• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.09.2015

08:27

ŽELJKO MITROVIĆ: Pink će u kampanji dati prostor svima!

Politika

ŽELJKO MITROVIĆ: Pink će u kampanji dati prostor svima!

Podeli vest

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović izjavio je da će ta televizija tokom naredne izborne kampanje dati dovoljno prostora svima, a da je trenutno rešila da najviše prostora da aktuelnoj vlasti, jer je opredeljena da da snažnu podršku svakome ko je rešio da napravi nešto od ove države

- Kao televizija smo se opredelili da damo snažnu podršku svakom ko je rešio da napravi nešto od ove države. Apsolutno sam uveren da nismo, niti ćemo skorije imati nekog s tolikom posvećenošću i energijom - rekao je Mitrović u intervjuu za "Kurir".

Odgovarajući na konstataciju da mu se stavlja na dušu da je zatrovao medijski prostor šundom i da mu se spočitava preterana naklonost premijeru Aleksandru Vučiću i odsustvo kritike njegove vlade, Mitrović kaže da je ubeđen da podrškom premijeru ta televizija radi pravu stvar i "da sve ide ka tome da ova zemlja izađe na nešto dobro".

- U kampanji moramo dati dovoljan prostor svima. Stalno imamo tu tezu o nezavisnim medijima, da li su slobodni ili nisu. Pa niko nas ne pritiska da mi radimo ovo, nego je obrnuto. Malo mi njih pritiskamo da što pre naprave ovu državu da bi se stabilizovalo tržište, da bismo zarađivali više para, da bismo imali veće profite... - navodi Mitrović.

On dodaje da je sa svim režima bio u dobrim odnsoima, "s nekima poznanik, s nekima prijatelj, a s nekima veoma blizak", ali "da ne postoji niko ko je bio toliko posvećen i angažovan da od ove države napravi nešto i da to uradi relativno brzo kao Aleksandar Vučić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aleksa

pre 8 godina

brao žrljko zato se tvoja tv pink naviše gleda inajbolji ste

prosecni gledalac

pre 8 godina

Farmu izgleda niko ne gleda, Hepi je povukla letos nogu i sad drzi najbolji rejting. Kazite Vi nama da li ste platili onaj debeli poreski dug. Eto sinoc cusmo da ni J. Golubovic niste platili osvojenih 50.000 evra.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija