• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2015

10:22

(VIDEO) HRVATSKA STOKA OPET DIVLJALA NA MALTI! Napali Srbe bakljama i kamenicama!

Politika

(VIDEO) HRVATSKA STOKA OPET DIVLJALA NA MALTI! Napali Srbe bakljama i kamenicama!

Podeli vest

Hrvatski huligani ponovo su sinoć nešto pre ponoći napali Srbe na Malti! Velika grupa divljaka (navijači su nešto drugo) odmah posle utakmice u kojoj je Hrvatska izborila plasman na EP u fudbalu, krenula je u lov na Srbe nastanjene u ovoj ostvrskoj zemlji

Malteški mediji, pozivajući se na policijske izveštaje, tvrde da su hrvatski huligani napali Srbe bakljama i kamenicama, kao i da su u sukobu tri osobe povređene, od koji je jedna zadobila opekotine od zapaljene baklje.

Još nema detalja o tome da li ima uhapšenih posle intervencije policije koja je razjurila sukobljene Hrvate i Srbe

Podsetimo, preksinoć je petanestak navijača fudbalske reprezentacije Hrvatske sukobilo se sa radnicima obezbeđenja iz Srbije u noćnom klubu Vajt Palas u centru Pačevila na Malti.

(VIDEO) ŠORKA SRBA I HRVATA NA MALTI! Leteli stolovi i stolice - ima i povređenih!

Posle brze intervencije malteške policije nekoliko osoba je uhapšeno, a zatvoreni su i okolni lokali.

U tuči je lakše povređeno nekoliko osoba.

Ispred samog lokala pričinjena je materijalna šteta, pošto su u incidentu korišćeni stolovi i stolice iz bašte noćnog kluba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Dok postoji poslednji Srbin na ovom belom svetu, Hrvati će ostati bedna, kukavička frustrirana bagra, iskopleksirana svojim beznađem, pred Srbinom - koji je za njih otelotvorenje - Časti,Ponosa i Dostojanstva... Svega onoga - što oni nemaju, i nikad imali..nisu - niti će imati....!!!

nemilosrdni

pre 8 godina

i jedni i drugi su potomci slobinih primitivaca, stid me je od njih

posmatrac sa severa

pre 8 godina

Po tebi ispada da je Sloba ceo zivot potrosio praveci decu. Dokle ce vam Sloba biti kriv za sve?

Baja

pre 8 godina

A koji su naši na snimku? Otkud Srbi tamo,o čemu se radi ljudi... Jedino mi je jasno za hrvate,kakve veze mi imamo sa tim budalama.. .

Joko

pre 8 godina

A u beogradskim restoranima ubise se da se uvuku purgerima cak im sviraju purgerske pesme! E Srbi imate li imalo mozga

GORDANA

pre 8 godina

Danima smo u lajvu gledali kako jedna Hrvatica koja se zove Sladja tuče pesnicama i šutira i poliva jednu našu Srpkinju i niko ne reaguje, valjda nesme zato što smo mi navikli da nas Srbi biju i tobože su tu stoku izbacili iz rijalitija sada čitam da je vraćaju u rijaliti. O čemu mi onda pričamo

Gordana

pre 8 godina

Ispravka greškom sam napisala da smo navikli da nas Srbi biju a mislila sam na hrvate. Velika bruka šta mi Srbi čak I rijalitiju ubacili hrvaticu koja nam bije Srpkinju, sav narod Srpski to gleda I niko da stane tome na put

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija