• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.09.2015

01:08

TU IM NIJE MESTO: Protestna nota Srpske misije u UN zbog prisustva Kosova

Politika

TU IM NIJE MESTO: Protestna nota Srpske misije u UN zbog prisustva Kosova

Podeli vest

Srpska misija u UN u dogovoru sa šefom diplomatije Ivicom Dačićem uputila je protestnu notu Ujedinjenim nacijama zbog prisustva predstavnika Kosova na skupu o borbi protiv terorizma, koji su organizovale SAD

U Ujedinjenim nacijama ističu da je to privatan sastanak koji su SAD organizovale i da je zbog toga Kosovo bilo tretirano kao nezavisna država.

Izaslanik Rusije u Ujedinjenim nacijama Vitalij Čurkin izrazio je protivljenje rekavši da Amerika time na neki način i vređa UN, navodi RTS.

Dopisnik RTS je javio da su mnogi primetili da je skup obezbeđivala američka tajna policija, a ne policija UN, što je takođe, navodi, neuobičajeno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Zašto zločinac - da ne dođe na mesto zločina, i to u momentu kada je "njegova aktivnost" - na dnevnom redu..? To je protiv pravila kriminologije Trebalo je uložiti protest , zašto su "oni" u "fotelji" - a ne na - "klupi"..?

Siniša

pre 8 godina

Čemu "Protesne note" - kada DIRIGENTU idemo na.... Molitveni Doručak..?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija