• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna/Informer.rs

17.10.2015

11:51

PARANOIČNA NACIJA! Evo čega se Amerikanci najviše plaše, A NIJE RUSIJA!

Politika

PARANOIČNA NACIJA! Evo čega se Amerikanci najviše plaše, A NIJE RUSIJA!

Podeli vest

Amerikanci se najviše plaše korupcije u vlasti, sajber napada, terorizma i upada raznih kompanija u njihove lične podatke - pokazuje istraživanje koje je širom SAD proveo Univerzitet "Chapman"

Istraživanje pokazuje da Amerikanci među deset najvećih strahova" ne pominju "opasnosti" na koje ukazuju Pentagon i Bijela kuća  - Rusiju, ebolu i "islamsku državu". Oni su plasirani znatno niže na "listi strahova".  

Od korupcije u vladi strahuje 58 posto anketiranih, od sajber napada 46, a od neovlaštenih upada u lične podatke 44 posto punoljetnih ispitanika.

Od biloškog rata strahuje skoro 41 posto ispitanika, a od ekonomskog kolapsa 39 posto. 

Među najveće strahove Amerikanaca spadaju i krediti i gubitak novca.

PUTIN IH SAD VEĆ ZA*EBAVA! Brani CIA i NSA od Obame i američkih političara!

(VIDEO) KOLATERALNA ŠTETA Ovo su najteži zločini Amerike, koji su bili GREŠKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
posmatrac sa severa

pre 8 godina

Zato kod njih svaki covek ima svog psihologa i psihoterapeuta. U Americi je to obaveza, inace si lud. Americka posla, zaglibili da vise nisu ni svesni svoje nesvesti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija