• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.09.2015

16:29

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Tačka na rasipanje DSS!

Politika

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Tačka na rasipanje DSS!

Podeli vest

Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić uverena je da je današnjom sednicom Glavnog odbora stavljena tačka na rasipanje članstva stanke, koju su, dodala je, pojačali novi potpredsednici Dragan Maršićanin i Goran Bulajić

- Danas je DSS pobedila sve one koji su hteli da je oslabe, da je pocepaju i pretvore u privezak Aleksandra Vučića - rekla je Rašković Ivić.

Rašković Ivić je dodala da je GO jednoglasno potvrdio odluke Predsedništva o razrešenju Andreje Mladenovića dužnosti predsednika Izvršnog odbora i o izboru Dejana Šulkića.

Glavni odbor je, pored potpredsednika, izabrao i tri nova člana Predsedništva - profesora Miodraga Dimitrijevića, direktorku Centra za geostrateške studije Draganu Trifković i jednog od osnivača i bivšeg direktora DSS Miloša Radulovića.

Radulović je napustio stranku sa Vojislavom Koštunicom, ali je rešio da se vrati, rekla je Rašković Ivić.

- To su sjajni ljudi koji predstavljaju veliko i dobro pojačanje radu DSS - rekla je Rašković Ivić.
Ona je navela da je sednica Glavnog odbora protekla u izvanrednoj atmosferi, da nije bilo tenzija i da se videlo jedinstvo u DS S.

Inače, jednom od osnivača Demokratske stranke Srbije, Nebojši Bakarecu, i članovima Glavnog odbora DSS Ivanu Tanaskoviću i Nenadu Todoroviću nije bilo dopušteno da prisustvuju sednici Glavnog odbora.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija