• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2015

15:45

SKANDALOZNO! Julovac Čičak i demokrata Ješić prizivaju revoluciju i atentat!

Politika

SKANDALOZNO! Julovac Čičak i demokrata Ješić prizivaju revoluciju i atentat!

Podeli vest

Osnivač JUL Zoran Čičak i funkcioner DS Goran Ješić na Tviteru se dopisuju o atentatima i revolucijama aludirajući da je vreme da se u Srbiji ponove prevrati i politička ubistva

Osnivač JUL, kontroverzni biznismen Zoran Čičak, i funkcioner DS Goran Ješić prizivaju na Tviteru novu revoluciju i politička ubistva u Srbiji slična Majskom prevratu, u kojem su 1903. ubijeni kralj Aleksandar Obrenović i njegova supruga Draga!

JOŠ NAM ONI FALE
E ako oni planiraju i prave revoluciju u Srbiji, sigurno će im uspeti...
Dušan Proroković, Centar za proučavanje alternativa

Njih dvojica i njihovi istomišljenici su, dopisujući se na društvenoj mreži, konstatovali da su april i maj "meseci za pučeve i atentate", a septembar i oktobar za revoluciju i pobune (?!).

Ozbiljne pretnje

Iako nisu pomenuli vlast, kontekst u kom se pominju "politička ubistva, krv, preživljavanje proleća..." jasno aludiraju na SNS i Aleksandra Vučića (pogledajte slike).

Osim što skandaloznim pisanjem priželjkuju nasilno rušenje vlasti i građanske sukobe u Srbiji, Čičak i Ješić su se složili da će bune u Srbiji sasvim sigurno biti. Prenosimo delove njihove prepiske

* Ješić: Oktobar... Samo, to nije baš ovaj oktobar!

* Čičak: Neki misle da jeste. U strahu su velike oči, a kratka pamet.

* Ješić: Pa sve si precizno složio... Samo je rano...

* Čičak: Moguće. Ali, šta će bitno promeniti i da bude sledeće oktobar? Jedan će biti.

* Ješić: Ništa. Rekoh ti. Precizno. Iskustveno. Pametno. A oktobri su nam talični...

Twitter/Beta
Twitter/Beta

Da stvar bude ozbiljnija, Čičak je juče na Tviteru (petak) i citirao bivšeg predsednika SAD Džona Kenedija, koji je ubijen u atentatu: Oni koji mirnu revoluciju čine nemogućom, napraviće nasilnu revoluciju neizbežnom!

Kad smo ih pozvali za komentar, Ješić je odbrusio da ne govori za Informer, dok je Čičak obrnuo ploču.

Tanjug

mojugao

goran knežević

potpredsednik sns

Srbija je postala ozbiljna država i promene vlasti, kao i sva politička pitanja, rešavaju se u institucijama. A građani su već rekli šta misle o ove dve sekte.

- Samo sam diskutovao o tome da li oktobar može doneti promene ili je još rano. Drugi učesnici u raspravi su uočili istorijsku pravilnost da se politički atentati dešavaju u proleće, a revolucije na jesen. Srbiji jesu potrebne revolucionarne promene, ali one ne moraju biti nasilne - ističe Čičak.

Salonski političari

Analitičar Branko Radun kaže da to pokazuje da postoji mnogo salonskih revolucionara:

- Oni iz udobne fotelje pokušavaju da pozovu narod na građansku neposlušnost. Reč je o provokaciji, a besmislenim igricama su skloni oni koji ostanu bez državne funkcije.

Dušan Proroković, direktor "Centra za proučavanje alternativa", ocenjuje da ovo ne zaslužuje veliki komentar.

- Kratko i ironično: ako oni planiraju revoluciju u Srbiji, sigurno će uspeti... - zaključuje Proroković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bole

pre 8 godina

Ova vlast za muljare i lopove je košmar ne mogu mirno da spavaju a narod ih dobro raspoznaje.

dule

pre 8 godina

Koje su to ljige nemam reci oni kao nesto prizivaju atentate i revoluciju! Ej oni koji su najveci sljam u ovoj zemlji koji se obogatise lopovlukom i tenderima! Cim ovaj sljam priziva tako nesto bedno onda mora da je Vucic ma pravom putu! Opet cu ponoviti da DS nikada vise nece doci na vlast i sami su krivi za to jer su lopovi da nema vecih!\n

Pavle

pre 8 godina

Na nivou dvanaestogodišbhaka..! Otresite "čičak" sa pantalona..!!

mr Predrag M Vuletic

pre 8 godina

Zoran Čičak vlasnik Krušik Akumulatora zaposlenima ne isplaćike plate od oktobra 2012 ni doprinose Fondu PIO a priča o revoluciji.Meni je zabranio pristup svom Twiter nalogu,jer sam komentarisao njegovo prejedanje u kineskom restoranu , da mu radnici nemaju šta da jedu, a on se goji.Čujem da me i Sudu tužio,samo ne zam da li zbog toga što mi duguje dve godine neisplađene plate i doprinose...Ali ja mu ne zameram.On radi ono što mu je dozvoljeno-da pljačka zaposčene i tvrdi da je to po zakonu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija