• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2015

18:03

ŠEŠELJ PORUČIO SVOJIMA: Javlja mi se Tomina ostavka, spremajte se za predsedničke izbore!

Politika

ŠEŠELJ PORUČIO SVOJIMA: Javlja mi se Tomina ostavka, spremajte se za predsedničke izbore!

Podeli vest

Lider radikala Vojislav Šešelj rekao je bliskim saradnicima da se najozbiljnije spremaju i za vanredne predsedničke izbore, kazali su nam sinoć u vrhu SRS

- Voja je krajem prošle nedelje naglo počeo da priča o vanrednim predsedničkim izborima. Tvrdi da ima pouzdane informacije da će pre kraja godine biti raspisani i ti izbori - rekao nam je sinoć jedan od Šešeljevih bliskih saradnika.

Sprema se velika afera?!
Lider SRS svojim funkcionerima rekao da će Toma Nikolić uskoro morati da podnese ostavku

Prema njegovim rečima, šef SRS je svojima u stranci rekao da "očekuju nemoguće" i da se ne iznenade ako Toma Nikolić uskoro podnese ostavku!

- Navodno, ima neka velika afera koja će uskoro izaći i posle koje Toma više neće moći ni dan da opstane na funkciji predsednika republike - objašnjava naš sagovornik.

ŠEŠELJ IZAZIVA PREDSEDNIKA: Tomo, čik na izbore, ako smeš!

Sam Vojislav Šešelj juče nije hteo detaljno da govori na ovu temu. On nam je ipak potvrdio da očekuje vanredne izbore na svim nivoima, pa i predsedničke.

- Naravno da očekujem da Toma podnese ostavku. I ne samo da očekujem, mislim da će to on uskoro morati da uradi, jer neće imati drugog izbora - rekao nam je sinoć Šešelj. Na pitanje o kakvoj je aferi reč, on kaže da je još rano da o tome priča.

Na drugoj strani, u Predsedništvu Srbije nisu hteli da komentarišu Šešeljeve najave, a nezvanično su nam samo rekli:

- Što je Šešelju milo, to se Šešelju i snilo. Nema od vanrednih predsedničkih izbora ništa. Srbija će predsednika birati 2017. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 8 godina

E, da je častan čovek, i da nije Dragice....možda bi tako bilo..!!

Dragomir

pre 8 godina

Прекодрински замлата и доктор ничега!Прочитајте тему на којој је код Тите докторирао?Тада ко није 'тео није био доктор.Препишеш којекакве глупости и уђеш,поједеш,попијеш и изађеш!И ти си доктор?Никако да овај босански лобиста преболи што је газда Србије србин из Србије.СТОП БОСАНИЗАЦИЈИ СРБИЈЕ!И да да бог да пропала странка СРС никада не уђе у Скупштину јер ће бити ЈАО СИ ГА НАМА!

SasaV

pre 8 godina

Voja je u Hagu dokazao i na koju temu je doktorirao i dali je doktorat plagijat,to sto neki pokusavaju da ga omalovazavaju samo ispada smesno.Neznam ni da je neko bosanski lobista niti da je neko gazda Srbije ali znam da nije Voje nebi bilo niti Tome.Kao sto mozemo i uporediti i Vojinu i Tominu imovinu od pre deset i dvadeset i trideset godina pa do dana danasnjeg a bilo bi zanimljivo pogledati imovinsku kartu.I koji je to termin "bosanizacija" mozda islamizacija ili?

srdjan

pre 8 godina

@dragomir Seselj je doktorirao po drugi put u Hagu kada je razbio ceo sudski proces u komade iako su imali naredjenje da ga osude za 13 godina nisu uspeli,tvoj Toma kod tog istog Tita nije mogao da zavrsi pravni fakultet ali je zavrsio ekonomski tako sto nijednm nije otisao na faks vec mu je diplomu doneo na ruke njegov partijski kolega..

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ta, da se Ja pitam, al, pita se Dragica? Šta će ona kazti na to ? Ništa od tog posla...! Vojvodo, pravi raskumaus - nema leba....držaće on zgrčevito svoj mandat do sudnje časa! Ni s puškom ga neš naterati na ostavku...E kad čovek svikne - na državni "fijaker" a odelo "GUZZI"...

kruševljanka

pre 8 godina

Ovoga gura Vučić i podržava da sruši Tomu, a onda će njega da vrati u Hag i da caruje. Glupi i osiromašeni, bolesni narod od bombardovanja koji nema kud progutaće i ovo Vučićevo, koji sve prodade. Onda smo ga naj... Propali smo mi odavno. Šešeljeve takse su uveli ortački, a medije je kažnjavao Vučić.Al bilo pa prošlo i zaboravilo se. Onij koji nisu ne idu na glasanje,jer su uvideli, da kad sjaše kurta uzjaši murta. Kod svih sam porezu plaćala, al ovi odraše dušu i iščupaše sve sa njihovima kamatama i kamatama na kamte. Al njih u poreskoj nema ko da kontroliše. Takav je program za nas koje deru da se anulira ono što se otpisuje. Banda je bila i ostaće na vlasti. A mi čekamo sudnji dan, kad ćemo otići sa ovog sveta. Možda će nam tamo biti lakše. Šteta za ovu izguibljenu mladost, kojoj guraju drogu, da zaboravi da nema gde da zasnuje radni odnos. I starlete se namnožile. A pederi su im najmoderniji. Ma muka mi je da pišem

HRVAT

pre 8 godina

znate zasto ce dati ostavku?\nfalsifikovana diploma...ukrao lovu..vanbracna djeca itd\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija