• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2015

21:30

(FOTO) DVE DVOJČICE, DVE TROJČICE! Evo kakav je učenik bio Bakir Izetbegović

Politika

(FOTO) DVE DVOJČICE, DVE TROJČICE! Evo kakav je učenik bio Bakir Izetbegović

Podeli vest

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović bio je izuzetno loš đak u srednjoj školi, a petice je imao samo iz fizičkog i odbrane i zaštite!

Izetbegovićevo svedočanstvo iz gimnazije, koje je poslednjih dana postalo pravi hit na društvenim mrežama, potvrđuje da Alijinom nasledniku škola nikako nije išla od ruke.

Stručnjak za DSZ i ONO

Izetbegović je u gimnaziji imao dvojke iz gotovo svih predmeta osim fizičkog i odbrane

U dokumentu koji kruži internetom vidi se da je sadašnji lider SDA drugi razred Gimnazije "Pero Kosorić" u Sarajevu završio s jedva dobrim uspehom i prosekom 2,53.

Knjižica mu je bila puna dvojki, a trojke je imao još samo iz geografije, hemije i tehničkog. Sledeće školske godine mladi Bakir se za nijansu popravio, pa je stigao do proseka 2,83, da bi najbolji uspeh postigao kao maturant sa više nego skromnih 3,16. U poslednjoj godini školovanja Izetbegović je dvojke imao i iz sociologije i filozofije!

Informer je juče pokušao da od Izetbegovića sazna zašto mu je škola bila toliko teška, ali nas bošnjački član Predsedništva BiH nije udostojio odgovora.

Tanjug/informer



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NJEGOŠ

pre 8 godina

Nije se puno promenio ni kad je porastao, Ja mu ni sad nebi dao nijednu prelaznu.

Kosarah

pre 8 godina

Baš bih volela videti svedodžbe Nikolića, Gašića i dr Stefanovića.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija