• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

05.11.2015

23:39

(VIDEO) TAJNI RAT U NAJAVI: Putinov Specnaz stoji na putu komandosima SAD!

Politika

(VIDEO) TAJNI RAT U NAJAVI: Putinov Specnaz stoji na putu komandosima SAD!

Podeli vest

Sirija će uskoro postati bojno polje između SAD i Rusije, pri čemu će NATO stati na jednu stranu, a snage Sirije, Irana i Kine na drugu
screenshot

Bela kuća je zvanično najavila da će poslati specijalne snage u Siriju kako bi predvodile snage pobunjenika. To znači da će američka strana pokušati da svrgne Asada sa vlasti obučavanjem civila i boraca koji su protiv Asadove vlasti.

Lokalni stanovnici će biti obučeni za gerilsko i nekonvencionalno ratovanje na nivou američke jedinice. Na ovaj način, vlada koja bi uz pomoć SAD trebalo da zameni trenutnu vladu imaće obavezu prema SAD, što znači da će morati da prepiše sva sredstva i obveznice Amerikancima.

Washington Post je naveo da će SAD poslati nešto manje od 50 savetnika za specijalne operacije koji će raditi sa snagama otpora koje se bore protiv Islamske države u Siriji, a koji neće učestvovati u direktnoj borbi.

Toliki broj savetnika može da se podeli u 3 tima i da obuči negde između 1.500 i 2.000 ljudi. Međutim, za svaka 3 tima koje najave, oni će poslati još 2-3 bez najave.

Dakle, glavni cilj SAD je da svrgnu Asada i postave onu vlast koja njima odgovara, kao što su učinili i u Ukrajini. Sirija takođe treba da postane zavisna od MMF-a i NATO-a. Ona će onda biti potčinjena zapadnoj hegemoniji koja je zahvatila Evropu.

Sada kada je to razjašnjeno, prenosimo izvod iz UK Daily Mail-a koji jasno ukazuje na to da se sprema tajni rat između Specnaza i specijalnih snaga SAD:

Navodi se da se Specnaz jedinice Vladimira Putina pripremaju za napad na pobunjenike koji se bore protiv sirijskog predsednika, a koje uglavnom podržava Zapad. Naređeno im je da eliminišu protivnike „po svaku cenu““.

Dakle, specijalne snage SAD će sarađivati sa pobunjenicima, dok ruske Specnaz snage pripremaju napad na pobunjenike.

Neizbežno je da će doći do okršaja između ove dve strane. Ruske specijalne snage su zaista odlične, pogotovo kad je eliminacija i kontraobaveštajstvo u pitanju. Vojska SAD se s njima poslednji put suočila 1993. i 1994. godine u Bosni i Hercegovini, kada su Specnaz jedinice podržavale Srbe.

 

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) ISLAMISTI, DRŽ'TE GAĆE! Stiže vam SPECNAZ, Putinove elitne ubice!

OŠTRO UPOZORENJE IZ RUSIJE: Ulazak kopnenih snaga SAD u Siriju je nedopustiv!

KERI OBJASNIO: Mesecima se razmišljalo o slanju američkih komandosa u Siriju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

"Ови" са једне стране, "они" са друге стране...богме , најебаће у средини, где се изводе овакви специјални - "маневри"...(на)силника..!

Student

pre 8 godina

A izbeglice i dalje dolaze...kolone...milioni...deca se utapaju u moru... stari umiru na putu...žene plaču, ne znaju kuda....ALI VAŽNA JE - NAFTA..! Pobegosmo od Antihrista u pustinje... i tamo su nas našli....! Prokleta zemlja... - Sirija...!

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija