• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2015

17:51

MAJKA SREBRENICE MASNO LAŽE: Vučića su napali srpski plaćenici?!

Politika

MAJKA SREBRENICE MASNO LAŽE: Vučića su napali srpski plaćenici?!

Podeli vest

Predsednica Udruženja "Majke Srebrenice" Munira Subašić iznela je juče skandalozno sramotnu optužbu da su srpski plaćenici inscenirali napad na premijera Aleksandra Vučića 11. jula u Potočarima!

Predsednica Udruženja "Majke Srebrenice" Munira Subašić iznela je juče skandalozno sramotnu optužbu da su srpski plaćenici inscenirali napad na premijera Aleksandra Vučića 11. jula u Potočarima!

Tajkunska imovina majka Munire

- dve višespratne kuće u Sarajevu
- šest hektara zemlje
- plata od 4.000 KM (2.000 evra)
- džip koji je dobila od UN

Subašićeva je u intervjuu za list "Danas" zaključila da je atentat na Vučića bio insceniran i da to sigurno nisu uradile porodice muslimanskih žrtava?!

Ko je tu licemer?

- Da li su bili plaćenici iz Srbije, Bosne, Srpske, Sandžaka, ne znam. Bila sam u njegovoj pratnji, povici napadača su više bili ekavski nego ijekavski - rekla je Subašićeva, uz opasku da je "licemerno što se Vučić pojavio u Srebrenici":

- Želela sam da bude naš gost. I da su došli Karadžić i Mladić i poklonili se žrtvama, bili bi naši gosti, ali već od 12. jula smo imali drugi stav... Znaš šta, to je licemerje! Ne može Vučić govoriti da za jednog Srbina treba ubiti sto muslimana. Neka mu Alah vrati i plati za mešanje u BiH! - zapretila je Subašićeva, začiniviši sve izjavom da "svakom Srbinu treba po jedna crkva u Bosni jer se moraju moliti za zlo koje su počinili".

Reuters

S druge strane, ministar pravde Nikola Selaković za Informer ističe da je, uprkos svim pretnjama i pokušaju ubistva, Vučićev odlazak u Potočare bio i ostao potez pravog državnika.

- Poštujem bol svake majke koja je svoje dete izgubila u ratnim vihorima devedesetih. Ali nikako rešavanju problema neće doprineti svađa, teške reči i beg od razgovora - ističe Selaković.

Sve plaćeno

Prema rečima analitičara Branka Raduna, ova tradicionalna antisrpska retorika je podržana novcem iz inostranstva.

- Upristojili su se samo kada im je trebalo da se na komemoraciji pojavi neko iz Srbije, a onda je očekivano nastavljena prevrtljiva politika - zaključuje Radun.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gordana

pre 8 godina

Eto ti Vučiću pa im dogodine otidni opet i ponovo nam dovuci Izedbegovića

Zorzo

pre 8 godina

Deonicarsko drustvo \"Majke Srebrnice\"sa nikakvom odgovornoscu!!! \n

ratko

pre 8 godina

Brate u bocu si pogodio kakva je to organizacija hehe pozdrav

NAvojo

pre 8 godina

INFORMER: Majka Srebrenice masno laze (naslov) Pitam se mozemoli se sada nadati da je Vucic ipak shvatio I da ce povuci ispruzenu ruku ili ce ipak cekati da mu je "otseku".

UFOLOG

pre 8 godina

Pa svi oni znaju koju su slavu slavili dok nisu promenili veru.

aca

pre 8 godina

bogami si upravu eto moja slava je bila sveti hari poter a tvoja je sigurno sveti homer simpson zastitnik ograniceni

Mahnit Besan

pre 8 godina

Svako normalan bi to prvo pomislio imajuci na umu ko je "zrtva"...

bole

pre 8 godina

Majke Srebrnice i nase zene u crnom iz istig dzepa se finansiraju

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija