• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tv Best

31.08.2015

18:00

PAJTIĆ OTKAČIO NIČIĆA: Bivši gradonačelnik Zaječara izbačen iz koalicije!

Politika

PAJTIĆ OTKAČIO NIČIĆA: Bivši gradonačelnik Zaječara izbačen iz koalicije!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ne želi više da ima bilo kakve veze sa bivšim gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem

Iako su "šurovali" do nedavno, organizovali proteste u Zaječaru na kojima se u više navrata okupilo po svega stotinak pristalica njihove politike, Pajtić je svoje mišljenje promenio i isterao Ničića iz koalicije.

"Pajtić i Ničić do nedavno su sarađivali blisko, ali je predsednik demokrata rešio da u svojoj koaliciji ne želi više Ničića i njegov Pokret „Živim za Krajinu“. Naslućujem da je razlog za ovakvu Pajtićevu odluku činjenica da bivši gradonačelnik Zaječara nema više nikakvu moć", rekao je izvor blizak Ničiću.

Podsećamo, Boško Ničić i Bojan Pajtić pokušali su u više navrata da organizuju proteste protiv vlasti u Zaječaru, ali svaki ovakav pokušaj doživeo je totalni debakl. Na protestu više stranaka i koalicija na prvom skupu okupiljeno je oko 700 ljudi, od kojih oko 150 Zaječaraca, a ostali su autobusima dovezeni u Zaječar.

Na drugom skupu bilo je svega 200 pristalica Ničićeve i Pajtićeve politike.

Mediji su ranije pisali da je u planu da Boško Ničić bude jedan od ministara u Pajtićevoj Vladi iz senke, zbog čega se predsednik Pokreta "Živim za Krajinu" hvalio na sva usta. Ali, Ničić je i tada ispao iz kombinatorike i ostao bez ministarskog mesta u Pajtićevoj vladi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 8 godina

E kad ga ni pajtic nece onda znamo koliko je sati.

Danka

pre 8 godina

Sada je jasbi da Nicic vise ne moze da vara i laze ovaj narod. Pa makar to bio i Pajtic.

Mara 45

pre 8 godina

Zar je Bosko mislio da ce sa Pajticem da uspe nesto ? Ljudi moji pa ko jos moze da se osloni na njih , propali su definitivno,narod nije vise glup i slep ,opljackali su nas i sad bi hteli opet nesto .

Bruno

pre 8 godina

Njihova saradnja se bas brzo zavrsila . Bosko je samo dzaba pokusavao nesto sa onim nazovi ''protestima'' ojadio je Zajecar dok je bio gradonacelnik tako da mu je sve palo u vodu , a ovo me uopste ne cudi bilo je i vreme da zavrse.

asid

pre 8 godina

Sreća za Ničića, počela je farma pa će imati sa čim da se bavi!

Marjanovic

pre 8 godina

Meni su njih dvojica jako slicni , dosta je bilo mutnih radnji na racun gradjana , Zajecar je osetio kako Bosko i na sta trosi novac tako da mu je i bolje da se okane politike i ostave na miru ljude koji znaju kako se obavljaju funkcije .

Stanko

pre 8 godina

DS ce bez Nicica izgubiti sigurno 0.000001% glasaca.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija