• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2015

17:08

MILIĆEVIĆ: Pajtić bi da bude vlast i opozicija!

Politika

MILIĆEVIĆ: Pajtić bi da bude vlast i opozicija!

Podeli vest

Lider DS Bojan Pajtić hoće da bude premijer Srbije, a ne bi da, na drugoj strani, podnese ostavku na mesto premijera Vojvodine, hoće vanredne republičke, a neće vanredne pokrajinske izbore, predstavlja vlast i opoziciju vlasti u isto vreme, izjavio je danas zamenik šefa poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije u Narodnoj skupštini Ðorđe Milićević

On je rekao da je Pajtić u isto vreme i predsednik regularne vlade, ali i one u senci, odnosno vlast i opozicija vlasti i, kako je dodao, najviše bi voleo da upravo to i ostane.

- Na osnovu onoga što čini i radi, mislimo da je Bojan Pajtić dokaz da bipolarni poremećaj u Srbiji nije bolest, već zanimanje. Tvrdi da izbori u Vojvodini, oni koji jesu na dnevnom redu, mogu da budu održani samo na proleće, a krenuo je u predizbornu kampanju - rekao je Milićević u izjavi Tanjugu.

Kako je istakao, Pajtić je jedino "zaboravio" da ta vrsta bipolarnog zanimanja "ne zanima toliko glasače, koliko stručnjake".

- Na neki način su izbori, odnosno suočavanje sa stvarnošću, možda jedina šansa da mu se pomogne. SPS će podržati odluku o kojim god izborima, ubeđeni da su oni najbolja moguća terapija - rekao je Milićević.

Pajtić je poručio da je DS od danas u izbornoj kampanji i najavio da će se kandidovati za republičkog premijera u slučaju vanrednih parlamentarnih izbora.

Pajtić je na sednici glavnog odbora DS u Smederevskoj Palanci rekao da se stranka sprema za lokalne i pokrajinske izbore, koji će, kako je ocenio, biti početkom godine.

On je poručio i da će tokom kampanje biti na čelu svih izbornih štabova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija