• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.09.2015

18:20

ANTIĆ O SNIMCIMA: Pucanj u prazno

Politika

ANTIĆ O SNIMCIMA: Pucanj u prazno

Podeli vest

Zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić izjavio je danas da je objavljivanje snimaka sastanka predsednika SPS Ivice Dačića sa Rodoljubom Radulovićem još jedan pucanj u prazno i neuspešan pokušaj narušavanja ugleda SPS i Dačića, čiji su motivi politički

Antić je na konferenciji za novinare u stranačkim prostorijama rekao da je jučerašnje objavljivanje snimaka senzacionalizam koji nije ništa nov za SPS, jer se sa takvom situacijom stranka suočava proteklih godina.

- Senzacionalizam je bio u funkciji toga da se naruši ugled SPS i Ivice Dačića, a mi smo uvereni da je to bio još jedan pucanj u prazno i neuspešan pokušaj - rekao je Antić.

On je istakao da Dačić ima punu i snažnu podršku cele partije, navodeći da je SPS upućen veliki broj poziva i telegrama podrške u prethodna 24 sata.

- Za nas je važno da je naš predsedndik po ko zna koji put, ne krijući se od javnosti, izašao pred medije, snažno, argumentovano demantovao lažne navode i definitivno stavio tačku na spekulacije - rekao je Antić.

Antić je naveo da su motivi objavljivanja snimaka politički što je, kako je rekao, potvrdio i sam istraživač, novinar Stevan Dojčinović, koji je u jučerašnjem medijskom nastupu potvrdio da je termin puštanja usklađivao sa političkim temama.

- I mi ćemo se ovim isključivo baviti politički i uvereni smo da ćemo u ovoj političkoj borbi pobediti - rekao je Antić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pjerdelagar

pre 8 godina

Tako je...kriminal je potpuno legalan u Srbiji, što krupniji, to legalniji. A o "ugledu", nećemo danas, erotika je danas u modi, bar kod Ivice i gosn. Banane. I još nesto..... Pa jel vi znate drugovi da su SPS-ovci, potomci najboljih komunista "drugova i drugarica", cccc...

Tomica

pre 8 godina

Budite dobri i slusajte sta vam se kaze inace ce i ton da se puste :-D Gde ima dima tu ima i vatre,a gde ima slike ima i tona :-D

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija