravila zaokret i preuzela brigu i o zaposlenima i svim korisnicima socijalne pomoći ističući nephodnost dugoročne stabilnosti zašta su potrebna i ekonomska utemeljenost, efikasnost, organizovanost . 

U saopštenju je istaknuto i da je lider PUPS izrazio zadovoljstvo podrškom koju je dobio u susretima u okviru karavana i spremnošću članova te stranke za lokalne izbore. Kako je navedeno, Krkobabić je posle susreta sa građanima održao sastanak sa funkcionerima PUPS iz banatskog regiona u sklopu priprema za lokalne izbore. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milun

pre 8 godina

Penzije nikad neće pratiti sudbinu plata ti si dozvolio da nas unište i pokradu zato ćeš doživeti rezultatsku katastrofu na izborima, pa nismo mi maloletni da glasamo za Španoviće i koje kakve koji gledaju svoj inters.

gaga vuk

pre 8 godina

Neverovatno kako su Krkobabici jaki kad je u pitanju retorika, ni sami neznaju koliko su para oteli a sve na osnovu privilegija stranackih, sto kad je tako pametan ne osnuje svoje preduzece,, ali preduhitrili su ga Kostici, Labusi Dinkici i ostali, a predstavnici penzioera samo cute u skupstini, imaju lepa primanje i sve im je potaman

Miroslav Ćatić

pre 8 godina

Krkobabiću, zaboravio si šta si rekao u predizbornoj kampanji. Prosečna penzija mora biti 70% od prosečne plate. A stvbarnost je drugačija. Prosečna penzija je manja od 50 od prosečne plate. Pa mi reci, kako te nije sramota da lupetaš kao otvoren prozor. Trebalo bi da ze bude sramota jer si se uglavio u Pošte a sina u Privrednu komoru Srbije. Ti si najobičnija bitanga.

Velika Istina

pre 8 godina

Људи, пензионери освестите се, само је њима добро. А то је Кркобабић, Чолаковић, Шпановић и његова сестра, Кораћ. Овај први је директор Поште, а остали су посланици републике и Покрајине од 120 хиљада динара. Пензија њима је џепарац, Даље добро је председницима Општин. или Градског Одбора, они су помоћници предс.скупштине града и одборници и чланови Градског већа. Сва три посла су добро плаћена. Пом.предс. скупш.града око 100 хиљада, одборник 33 хиљаде а члан гр.већа око 30 хиљада. Следећи су потпредседници у Град. или Општин. Одбору, стављају се у Управне или Надзорне Одборе, исто добро плаћена од по 30 хиљада месечно. Годишње им то дође око 300 хиљада. Предс. Месних одбора, не добију ништа, али зато добију обећање да ће им син, снајка или унук добити посао! На томе и остане!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17