• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.10.2015

14:03

ZORANA: Dačiću, dokle ćeš da se izvinjavaš umesto Branka Ružića? Ako vam se ne sviđa Vlada, izađite!

Politika

ZORANA: Dačiću, dokle ćeš da se izvinjavaš umesto Branka Ružića? Ako vam se ne sviđa Vlada, izađite!

Podeli vest

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da lider socijalista Ivica Dačić mora da uvede red u svoju stranku ili da kaže, ukoliko ima bilo kakav problem u koaliciji, da više ne želi da bude njen deo

- Do kad će Dačić da se izvinjava za svoje kolege - upitala je Mihajlović, komentarišući Dačićevu izjavu da je nedopustivo ponašanje Branka Ružića, koji je na Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa Igorom Mikićem.

Mihajlović je rekla da ne razume ponašanje Ivice Dačića u ovom trenutku, ističući da nije prvi put da se članovi SPS na vrlo visokim pozicijama ponašaju na nedoličan način.

- To je njegova stranka i mora ili da uvede red u svoju stranku ili da kaže ukoliko ima bilo kakav problem u koaliciji da ne želi da bude deo te koalicije - istakla je Mihajlović na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

RUŽIĆ OPET UDARIO NA PREMIJERA! Veliča huligana koji je u prenosu utakmice vikao - VUČIĆU PEDERU!

Ružić je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa Igorom Mikićem, koji je tokom prenosa fudbalske utakmice Srbija - Albanija uzvikivao: "Vučiću, pederu!".

Ružić je, kako prenose mediji, na društvenoj mreži Fejsbuk objavio fotografiju iz kafane sa Mikićem, a ispod nje napisao:

- Moje prvo upoznavanje sa čovekom, ljudinom Igorom Mikićem, rodom iz Peći.. Divan čovek, čestit, pošten i, što je meni najvažnije, grobar od glave do pete".

DAČIĆ O RUŽIĆU: Čovek koji vređa premijera ne zaslužuje nijednu lepu reč!

Fotografija je u međuvremenu uklonjena sa Fejsbuk profila.

Kako prenose beogradski mediji, lider socijalista je ocenio da je Ružić napravio nepromišljen potez koji nanosi nepotrebnu štetu odnosima SPS sa njenim koalicionim partnerima.

- Čovek koji vređa premijera ne zaslužuje nijednu lepu reč, već osudu. Ružić nije samo navijač, već kao potpredsednik SPS u obavezi je da poštuje politiku stranke. SPS ima svoju politiku i kome se ona ne sviđa uvek može slobodno da ode. To važi za sve. Razgovaraću sa njim čim se vratim iz Moskve. A o tome će biti reči i na organima stranke - naglasio je Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Trifun

pre 8 godina

Kako ona sebi daje za pravo da tera Dacica iz vlade? Sakriju se iza Vucica i glume velike zvezde,a bez Vucica ni cenzus ne bi presli.

siki

pre 8 godina

u svakoj corbi mirodjija. Sit sam vise Sorosevih skolaraca.

Petar Pan

pre 8 godina

Srpska politicka scena je prava FARMA, sa interesantnim i cudnim PAROVIMA ali je ipak i dalje sve po kontrolom VELIKOG BRATA.

Ne u EU

pre 8 godina

Ова министарка је неподношљива. Само уноси немир и поделе. Боље да она одговори шта јој то значи да ће да преправи законом уговор о слободној трговини са Русијом?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija