• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.10.2015

16:15

MALI: Neću dati ostavku, radio sam pošteno!

Politika

MALI: Neću dati ostavku, radio sam pošteno!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da neće podneti ostavku zbog afera koje se vezuju za njegovo ime. On je novinarima na otvaranju Naučno-tehnološkog parka u Beogradu kazao da će se odazvati nadležnim organima, ako ga pozovu na razgovor oko toga

- Pošteno i savesno obavljam svoj posao i smatram da svaki građanin Srbije koji ima bilo kakvu informaciju o bilo kakvom krivičnom delu, treba to da je podeli sa nadležnim organima. Ja ću se u svakom trenutku odazvati na poziv nadležnim organima i odgovoriti na bilo koje pitanje - kazao je Mali.

On je na pitanje da li će tužiti portal Krik, odgovorio da hoće i to za klevetu.

KRIK: Mali kupio 24 stana u Bugarskoj! MALI: Užasnut sam besmislenim lažima!

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije Krik prethodnih dana objavljivala je da je Siniša Mali kupio 24 stana na Bugarskom primorju, kao i da je njegova porodica besplatno dobila 10 hektara državnog zemljišta.

VUČIĆ TRAŽI DOKAZE: Mali neće biti gradonačelnik ako je vlasnik ofšor kompanije

Agencija za borbu protiv korupcije je pokrenukla postupak kako bi utvrdila da li je Mali u vreme obavljanja javne funkcije bio u sukobu interesa i da li je prijavio svu svoju imovinu.

Mali je ranije tvrdio da je vlasnik samo jednog stana u Bugarskoj, koji je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miladin

pre 8 godina

Preterao si sa postenjem, u tome je problem.\n

I MALI CE DA POKAZE MALOG

pre 8 godina

Posto mora da ponisti tender za deponiju Vinca bice kao onaj goli francus od muke na aerodromu Nikola Tesla i podnece ostavku hoce hoce!!!

paja

pre 8 godina

ja sam pošteno radio,izlagao sam se opasnosti da me uhvate i oteraju na robiju...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija