• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji list/informer

25.09.2015

18:31

OSTOJIĆ I DALJE PRETI: Zadržavamo pravo da ponovo uvedemo blokadu Srbiji!

Politika

OSTOJIĆ I DALJE PRETI: Zadržavamo pravo da ponovo uvedemo blokadu Srbiji!

Podeli vest

Hrvatska zadržava pravo da ponovno uvede mere prema Srbiji ukoliko se ponovi situacija nekontrolisanog priliva ljudi - rekao je ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić

Upitan je li granica otvorena zbog pritiska iz Brisela, odgovorio je: 'Nema Euvopska komisija ništa s deblokadom. Hrvatska je samostalna država i članica Evropske unije.

VELIKA POBEDA ZA GRAĐANE SRBIJE! Stefanović: Odgovor Hrvatima u 21 sat!

Ne može se dogoditi da se jedna nečlanica poziva na Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju. Mislim da je premijer bio jasan, mislim da će neki dugo pričekati da se pridruže Europskoj uniji-komantarisao je Ostojić.

- Izdržali smo i 10.000 i 70.000, to nije problem dok god tranzit ide. Na čemu smo insistirali jeste da prestane neorganizovan i nekoordinisan dolazak..

​SRBIJA POBEDILA! Hrvatska primorana da deblokira granicu!

Ministar je objasnio: 'Bio sam u Beogradu, čuo sam se telefonski s ministrom spolljnih poslova Srbije. Bio sam i u Briselu, ali to ne može biti na način da mi kažu da u Srbiji nema nikoga ili da mi kažu da je Mađarska spremna da sarađuje. Na terenu imamo potpuno drugačiju situaciju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 8 godina

Ovaj može samo da ga zadrži - u trajno vlasništvo.

Amater

pre 8 godina

Bices ministar jos dva meseca i onda te hapsi sledeca vlast sto znaci NAJEBACES.Brisel vam ocitao lekciju i pocupao usi a packe tek slede.NASLI STE SA SRBIMA DA SE ZAJEBAVATE.

NAvojo

pre 8 godina

Urednistvu INFORMERA I DJV, nikada nemojte promeniti retoriku, bez obzira sto Premijer predlaze; Hrvati se u 85% vecine ponose tim imenom, a izbacivanjem tog imena za Srbe bi znacilo zaborav, a ionako najmanje 70% Srba u Srbiji I 85% nezna nista ili skoro nista o USTASAMA, a nasa drzava zbog nekih bednih interesa poznatih samo njima ne zeli da Srpska deca znadu ista o svojim najvecim DUSMANIMA, a dok njihova u Kninu na proslavi DANA PROGONA SRBA, na skupu od 100 hiljada arlaucu svi kao jeda ;Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji. Kao sto vidimo nema iznenadjenja, kako race Premijer: Mislili smo da je to proslost. NIJE Premijeru SADASNJOST JE, oni svoju decu uce koga treba ubiti, a ti svojoj neces da kazes od koga se moraju cuvati, pa ce opet za 30 do 50 godina stajati negde u redu, kao oni u Jasenovcu, Jadovnu I drugim "GOLUBNJACAMA" I '95. a ti ces opet biti iznenadjen.Zato sveta je duznost bar INFORMERA da uci Srbe koliko god moze ZIVELI i Sretno!

jelena

pre 8 godina

Gospodine Ostojicu, kazete da ce neki drugi jos dugo cekati da udju u EU. Moguce je. Medjutim, kako vidimo po reakcijama nekih zemalja koje su vec dugo clanice, a i po onima koje su od skoro clanice, nezadovoljstvo Evropskom unijom raste. Moguce je da mi nikada i necemo uci u EU, ali postoji jednaka mogucnost da EU u buducnosti vise nece postojati. Amerika na tome zdusno radi. Tada ni Hrvatska vise nece biti clanica EU, ali po vasem izboru, moguce je da cete biti nemacka gubernija, pa ce se Srbija graniciti sa Nemackom. Ko zna, mozda vam ni to nece biti lose. Javicete nam.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija