• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2015

09:40

(VIDEO) VUČIĆ U "TEŠKOJ REČI" Pogledajte zašto je ovu emisiju gledalo pola Srbije!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ U "TEŠKOJ REČI" Pogledajte zašto je ovu emisiju gledalo pola Srbije!

Podeli vest

Emisija "Teška reč" autora i voditelja Dragana J. Vučićevića u kojoj je gostovao premijer Srbije Aleksandar Vučić, juče je bila ubedljivo najgledanija emisija na svim srpskim televizijama!

Gostovanje premijera na TV Pink pratilo je čak 28 odsto gledalaca, dok je, na primer, Javni servis pratilo samo 10 odsto publike. U emisiji su, pored premijera, učestvovali i direktorka Tajnuga Branka Đukić i novinar lista Politika Aleksandar Apostolovski.

Pogledajte zašto u Srbiji neće biti vanrednih parlamentarnih izbora, šta je premijer odgovorio na pitanja Vojislava Šešelja, kakvi su njegovi stavovi o potencijalnom prijemu Kosova u Unesko, kako on vidi budućnost Srbije...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 8 godina

Gomila fraza,patetike,prenemaganja....koliko vidim Seselj i Vucic su odavno u ljubavi i koaliciji...

Cole5

pre 8 godina

šta ima loše u toj ljubavi, i jedan i drugi se na svoj način bore za interese srbije. neputuju po svetu da bi pljuvali po vlastitom narodu jer ih neće, kao brionac, što od fotoaparata misli da je poligraf, koji je preko svoih stranačkih istomišljenika organizovao ono ispisuvanje po trotoarima novog sada "smrt... " ili ono "vojvodina republika " krijuci se iza fantomske stranke

XXL

pre 8 godina

Nije tačno! RTS je objavio sinoć da su oni najgledaniji zbog nekakve njihove serije nemam pojima koje verovatno neka njihova repriza .... e sad sam sam sebi smešan sa komentarom ....

Boban

pre 8 godina

Farsa, ni na jedno pitanje Seseljevo nije odgovorio sem onog da nece nista da prica o Tomi. Ponavalja par recenica o ekonomiji kao papagaj...

mika

pre 8 godina

Kad saberete najgledanije tv ima nas 12 miliona .Bravo na istini !

Brane212

pre 8 godina

Što mu niste postavljali Šekijeva pitanja jedno po jedno ? Ovako ih je većinu preskočio ili jodnostavno odgovarao na nepostavljena pitanja.

MImi

pre 8 godina

Dosadna emisija. Voditelju su preoteli emisiju ucesnici. Vucic nije bio iskren jer nije odgovorio da li Tomislav Nikolic ima laznu diplomu jer Nikolic nije znao u jednoj emisiji da kaze na kom smeru je diplomirao i gledao je sve vreme u sto sto je tipicno za nekoga ko laze. To ce vam potvrditi i psiholozi. Jos na neka pitanja nije odgovorio. Koga interesuju te cifre.Samo njega. Ljude zanima da im se vrate penzije koje su zaradili, da se povecaju plate a ne mahanje grafikonima i cifre. Ocigledno se uplasio izbora jer bi svi zakinuti penzioneri glasali protiv SNS-a. To je i laiku jasno. A oni su najlojalniji glasaci.Neka prvo natera Vladu Djukanovica onog lazova poslanika iz SNS-a koji tvdri da je krecio u Lutriji a on doveo ljude da postavljaju prisluskivace i jos se boji poligrafa. Pa to je jasno svima da laze a Vucic takvog drzi u stranci i jos se sastaje sa njim jednom u pet dana. Katastrofa.

nomenestomen

pre 8 godina

Direktorka Tanjuga pod hitno da popravi svoj govor, mrmljala je, jedva se razumelo sta je govorila, a novinar lista Politika je toliko spor u postavljanju pitanja da nisam imala strpljenja da sacekam da cujem celo pitanje i za to vreme sam birala neki drugi program. Vucic je uglavnom govorio "isto to, samo malo drugacije", skoro da nije rekao nista novo.

MickeyM

pre 8 godina

A zasto je ukinuo institucije RS na KiM i zasto je prisilio gradjane KiM da izadju na izbore nepriznate drzave i zasto je promenio ime Gradjanska Inicijativa Srbije u Gradjanska Inicijativa srpska??? Srbije i srpska nije isto, i i u Hrvatskoj postoji srpski forum a ne forum Srbije.\nToma je mogao strajkovati gladju tri dana da dobije prevremene izbore zbog Tadica koji se rukovao sa Tacijem i to je onda bilo kul a sada???\n\n

Dragomir

pre 8 godina

Пошто сам се успавао после дестак минута гледања ја сам цео ток одгледао на интернету.Поштено речени види се да није лако бити газда Србије.Онај новинар ПОЛИТИКЕ је баш лупетао и био опширан да ни интелегентни Вучић га је једва разумео.У студију је само требало да буде Вучићевић и Вучић.Два Вучка!ШТА ЈЕ ТРЕБАЛО ДА СЕ ЕМИСИЈА КВАРИ УЧЕШЋЕМ ОНОГА ЗАМЛАТЕ И ДОКТОРА НИЧЕГА?Вучић је дипломатски избегао дуел са пропалим политичарем!Шта би било?Вређање и вређање?Ало,бре,бато,ти си у ауту!Има његово учешће на КТВ где лупета форе по обичају!На интернету.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Šteta! Šešelj-Vučić, duel, bio bi to više SKEČ , nego BOKS MEČ...!!

Bata baksuz

pre 8 godina

Vučić je bio jasan i decida ,ali brate novinari iz dana u dan sve smotaniji ,smiaso pitanja zacuculjeno zamumuljano .Dajte neke novinare koji znaju kako da postve pitanje u par rečenica .

bole ca

pre 8 godina

car nema sta,bice od ove drzave nesto alo samp malo strpljenja.\n\n

Ivanka

pre 8 godina

Obećali ste nam IZBORE , a doveli - Cecu..!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ta vol*o bi jedared da pogledam emisiju na TV " Časna reč", kad će to...?

miljan

pre 8 godina

ovaj iz politike, ne zna da izgovori dve gramaticki ispravne recenice. komedija

Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu
Izbori 2024

Licemerno! DSS Boru Novakovića prozvao Bora Solunac, sada ga stavili za nosioca izborne liste u Novom Sadu

U borbi za vlast svе sе zaboravlja. Aktuеlni partnеri i saradnici, DSS i DS su dvе strankе čiji su sukobi i trvеnja obеlеžili političku istoriju Srbijе nakon 5, oktobra. Afеra "Solun" iz 2001. godinе, čiji jе glavni protagonista bio jеdan od sadašnjih nosilaca ujеdinjеnе opozicionе listе za gradskе izborе Borislav Novaković, bila jе okidač za otvorеni politički rat na liniji DSS i ostatak DOS-a.

10.05.2024

17:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija