• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta/informer

15.10.2015

23:52

VUK DRAŠKOVIĆ: Srbiji kazati istinu, ne podizati kosovski zid prema EU i Zapadu!

Politika

VUK DRAŠKOVIĆ: Srbiji kazati istinu, ne podizati kosovski zid prema EU i Zapadu!

Podeli vest

Lider Srpskog pokreta obnove i bivši šef diplomatije Srbije Vuk Drašković izjavio je da građanima Srbije mora biti predočeno i šta će sve biti ugroženo, i to najdramatičnije, ako odluče da "podižemo kosovski zid prema EU i Zapadu"

- Surovo bi, i ekonomski i demokratski, postradala cela Srbija. Žrtva haosa, beznađa i propadanja i države i naroda bili bi, takođe, i Srbi sa Kosova-  napisao je Drašković u autorskom tekstu za list "Danas".

EVROPSKA ZAMKA ZA SRBIJU: Ovo su 10 spornih tačaka pregovaračkog poglavlja 35!

Prenoseći reči patrijarha srpskog Irineja da je "Srbija bez Kosova trup bez glave", Drašković piše da to znači da je Srbija "mrtva, da je nema, već 15 godina".

- Srbija je u mukama, i to velikim, ali je Srbija, i bez izgubljenog Kosova, živa, hoće i mora da živi. Da ojača, da se uspravi, da stekne moćne saveznike, da se odveže od mrtvih mitova i, na žalost, još živog poretka koji je i skrivio gubitak Kosova - napisao je Drašković u tekstu pod naslovom "Kazati Srbiji istinu".

PATRIJARH POSLE SASTANKA S VUČIĆEM: Ne smemo žrtvovati Kosovo zarad Evrope!

On je naveo i to da, ako će, na referendumu ili vanrednim izborima, građani Srbije odlučivati između "odbrane Kosova" i članstva u EU, obaveza je i Vlade i Crkve i Skupštine i SANU i svih medija, da narodu saopšte punu istinu o tome šta se to "brani" i kakve će, neizbežno, biti posledice opredeljenja za "odbranu Kosova".

Drašković je naveo da je Srbija 1999. godine "proterana" sa teritorije Kosova, da je uspostavljena uprava UN i trasiran etapni put ka nezavisnosti, što se i desilo 2008. godine, kao i da je Međunarodni sud pravde u Hagu presudio da proglašenje nezavisnosti Kosova nije protivno ni međunarodnom pravu ni Rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti UN.

- Velika je i silna država Kina, koja nam, uz Rusiju, u SB UN, "čuva" Kosovo u Srbiji. Za ozbiljno promišljanje je i da li je, baš, prijateljski kada vas neko podstiče da branite ono što nemate, uz rizik golemi da postrada i ono što imate-  naveo je Drašković.

PREDSEDNIK NIKOLIĆ: Da priznamo Kosovo, došlo bi da građanskog rata!

Prema njegovim rečima, nezavisnost Kosova do sada je priznala ubedljiva većina članica UN i 23, od 28, članica EU, kao i da će se taj broj samo povećavati.

Drašković je kao "tragično i za trajnu osudu" nazvao to što su albanski ekstremisti, u martu 2004, spalili, teško oštetili i oskrnavili više od sto srpskih crkava i manastira na Kosovu i dodao da je "tragično i za trajnu osudu i to što su, u aprilu i maju 1999. vojne i paravojne snage Srbije porušile više od 200 džamija, medresa i tekija, među njima i Bazar džamiju iz 1761, Halil efendijinu džamiju iz 1526, tekiju Bektašija iz 1790. godine".

TOMISLAV NIKOLIĆ: Papir iz Brisela me podseća na ultimatum Austrougarske 1914.

- Brojni i varvarski zločini počinjeni su nad kosovskim Srbima 1998. i 1999, ali ta zlodela su praćena i još masovnijim zločinima nad Albancima, čiji su leševi bacani, čak, i u reke i jezera po Srbiji ili tajno zakopavani na poligonima policije u Beogradu. Zlo se ne pobeđuje pamćenjem samo tuđeg zla i ćutanjem o sopstvenom", naveo je Drašković.

On je ocenio i da srpske crkve, manastire i duhovnu srpsku baštinu na Kosovu, kao i bezbednost Srba, može štititi samo tamošnja policija, mešovita albansko-srpska policija, a EU je vrhovni garant zaštite.

 - EU i NATO. Niko drugi. Ne smemo nikada zaboraviti da su nam, u vekovima turske okupacije, i Pećku patrijaršiju i Devič i Gračanicu i Dečane, i stotine još crkava i manastira po Kosmetu, čuvale i sačuvale porodice i bratstva albanskih manastirskih vojvoda", napisao je Drašković.

Povodom dijaloga o normalizaciji odnosa, koji se vodi u Briselu, Drašković je naveo da u Briselu pregovaraju premijeri Srbije i Kosova, a ne gradonačelnici Beograda i Prištine, dodajući - "lažni nazivi za suštinu ne mogu promeniti suštinu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar Pan

pre 8 godina

Veliki srpski nacionalista se probudio iz NATO sna. Bezi vuce u jazbinu i krckaj svoje NATO dolarcice... Sta to jos Srbija moze da izgubi? Tvoje i Danine milione? Sto nisi bio tako ,,sladak,, kad je tvoja srpska garda ratovala po Rvatskoj? Mlo te novi gospodari ucenili Hagom? Tvoj kum je ostao dosledan i sam platio debelo svoju ideologiju za razliku od tebe kojem su oni debelo platili svoju idelogiju... Cuti nesrecnice.

BOLESNI KLEPTOMAN

pre 8 godina

Pljackao je Srbiju pa mu je bilo malo pa CIA agentura pa mu je malo pa Siptari trpaju budali u dzep. Ne zarezujemo ga mi Srbi ni za suvu sljivu jer covek je bolestan sa jos bolesnijom kleptomankom Danom.

SasaV

pre 8 godina

Budimo ljudi i oprostimo ovom paceniku grehe,nezna siromah sta govori....

zoran

pre 8 godina

Најбоље би било да се обеси, заједно са даном. И овако је унесрећио многе, а о пљачкашким походима њега и данининих саплеменика смо добро упознати. Најгоре је што су још увек активни и на слободи са свим опљачканим добрима. Највише зла су Србији донели прекодринци са својим хушкачким говорима. А ми глупи - насели.

teraj ovoga

pre 8 godina

Ti I onaj micun cekate da vas iz skupstine nesalju u penziju vec da vas nose na orlovacu.Skini Nam se vise Sa grbace.Ove tvoje bljuvotine pricaj onimama u tvojoj stranci toj.Dani posto vise nemas Ni kombi stranku sad SI biciklisticka stranka ti I Dana.Idi uzivaj Jos to malo od zivota pusti nas I ovako SI prodao 9.mart I potrosio osam zivota ostao ti Jos jedan Kao macki zato u penziju I ti I gomila vas Koji ste opljackali ovu zemlju.

HRVAT

pre 8 godina

Odreci se mrtvih mitova....cujete li sta vam kaze Vuk???...mitomanija vas je dovela u balkanske ratove....\n

posmatrac sa severa

pre 8 godina

Bolja je i zdravija i mitologija(kako nazivas nasu istoriju), nego ustasluk.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Za kaj se Ti javljaš - bedniče, najbedniji na svetu..? Da imaš imalo stida i srama - zaćutao bi za sva vremena...Al zato je Hrvat i opasan - ne zato što je genocidno opredeljen i indoktrinisan, NE, već zato jer u biti - nema nimalo ni stida ni srama..! Niti će ga steći - do Drugog Hristovog dolaska..!

Ivanka

pre 8 godina

Ti znaš nešto o srpskoj istoriji..? Pretpostavljam vrlo površno..

Tomas Gustaffson

pre 8 godina

Od kojih to lekova haluciniraš,drogirana budalo,pa bi da deliš i poklanjaš ono što nije tvoje!?! Ko si ti da se odričeš 20% državne teritorije i u čije ime? Jel' to tvoja prćija te je poklanjaš,izrodu nijedan?To je mesto našeg duhovnog i nacionalnog identiteta,ne damo ga po cenu života!Bukvalno ŽIVOTA!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ljubio si "krvave ruke" krvavoj ledi, snobu bez roda i poroda, jurišniku koji je komandovao sa BALKONA (zaštićen ko beli medved) "JURIŠ, JURIŠ "na srpsku policiju...tražio si tada da padne srpska krv...i pala je....Nisi stao ispred brigade - neg si sa balkona komandovao "juriš"...a Mi smo Ti verovali..,,,i jurišali - obmanuti od gnusobe koja je umislila da je nacionalna veličina, bednika - koji je stao protiv svog naroda ogočnen mafijaškom vlašću i opčinjen ličnim revanšizmom - zaboravio NA NAROD, NAROD kojeg je izneverio ljubeći krvave ruke neprijatelju "Svog ličnog neprijatelja" - misleći, da mu je to - NAJVEĆI PRIJATELJ !! Zato te Bog i kažnjava, zato i nosiš nesreću u duši....

steva

pre 8 godina

Prosto je neverovatna ova Vukova kvislinska transformacija. Cite li on svoje knjige i cita li sta je izjavljivao pre 20-25 godina? Dobro je da ludilo ne boli!?!

miodrag krstic

pre 8 godina

Do sada smo se svesno pretvarali kao da ne ynamo sta nam spremaju.Dosao je kraj tim yamajavanjima.Sve karte na sto.

Hercegov grad

pre 8 godina

Stari izdajnik, placenik zapada, prodavac informacija i saradnik stranih sluzbi i u ovom teskom trenutku traži mogucnost da se izdajnickim isticanjem u javnosti nekako ovajdi! \n

slobo

pre 8 godina

Koliko ja znam Vuk je u koaliciji sa Vučićem a ne sa Mićunovićem i ako bi on to strašno želeo ali i peti oktobar je izveden bez njega pa će i šesti opet bez njega i biće mnogo uspešniji od petog.

Milan

pre 8 godina

Covek je nacrtao sve, ali sta vredi kada ovde nema ni malo mozga.

posmatrac sa severa

pre 8 godina

Vuce proslo je vreme kad si mogao naivne sudente i gimnazijalce da izvedes na ulice i uperis prstom koga da biju i kamenuju. Oni su izvukli pouku i platili debelo tvoje mucke nesreco jedna, tvoj otac je streljao Srpsku nejac a ti bi da istrebis celu Srbiju da ubijes dusu nasem napacenom narodu. Srbi smo naj jaci kad nas svi gaze, domaci i strani, u otrcanim farmerkama i skupocenim odelima. Ti nemas svog poroda pa te zabole uvce za nasu decu sramoto, obesi se na vrh Avale da trujes nasu omladinu.

Srbin

pre 8 godina

Dušo prodana prodao bi i sopstvenu majku ... prodao si deveti mart Slobi ti nisi ništa više od malog miša koji se vuče od rupe do rupe...RASPIŠITE REFERENDUM... DA JEDNOM ZA SVAGDA DAMO DO ZNANJA SVIMA ŠTA MISLIMO .... DOSTA VIŠE

Lala iz Banata

pre 8 godina

Vuku Draškoviću - kazati istinu, beše tvoje...zeman došo, a zeman i prođe!

Srbin

pre 8 godina

Vuce, na cemu si !? Od 90- te svi su ti bili dobri jer si trpao sebi pare u dzep, da te je znao narod ne bi ni isao na " Tv bastilju", jer je ona tebe cuvala komunjaro!!!! Dokle bre da slusamo i citamo da nam ovakvi propaliteti drze lekcije, aman, osvesti se Srbijo!!!!!

Jugosloven

pre 8 godina

Zar Vam ne izgleda bolesno? Kad bi se malo " bocnuo", dobio bi boju u licu

Slobodan

pre 8 godina

Smrade jedan izdajnički pokri se preko glave i ne progovaraj;

Slobo

pre 8 godina

Nikada nisam podrzavao politiku Vuka Draskovica jer je gotovo uvek bila licemerna. Medjutim sto se tice ovoga teksta mislim da je za puno stvari u pravu svidjalo se to nama ili ne. Jednostavno boreci se za izgubljeno Kosovo mozemo samo napraviti jos vece gubitke ili izgubiti i ono sto sada imamo.

Agon

pre 8 godina

Za razliku od dugih politickih vodja koji srbski narod zamajavaju godinama i pokusavaju da ubede jednostavnih koje kakve lazi oko Kosova,Vuk Dr. predstavlja vama pravu istinu i ralnost regiona. Istina je da ce politicka elita srbije izgubiti veliki "Adut" Kosova, koji je vise sluzio samo pred izborima, a naravno time ce pridobiti na veliko radikalne stranke srbije, pitanje je politicke elite kako da ubede svoj narod da Srbija mora dalje bez Kosova. Vuk u nekih svojih izjava imao je pravo pa i sada hoce da srbski narod vidi realnost, istinu da je to neizbezno i mora se prihvatiti realnost .

aleksa

pre 8 godina

nesretnik takih ima malo u srbiji šta je on uradio sa amerima bolje da se uvuče u rupu i nepojavljuje njego vi saveti grozni i netreba da se ojavljuje nigde.

HRVAT

pre 8 godina

Srbija se mora odreci Kosova..nema druge..samo zaludjeni Srbi jos vjeruju u nemoguce..ili idete u ratni sukob koji ce te opet izgubit....zar se niste dovoljno osramotili u ratovima..ne treba opet...\n

Lala iz Banata

pre 8 godina

Šta se ti javljaš bedo najbednija na planeti zemlji! Ti koji nemaš niti stida niti srama - jer da imaš . zaćutao bi za sva vremena...Podlače politički koji se kurvaš vekovima sa najvećim neprijateljima srpskim jer ti srpske krvi uvek malo..! Ti čija mržnja i zločin zaslepljuju najveće zločince a svetu, Ti - čija MOLITVA TVOJIH PRIJATELJA - POČINJE SA "SAČUVAJ NAS BOŽE KUGE I HRVATA! ( Uklesano u kamenu, na portalu katoličke crkve) Ti- koji si izvršio najveći GENOCID u ISTORIJI protiv srpskog naroda, još imaš prava da se javiš tom istom napaćenom stradalničkom narodu da CINIČNO držiš lekciju, šta i kako treba da radi u svojoj - kući... Ti koji si najbezobrazniji i najbezočniji stvor nedostojan i ime da ti pomenem - jer besosećajnost slaviš - kao vrlinu, služenje Antihristu kao ponos diku i narodnu vrlinu...Neka ti je Bogom prosto, ali ako želiš oprost njegov blagoslov, moraćeš se lično identifikovati umesto imaginarne zaštite iza najprljavijeg i najodvratnijieg imena - genocidne nacije...!

kosovka

pre 8 godina

vuk....brankovic... samo onaj brankpvic nije izdao srbe i to istorija zna kao sto zna i pamtice izdajnika draskovica... da li je procitao kako ga je sms-om nazivala g-dja m. markovic? ko ne zna -b r a t e - tako...samo da se zna... i, kad ce da se utvrdi poreklo novostecene imovine pa da dana i on poloze racune ovom opljackanom narodu... bolje da o tome misli i onom sto ce ga(ih)stici...jer ona narodna lepo kaze: ko sa djavolom tikve sadi...itd...itd...

Mita

pre 8 godina

Ipak, mislim da je ovaj bez premca nesto najljigavije sto moze da se javi i prikaze kroz medije. Covece, idi negde ako Boga znas ostavi nas na miru. Molim te.

Dragan

pre 8 godina

Izrod. Jabih ga pokatoličio da bude Hrvat. Jedino bi mi tako bilo lakše, jer ta raga i avet prošlosti, izdajnik ovog naroda da bude smernica ili putokaz za dalje ovom narodu. Meni je On čovek ljiguša, čovek politički monstrum i dupe od pameti. Žao mi je onih koje je zaveo svojom neprimerenošću i stoje u nejgovim redovima.

Dragan Sumadija

pre 8 godina

Davno, kada sam i sam ziveo u kosovskom mitu, mislio sam da gubitkom istog, Srbija gubi i srce i dusu.Sada nakon toliko godina, kada smo ga definitivno izgubili 1999.godine, posle povlacenja srpskih vojnih i policijskih snaga, shvatam da je KiM davno jos prodat i to od nas samih , nas Srba, a sve je pocelo 1945. godine, dolaskom komunista na vlast i cutanjem srpskih kadrova u tadasnjoj KPJ i onih koji su okruzili Tita. Krajem `90.godina proslog veka u moju Sumadiju se doselilo desetine hiljada Srba sa KiM, puni su bili para od prodaje svoje dedovine Albancima, i sada ti isti ili njihovi potomci su najglasniji u osudi svih onih koji kazu da je KiM odavno izgubljeno. Kako ih samo nije sramota? Draskovic ovde samo prica istinu onima koji imaju i oci i usi da je cuju, oni koji to nece i ne zele, dzaba pricati bilo sta, oni zive i umrece u tom mitu, u kojem sam i sam ziveo, neshvatajuci da Srbija mora da se odveze od njega mrtvoga, jer je ziva i mora da zivi i dalje. Moramo obezbediti svetliju buducnost za nasu decu, i ne opterecivati i njih sa onim sta su neki drugi davno izgubili. Moram napisati i zahvaliti se Draskovicu, jer jedino in ima ono medju nogama, pa da kaze Srbima kako stvari stoje, bez obzira sto mu to nece doneti nista dobroga ni stranici na cijem je celu, ni njemu licno.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Čemu defetizam Šumadinac ? Nosimo svoj krst na leđima, i trpimo to nam je sudbina...400 godina je Srbija čekala dfa se uzdigne i vaskrsne, oslobodi ropstva i skine lance...i uspela je uz Božiju Pomoć... Tako će biti i sada! Ne klonite duhom braćo! Pa zar treba da Kinez u Srbiji drži nam moralnu lekciju - da moramo da se BORIMI i IZBORIMO jer je PRAVDA I ISTINA ma mašoj strani...Pa zar ćemo Pravdu i Istinu koje su od Boga date - izneveriti Pravoslavlje i Svetosavlje....zar ćemo izneveriti sebe.... Sa čime ćemo pred unuke ? Ćitaće o slavnim podvizima dedova na Ceru i Kajmakčalanu, i kukavičluku tate na Kosovu ? Pa jel to treba da bude u srpskim čitankama 21. veka. da smo postali babe i da nas prezru sopstvena deca..? Jel bi mogao sa tim da živiš..?

Saša Mitrović

pre 8 godina

Наравно да га не разумете, не причате ви истим језиком. Причао је он о овоме још пре четврт века, и тад вам је био издајник. Не разумете ви говор истине. Ви разумете само лажове. Бојим се да бранећи оно што више немамо изгубимо оно што имамо. Е мој Вуче, џаба ти овом народу отвараш очи. Није те овај народ заслужио…

Lala iz Banata

pre 8 godina

Otpadnik iz banatskog sela Međa, gde tamo pljuju i na pomen imena njegova! A ko te bolje poznaje i korene tvoje ( familiju) neg selo gde si rođen! Može Vas Saša da zamajava ali u svom selu - nije prorok..! Znamo dobro i ko je i šta je.... Pisac - dobar! Al čovek - nula...frustrirana ličnost sa karijerom Ministra Spoljnjih Poslova - koji je služio svima osim svome narodu i Bogu...! Nacionalista srpski - koji se zarad novca i nacionalizma odrekao! Pa šta mu je ostalo..? Defetizam, depresija i anksioznost jednog vrlo upropaštenog života..! Ej da je čovek - upola ko što pisac...... beše..!

Saša Mitrović

pre 8 godina

Ти синовац ниси баш нормалан...

zemunac

pre 8 godina

Vuce Vuce bubo lenja sta ce reci pokolenja, kako te bre nije sram da se uopste pojavljujes bilo gde, zbog tebe i tvoje žute sabraća uništena je srbija, mladost, maraštaj i dostojanstvo srpskog naroda. Pogledaj slike od pre 20 - 30 godina na kojima si se dićio sa najvećim lopovima, Tahir Mihajlović Kostić Mišković Beko i ostala bratija napuniste dzepove samo se pitam odakle. Pogledaj tvoje imovno stanje 1988 i sada, ala lepo pišeš za sve pare u Srbiji oko 1,5 mil evra napolju to ni sam neznaš.Beži odavde tamo gde kako jednom izjavi jeo kajmak sa šećerom. NE SRAMOTI MOJU ZEMLJU UREDNICI SLAO SAM VISE PUTA KOMENTARE BRISETE IH ISTI STE KO I OVAJ O KOME PISEM

rosuljac

pre 8 godina

Sve je kristalno jasno, svaka Vukova rec je susta istina. Boli ali i opominje da ne cinimo greske iz proslosti. Uzmimo ono sto nam se nudi, zastitimo manastire i kulturnu bastinu, zastitimo ono malo Srba koji tamo zive i krenimo konacno bez ikakvog bremena tamo gde nam je mesto. Osecam da ce dezurne patriJote sada svoj “patriotizam” iskaliti na Vuku a kada apuca prvi ce u misju rupu. Ti koji su bezali sa netako davnih ratista sada su najglasniji i ponovo bi da prolivaju tudju krv. E moju i krev moje dece nece moci vise niko da prosipa, pametnom je dovoljno jedno proilivanje

Zorkin

pre 8 godina

Boli njega ..... On uziva na Dedinju , sve je dobio . Da li mu je mesto u Hagu ? Sada je kasno . Cuvali ga Ameri , velikog pisca . . . Ne vredi , o njemu nema reci sta je bio i sta je danas ?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me
Hronika

Majka Dankinog ubice otkrila detalje saslušanje i susreta sa sinom monstrumom: Nisam grlila muža, pretresali su me

Svetlana Dragijević majka monstruma Dejana Dragijevića koji je u policiji priznao da je ubio devojčicu iz Bora, Danku Ilić koja bi 6. maja napunila dve godine, uz kuknjavu i očaj primila je našu ekipu u kuću iz koje su slobode lišeni pored Dejana i njegov otac Radoslav Dragijević i brat Dalibor Dragijević. S tim, da je Dalibor(40) preminuo u pritvoru.

25.04.2024

16:51

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija