• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2015

20:50

DAČIĆ SE PERE OD BANANE: Politički rijaliti mora da stane!

Politika

DAČIĆ SE PERE OD BANANE: Politički rijaliti mora da stane!

Podeli vest

Lider SPS Ivica Dačić ponovio je večeras da se pre više od šest godina sretao sa optuženim narko bosom Radoljubom Radulovićem zvanim Miša Banana i dodao da odnos sa njim iz tog vremena nikada nije krio

- Žao mi je što moram ponovo da govorim, ali ne vidim u ovome ništa suprotno od onoga o čemu sam već govorio... Kažu tajni sastanak... To nije tajni sastanak već sastanak u prisustvu policije. U trenutku kada se taj susret desio, Miša Banana nema krivični dosije, niti je na ikakavoj poternici - rekao je Dačić gostujući na televiziji B92.

Upitan za konkretan sadržaj razgovora u tom trenutku, Dačić je, uz opasku da se ne seća svih detalja, istakao je Radulovića poznavao 10 godina i da je sa njim razgovarao o različitim temama

- Razgovarali smo o bilo kojoj temi... O porodici, o sportskim rezultatima, o političkoj situaciji. Jedno je sigurno, sa njim nisam razgovarao o kriminalu niti sam u bilo čemu ušestvovao - naglasio je Dačić .

Prema njegovim rečima, sva saznanja da se Rodoljub Radolović u to vreme bavio kriminalom, morala su mu bi dostavljena kao tadašnjem ministru policije.

- Zašto nisu, to je drugo pitanje... Kako me, kao nekoga ko obavlja najpodgovornije funkcije u državi u tom trenutku, u tom trenutku niko ne obaveštava da je reč o čoveku koji dolazi iz kriminalnog miljea. U to vreme policija proverava svakoga ko se sa mnom sastaje, čak i kelnere, i majstore za instalacije, samo mene ne obaveštavaju... Zašto? - upitao je Dačić.

Streljali su me sto puta istim metkom, da su me ubili pre deset godina do sada bih vaskrsao

Ivica Dačić

Prema njegovim rečima, "istim metkom streljaju ga već sto puta".

- Sedam godina je sve dostupno državnim organima, nisam se sakrivao od bilo koga... Da su me streljali pre sadam godina, do sada bih vaskrsao - naveo je Dačić.

Na pitanje da li je on nečiji politički talac, Dačić je konstatovao da "političko-policijsko-bezbednosne orijentalne podmetačine moraji da prestanu".

- Ovaj politički rijaliti mora da se završi - rekao je lider SPS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mladen

pre 8 godina

Politički rijaliti će prestati tek kada ti odeš iza brave. Zašto taj Miša Banana ne dođe sa mnom da popije jednu. Evo ne znam ga a ni on mene. A i onu Cecu, tvoju drugaricu iz škole bih zatvorio odmah ćelija do tebe da te teši. Onu što si oslobodio pod izgovorom kako je narod voli. Čuj molim te, ojadila državu, vratila milionče i sve je ok. A narod glupi ćuti i još joj plaća da sluša njeno kreštanje. More to sve treba najuriti iz Srbije.

Buca

pre 8 godina

ma ljudi da li je moguce da pacic toliko nema obraz, pa svaki politicar u normalnoj zemli bi se povukao iz vlade kad se provali u medijima da se vidja s kriminalcima i svaka normalna vlast bi procesuirala takvog ministra! Vidjali smo ga na utakmicama okruzenog huliganima a sad i sa bananom. Pa gospodine premijeru ogradi se od takvih saradnika.Napomena citaocima, imenice su pisane malim slovima, jer ne zasluzuju velika.

gaga vuk

pre 8 godina

Puko si ko zvecka, prvi put si citao sta ti je napisano, umesto da odgovoris na pitanja u razgovoru sa novinarkom, inace svi ste dobro naucili da uvek pricate ono sto vas niko ne pita, ali Ti si ministar i prvi potpredsednik pa ko ti sta moze, tri dana pisanje stampe i ide novi skandal, tacka.

Boža prorok

pre 8 godina

Ovaj zavija ko vatrogasna sirena ,odavno se šuška ,da je kriminal na državnom nivou pustio duge korene .I ovo sad stidljivo se ide mic po mic ,aoni se brane ,iz svih petnih žila .Pola privrede obrće prljave njihove pare ,preko razne trage vrage trgovine i lanci ugostiteljskih objekata .

Rade

pre 8 godina

Ma, ma, pogledajte kako Ivica jede kao smug. Ivica se goji 26 godina, a srpska deca sa gladnim stomakom idu u krevet na spavanje?! O`Vostani Serbie! Vostani zaspala si laki te san prevario..,

Rade

pre 8 godina

Ma, ma, pogledajte na snimku kako Ivica jede kao smug. Ivica se goji 26 godina, a srpska deca sa gladnim stomakom idu u krevet na spavanje?! O`Bože, Bože naš, zašto si nas ostavio?! Vostani Serbie! Vostani zaspala si laki te san prevario..,

asid

pre 8 godina

Samo što Vučić vrdne iz Srbije Dačić napravi neku pi'dariju, il' ako ništa drugo on se prihvati banane!

gaga vuk

pre 8 godina

G tine Dacicu vreme je da pored Miljacke, pocnete da pevate, stani , stani IBAR vodo... videces mnog je bolje od rijalitija.

Petar

pre 8 godina

NAJVNO VERUJETE DA CE SE NESTO DESITI! IMAM TU ,,PRIVILEGIJU,,DA SAM ZAPOSLEN PREKO PUTA NJEGOVE ZGRADE, NARAVNO NA DEDINJU! SVAKO JUTRO DVA DJIPA DOLAZE PO SINA I CERKU DA IH VOZE U SKOLU, VALJDA ZBOG BEZBEDNOSI SVAKO IMA SVOJE VOZILO! MALO KASNIJE NOVI DJIM ZA SUPRUGU ONA UGLAVNOM IDE U SOPING! SVE TO PRATI BAR DESET POLICAJACA, GODINAMA SVE TO MI PLACAMO GODINAMAAAAA!

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Од јуче друг Дачић је на строгој дијети и искључиво конзумира Банана сплит. Од пре три дана Дачић је у целибату - пресело му. Следеће је, вероватно, гардероба са уздужним пругама - у циљу навикавања на затворске дезене. Можда га је лакше прескочити него заобићи, али није лако бити Дачић. Још мало pa да ми крену крокодилске сузе...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija