• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.10.2015

09:25

STEFANOVIĆ: Odluka o raspisivanju izbora će biti doneta brže nego što mislimo!

Politika

STEFANOVIĆ: Odluka o raspisivanju izbora će biti doneta brže nego što mislimo!

Podeli vest

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da očekuje da će odluku o raspisivanju vanrednih parlametarnih izbora premijer Aleksandar Vučić doneti u narednim danima, vodeći se interesima Srbije i njenih građana

- Da li će biti republičkih izbora, o tome će odlučiti Aleksandar Vučić, kao najpozvaniji da to uradi, koji ima najveće poverenje građana Srbije -  kazao je Stefanović.

Stefanović, koji je lično za raspisivanje izbora, istakao je međutim, da ne želi da vrši bilo kakav dodatni pritisak po tom pitanju.

- Vučić bolje sagledava situaciju. Vodi se interesima Srbije i njenih građana, tako da će doneti najipsravniju odluku - istakao je Stefanović.

Upitan da prokomentariše izjavu lidera DS Bojana Pajtića da je nemoguće održati demokratske izbore u atmosferi cenzure, zastrašivanja političkih neistomišljenika i porasta nasilja, Stefanović je rekao:

- Osim što je sve netačno i potpuno neistinito, što mogu da dokažem veoma lako, mislim da to progovara strah - izjavo je Stefanović.

- Kada održite sve lokalne izbore od 2012. pa naovaomo, pa na većini njih DS, kao u Lučanima, ne uspe da sakupi dovoljno potpisa da preda listu, na nekima ne pređe cenzus, na nekima bude potučena i ne dobije pet odsto glasova... To pokazuje šta građani misle o tome - naveo je Stefanović.

STEFANOVIĆ: Nedopustiv pritisak na Srbiju!

On misli da bi Pajtiću bilo bolje da se pojavljuje češće na poslu, umesto svakodnevno u medijima, kao i da bi DS trebalo da pogleda šta je uradio u Srbiji i kako se došlo do toga da se izgubi 400.000 radnih mesta za nekoliko godina. 

STEFANOVIĆ: U Bujanovcu privedeno 10 osoba, zbog "ubi, zakolji, da Srbin ne postoji"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija