• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2015

21:00

BIVŠI PREDSEDNIK OPTUŽUJE TAJKUNA! Tadić: Miško truje Srbe!

Politika

BIVŠI PREDSEDNIK OPTUŽUJE TAJKUNA! Tadić: Miško truje Srbe!

Podeli vest

Mišković mi je, dok sam bio predsednik, rekao da će investirati u industriju mesa. Rekao je da je to nova italijanska tehnologija koja pravi jako ukusne proizvode koji nisu baš najzdraviji! Tada sam shvatio da s njim nemam šta da razgovaram

Bivši predsednik Srbije i lider SDS Boris Tadić optužio je vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića da već godinama mesom i mesnim prerađevinama truje naciju!

Gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, Tadić je ustvrdio da mu je vlasnik "Delte" svojevremeno najavio da će investirati velike pare u mesnu industriju koja pravi ukusne, ali ne i zdrave proizvode!?!

Najveći protivnik

Boris Tadić, koji juče nije hteo da govori za Informer, nije na televiziji pomenuo konkretnu fabriku, ali podaci kažu da je gazda "Delte" 2004. godine otkupio jednu od najvećih srpskih fabrika mesa.

Papović: Istraga, pod hitno!

Predsednik Nacionalne organizacije potrošača Srbije Goran Papović ističe da je sramno da se ovakve stvari obelodanjuju samo onda kada je to potrebno zbog političke borbe.
- Kosa mi se digla na glavi kada sam to čuo! Zašto se Tadić tada nije oglasio, zašto tada nije bio zabrinut za svoje građane?! Neverovatno je da to tek sada priča. Zbog čega je, na kraju krajeva, dopustio da Mišković kupi fabrike? Sve to bi trebalo hitno proveriti, jer se sa zdravljem ljudi ne sme igrati - apeluje Papović.

Kako god bilo, tek Tadić je u emisiji kod Milomira Marića ozbiljno optužio najbogatijeg Srbina.

- Dok sam bio predsednik, Mišković je došao kod mene i rekao mi da će uložiti u industriju mesa. Pomislio sam da je to dobro, jer će otvoriti radna mesta i pokrenuti proizvodnju... Međutim, on mi je onda objasnio da će u Srbiju dovesti novu italijansku tehnologiju koja pravi jako ukusne proizvode, ali da oni, ti mesni proizvodi, nisu baš najzdraviji. Pitao sam ga: Znači, vi ćete doprinositi zdravstvenim problemima naše nacije?! On je rekao: Pa kad to rade svi i na Istoku i na Zapadu, zašto ne bismo i mi?! To je jedini način da budemo konkurentni... Smatrao sam da je to katastrofalno, a tada sam shvatio kakav je čovek Mišković i da više ljudski nemam šta sa njim da pričam... - prepričao je Tadić, uz opasku da je notorna laž da je vlasnik "Delte" bio blizak DS.

- Mišković je, istina, finansirao DS pre mog mandata i ja sam to stopirao, ali sam morao da razgovaram sa njim jer je u to vreme imao 20.000 zaposlenih u Srbiji. Imao je i ogromnu moć, ali nije želeo da radi nešto korisno za društvo, već samo za sebe. Tako smo ušli u sukob. Da je uhapšen u moje vreme, niko ne bi mogao da me pobedi na izborima, ali tako bismo srušili pravni sistem, jer pre 2012. nismo imali dovoljno dokaza protiv njega...

Zašto je ćutao 11 godina?!
Da li je moguće da Boris Tadić 11 godina ćuti o tome da "Delta" truje narod!? To su besmislice
"Delta holding"

Gde si bio dosad

Na drugoj strani, iz "Delte" tvrde da sve njihove kompanije posluju u skladu sa svim svetskim standardima.

- Da li je moguće da Boris Tadić već 11 godina ćuti o tome da "Delta" truje narod? Takve besmislice ne zaslužuju komentar. Naša kompanija pravi kvalitetne mesne proizvode, koji su zdravstveno apsolutno bezbedni - kažu iz "Delte", napominjući da njihova firma ima sve potrebne sertifikate za rad.

MRKA BRANI MIŠKA: Vlasnik Delte me nikad nije molio za poslove!

TADIĆ: Nećemo u vladu, bićemo stožeri opozicije!

BOGIĆEVIĆ U POLICIJI OTKRIO VEZE SA POLITIČARIMA: Tadić i Rakić naredili da kupim "Politiku"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vulevu

pre 8 godina

Ko tebi vise nesto veruje. Da postoji drzava odavno bi bio u zatvoru sa tvojim pajtosima sa kojima si upropastio srbiju. Ti i oni ste jedino zreli za djubriste istorije.

Milojica

pre 8 godina

Zaista, ljiga jedna...ne moze biti ljigaviji covek. Ipak boli vise kada vidis kako mozes da se prevaris u nekome. Ovo sto sad radi (sa Dacicem, ili ovo sa Miskovicem) ili ono sa napustanjem stranke (koja mu je i omogucila da bude predsednik) 5 minuta pre izbora i osnivanja nove stranke, e pa to ne moze svako, zaista. Da se ne razumemo, ne branim nikoga , jos manje Dacica ili Miskovica ili ne znam koga, samo nam jos gdja Markovic fali .... strasno. Nesrecan smo mi narod.

JOVANic

pre 8 godina

Ovo je onaj zbog kojeg Vucic raspisuje vanredne izbore, jer ovaj mu ne dozvoljava da radi po planu kako je 2012 obecao, a i svako drugo obecanje mu pokvari, pokvarenjak jedan pokvareni, videces ti pisle izbora da li ces moci tako da ometas covrka, koji je takodje tvrdio da cemo na kraju 2015 ziveti mnogo bolje i opet si se ti nasao sa svojim VIZIJAMA da pokvaris coveku obecanje i sve tako jedno za drugim i na kraju covek ne zna sta sa tobom da radi, nisi hteo kad te zvao u VLADU njegovu i sada mora na vanredne izbore zbog tebe i tvojih vizionarskih moci

zoran

pre 8 godina

Nisi imao dokaze?? HAHAHHAAHHA, pa koga ovaj covek zajebava? Pa svi imaju dokaze protiv Miska

vlada 7777

pre 8 godina

dokle ce ovaj covek da nas zajebava? dbvsko dete, a mi kao maloumni, treba on da se seti da nam kaze, da bi kristifor, da bas kristifor, otkrio novu granu manipulacije prvog nam podpresednika r.i.veca do tate nam Slobooodana! za kakvu ljigu sam ja glasao vise puta!??? tuga\n

Aleksandar

pre 8 godina

Ko je bio predsednik stranke i drzave je potpuni poraz naroda i dokaz da se izbori lako namestaju kao loto. Delta je porazila drzavu i namesta loto ako im zatreba. Kome nije jasno neka mu je laka Srbija.

sasa

pre 8 godina

Ovo je vrlo, vrlo ozbiljna stvar na koju bi policija morala odmah regovati i temeljno je ispitati. Kako ja stvar vidim Boris Tadic je izneo ozbiljnu optuzbu na racun Miskovica, da svesno, za rad profita, urusava zdravlje potrosaca. Medjutim ovim je i sebe inkriminiro jer je, po sopstvenom priznanju, cutao o zlocinackoj nameri i da zlo bude vece, po Borisu Tadicu, Miskovic je nameru sproveo u delo. Moze li se u celoj prici prenabregnuti moralna i materijalna odgovornost Borisa Tadica koji kao sef drzave nista nije ucinio da nameru osujeti? Sta je predsednik drzave uradio da zastiti svoj narod? Mudro zakljucio da je Miskovic lik sa kojim, veliki ON, nema sta da razgovara! "Neznam zasto" ali mi se namece misao da su Miskoviceve obilate donacije stranci odnele prevagu nad zdravljem ljudi. E, pa ako nisi imao sta da razgovaras sa njim onda - neka neko zbog toga porazgovara s tobom sada.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija