• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2015

20:00

BORKO NAPADA: Živković je idiot, za njega ni rođena žena ne glasa!

Politika

BORKO NAPADA: Živković je idiot, za njega ni rođena žena ne glasa!

Podeli vest

Borislav Stefanović traži od rukovodstva partije da hitno raskine koaliciju sa Zoranom Živkovićem... Stefanović tvrdi da Živković demokratama samo ruši ugled i odnosi im glasove

Pošto je najpre oštro napao Pajtićevu ideju o "novom DOS" i u Tviter prepisci žestoko iskritikovao kadrove DS, potpredsednik ove stranke Borislav Stefanović rešio je da Zorana Živkovića i njegovu Novu stranku protera sa zajedničke izborne liste!

Borko, kažu u vrhu DS, tvrdi da je Živković "kamen o vratu DS" i da hitno treba raskinuti koaliciju s njim!

Rejting u promilima

Javna je tajna da nesuglasice između Stefanovića i Živkovića traju više od godinu dana, ali da su se posebno razbuktale kad je Pajtić pomenuo "novi DOS".

Borko, naime, kaže da je "ideju o novom DOS mogao da smisli samo idiot poput Zorana Živkovića"!

Gurali Živkovića umesto Borka

Početkom jula ove godine pojedini mediji su pisali kako je deo vrhuške DS želeo da umesto Stefanovića na mesto šefa poslaničke grupe postavi Zorana Živkovića. Tu ideju, navodno, gurali su funkcioneri DS Branimir Kuzmanović i Vladimir Todorić.

 

- Borko otvoreno priča da je Zoran Živković klasičan idiot, za koga na izborima ne glasa ni njegova rođena žena. On tvrdi da se rejting Živkovićeve Nove stranke meri promilima, a da DS sigurno skida nekoliko procenata glasova. Prošle nedelje mi je doslovce ovako rekao: Što pre oteramo tog kretena Živkovića što dalje od nas, to bolje - prenosi izvor Informera iz samog vrha DS, koji kaže da je samo pitanje dana kada će Stefanović sa ovim stavovima izaći i u javnost.

Kada smo ga juče pozvali za komentar, Borko nam je samo kratko poručio da nikad nije vređao kolege.

- U životu nisam rekao ni za jednog političara da je idiot! To nije moj rečnik. A vaš glavni urednik Vučićević možda zna i šta sam o njemu rekao... - rekao je Stefanović i dodao da će poštovati odluke stranke o predizbornim koalicijama.

Parazit preuzeo telo domaćina
Ulazak u koaliciju sa Živkovićem bila je greška. Vremenom je taj parazit počeo da upravlja telom domaćina
Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i član DS

Na drugoj strani, Zoran Živković nije hteo da daje nikakve izjave ovim povodom. Iz njegove Nove stranke nezvanično poručuju da ih ne zanima za šta se zalaže Stefanović.
- Ne interesuje nas šta misli samozvani srpski Cipras, već organi Demokratske stranke. Saradnja s njima trajaće sve dok bude funkcionalna - ističu Živkovićevi saradnici.

Uslov za cenzus

Marketinški stručnjak i član DS Nebojša Krstić ne krije da je pristalica Borkove inicijative.

- Ulazak u koaliciju sa Živkovićem bila je katastrofalna greška koja je 2014. oštetila DS više nego Tadićevo cepanje stranke. Vremenom je parazit počeo da upravlja telom domaćina kao strano telo. Da li će demokrate uspeti da raskinu štetnu vezu videćemo, ali to im je neophodan uslov da bi prešli cenzus. Ne znam da li je i dovoljan... - zaključuje Krstić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kos

pre 8 godina

zivkovic je doktor nauka i veliki covek za ovoga borka i nije lopov

pc

pre 8 godina

Ko nije lopov? Pa cim je bio u DS-u ne moze da ne bude lopov. Ne brini druze isti je i SPS i SNS, a takav je bio i SRS (pa su neki cetnici pocetnici presli u SNS).

sale

pre 8 godina

Stefanovic je buduci lider Srbije....zivi bili pa videli...

Vuk

pre 8 godina

Da li je lopov Zivkovic verujem da nije ali je sposobniji za vodjenje stranke od Pajtica sto narucuje grafite po Srbiji, ili Borka Stefanovica koji mislim da Srbiju gleda sa 3d ocima.Politicki diletant.Usput pozivam sve forumase da mi pomognu u jednom....Secate se afere Bodrum....Jeli bese Pajtic mahao avionskim kartama Nede Arneric...ili se varam...

Vladimir

pre 8 godina

Borko Stefanović će posle Vučića biti premijer Srbije...

Svejo

pre 8 godina

Losijeg coveka u politici nema od Zivkovica,ako je Borko to izjavio slazem se sa njim po prvi put.

Dusan

pre 8 godina

Ugled DS je uveliko srusen, ali Stefanovic je u pravu. Zivkovic rusi i ono malo procenata (bolje reci promila) koje DS jos ima.

aleksa

pre 8 godina

bravo krstiću dobro razmišljaš samo neznam dali će proći tvoja ideja najbolje da se skloniš iz toga pakla da ti nebude kasno uvek si radio po direktivi vođa tako da tvoje ideje neće zaživeti nikada u ds ima dobri ali više loši

MILIJA SUZOVIĆ

pre 6 godina

ZORAN ŽIVKOVIĆ JE ISTORISKA ,SRPSKA ,SRAMOTA. DA JEDAN ŠVERCER BUNDI BUDE PREMIJER. ŠTO SE ČUDIŠ U KAKVU JE SITUACIJU DOŠLA SRPSKA PRIVREDA,KAD JE TAJ POSTAVLJEN(ambasadori ga postavili za Premijera ....N.Čović),za PREMIJERA,A ŠUTANOVAC ZA MINISTRA VOJNOG,A FRANCETIĆ ZA PREDSEDNIKA DRŽAVE-

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija