• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2015

19:21

SNS IRONIČNO PORUČILA: Neka Pajtić bude doživotni predsednik DS!

Politika

SNS IRONIČNO PORUČILA: Neka Pajtić bude doživotni predsednik DS!

Podeli vest

Srpska napredna stranka poručila je danas predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću da SNS želi DS da im Pajtić bude doživotni predsednik, jer je upravo on, kako navode naprednjaci oličenje politike Demokratske stranke - otmi od naroda i stavi u svoj džep

U saopštenju povodom izjave Pajtića da bi SNS htela da DS promeni svog predsednika, SNS je poručila Pajtiću, da je očigledno zbunjen zbog unutarstranačkih previranja.

- Cilj SNS je da građani imaju premijera Vojvodine koji pošteno i odgovorno obavlja svoju funkciju i koji zna gde mu je radno mesto, a ne da budu taoci Pajtićevog režima, koji je opljačkao Vojvodinu, i oteo čak i novac namenjen deci sa posebnim potrebama - navodi se u saopštenju naprednjaka.

Ranije danas, lider DS je rekao da bi Srpska napredna stranka htela da DS stalno menja lidere i da "juri sopstveni rep", ali da DS neće upasti u tu klopku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 8 godina

Valjda birači u Vojvodni neće ponoviti istu grešku kada su glasali za republičke izbore. Svi vide i znaju da je ova Vlada najgora a nama najlošije u poslednji 15 godina. Nadam se da u Informeru može izaći i suprotno mišljenje od većine tekstova i kometara u listu. Ili grešim o demokratičnosti uredništva.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija