• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2015

00:07

PESKOV NAJAVIO:  Putin će dan početi sastankom sa Vučićem!

Politika

PESKOV NAJAVIO: Putin će dan početi sastankom sa Vučićem!

Podeli vest

Pres sekretar predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov saopštio je da će javni deo radnog dana u četvrtak predsednik Vladimir Putin započeti susretom sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem

- Danas će javni deo radnog dana predsednika Putina početi sastankom sa premijerom Srbije Vučićem koji boravi u radnoj poseti Rusiji na poziv premijera Dmitrija Medvedeva - rekao je Peskov, prenela je agencija RIA Novosti.

Ruska agencija navodi da je ranije najavljeno da će ekonomska saradnja dve zemlje biti u fokusu pažnje Vučićeve posete.

VUČIĆ: Pitaću Putina za Fijat i 50 puta ako treba!

Vučić je danas najavio da će sa Putinom razgovarati, između ostalog, o bescarinskom izvozu Fijatovih vozila u tu zemlju, nabavci novog naoružanja za Srbiju i iskorišćenja njene namenske industrije, infrastrukturnim projektima...

- S predsednikom Putinom ćemo još jedanput proći sve i on daje potvrdu za sve dogovore koje smo napravili i koje ćemo napraviti - rekao je Vučić novinarima.

Na pitanje na šta će staviti akcenat u tom razgovoru, premijer Srbije je odgovorio da je to ekonomija.

RUSKI MEDIJI TVRDE: Rusija i Srbija na korak od potpisivanja senzacionalnog vojnog sporazuma!

Vučić je razgovarao sa premijerom Rusije Medvedevom, predstavnicima brojnih ruskih firmi koje posluju u Srbiji, poput Gasproma i Ruskih železnica, a učestvovao je i na poslovnom forumu srpskih i ruskih privrednika, kao i na sajmu novih tehnologija "Otvorene inovacije 2015".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar Kuznjecov

pre 8 godina

Da,ali ce provo morati da objasni i da odgovori na 12 pitanja !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija