• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.11.2015

15:57

OGLASIO SE I ŠEŠELJ: Povećanje plata i penzija je mizerno i ponižavajuće!

Politika

OGLASIO SE I ŠEŠELJ: Povećanje plata i penzija je mizerno i ponižavajuće!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocenio je danas da je najavljeno povećanje plata i penzija "mizerno i ponižavajuće".


- Sredstva predviđena za to nisu obezbeđena iz ušteda o kojima (premijer Aleksandar) Vučić priča, već su ih obezbedili građani iz povećanja cene struje i najavljenih akciza za gorivo, koje inače jedino u Srbiji nije pojeftinilo, iako je cena nafte više puta smanjivana na svetskom tržištu - ocenio je danas Šešelj na konferenciji za novinare. 

Kako se navodi u saopštenju SRS, Šešelj je ocenio da "nesposobna naprednjačka Vlada" samo krpi rupe bez dna i zbog toga moraju hitno da se raspišu vanredni parlamentarni izbori. 

On je dodao da Vlada Aleksandra Vučića "glumi da nešto radi" a da su efekti porazni i posebno ukazao na javna preduzeća koja, kako je rekao, gomilaju ogromne gubitke.

- Za najveće gubitaše koji se medijski predstavljaju kao uspešna preduzeća Vlada Srbije je iz budžeta već izdvojila više od 240 miliona evra. Među najvećim gubitašima su Zastava, Železara Smederevo, Srbijagas, a u Elektroprivredi Srbije je klika koja krade i šakom i kapom i koja se razbacuje narodnim i državnim novcem. Umesto da smeni nesposobne direktore tih preduzeća, naprednjačka vlada u ove gubitaše upumpava ogromne količine novca - rekao je Šešelj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goxi

pre 8 godina

Gosim Vojo, ne verujem da bi ti i tvoji radikali umeli bolje !! Zato, ako nemas, a nemas, pametnija posla onda cuti i obidji jos neki rijaliti sou, jer si ko upisan za rijaliti !!

HRVAT

pre 8 godina

Jedini \"Srbin\" koji se zove Seselj...najveci kuriozitet koji se zvao nekada Vjekoslav Seselj..Hrvat....a danas Vojislav Seselj.Srbin...dobro je nekada davno rekao Sinisa Vucinic\n

Vlada

pre 8 godina

Samo si zaboravio da dodas da su ti Seselji o kojima pricas bili pravoslavci,a potom se pokatolicili.A ti si Hrvat isto kao sto sam ja Englez.Vi ste jedini primer u svetu da kada ste menjali veru,menjali ste i nacionalnu pripadnost !!!!!

srbin

pre 8 godina

Da Voja je bio hrvat kao što je Tuđman bio srbin, daj ne lupetaj gluposti.

Petar Pan

pre 8 godina

Uzgred, ako vec do sada nisi bio u mogucnosti da saznas iz TUDJMAN HISTORY... Naucno je dokazano da su Krvati poreklom Srbi, samo daleko losija varijanta, takoreci OSNOVNI model bez dopunske opreme kao sto su CAST, MORAL i narocito STID. Medjutim, osnovna slicnost ova dva modela je u tome sto je UPRAVLJCKI MEHANIZAM (VOLAN) u stranim rukama ali to ocito ne utice na njihovo priblizavanje i pored mnogo slicnosti ( bar u osnovnom modelu )... PS. Drago mi je sto si cesto na ovom portalu, uvek je zanimljivije kad si ti tu , bez obzira na razliku u stepenu (stupnju) evolucije :)

Sta bi vi napravili bolje

pre 8 godina

Pa za Seslja nista nevalja sta god vlada uradi.Svi oni koji kritikuju moraju prvo da kazu sta bi to oni bolje napravili a da neprave manjak u drzavnoj kasi.Lako je sa tudjom kesom tresti. Sto se tice prosvetara to je mnogo novaca.

MILE

pre 8 godina

Kakvo crno povećanje,oduzmem ti 100, a vratim jedan i da taj jedan daš za TV,a onda bla,bla, svaki dan na svim TV, naravno bez kontramišljenja stručnih ljudi.I sve to odredio MMF! Šta se ne ugledaju na Orbana, da on sluša MMF i EU ne bi oporavio mađarsku ekonomiju.

Petar Pan

pre 8 godina

Interesantno.... Seselj i Tadic u vezi ovog pitanja imaju 99% isto misljenje ali kad to izgovori Seselj onda mu verujemo jer iza njega stoji decenija casnog patriotskog stradanja za srpski nacionalni interes a kad to isto izgovori Tadic onda nam se povraca jer iza njega stoji decenija najveceg politickog, ekonomskog, vojnog i moralnog urusavanja Srbije u njenoj istoriji. Ipak je vaznije KO govori nego STA govori... PS. Da neko ne pomisli da ovim dajem neku prednost Tadicu u odnosu na druge luconose demokratije... Tadic=Draskovic, Jovanovic, Zivkovic, Dulic, Pajtic, Petrovic, Dinkic, Labus, Djelic ...itd itd...na zalost beskonacna traka

Buca

pre 8 godina

Emoj Seki, ove protuve sto lose pisu o tebi mogu da ti....

Nenad Radak

pre 8 godina

Naravno da je sve ovo do sada mlaćenje prazne slame.....Samo slobodna zemlja može da vodi i samostalno ekonomiju i sve ostalo.....Štos je u tome da je mene briga ko je četnik,ko partizan..,ko demokrata,ko autokrata....Ko Srbin a ko Hrvat...Štos je u sistemu i da li se poštuje....Zato dajem prednost Šešelju-jer pretpostavljam da je čovek koji provede tolike godine u Hagu principijelan....Šešelj bi poveo Srbiju u drugom pravcu..-Možda riskantnom, ali evo 15 godina života nam oduzeše.15 godina nas vode ka boljitku, a običnom narodu sve gore......Lično sam spreman na nov 15to godišnji eksperiment,jer ovaj prethodni ciklus nam nije doneo ništa,sem zaduženja, kradja, rasprodaja i poniženja......Prethodnici su pokazali da nerade za narod...Vučić,čak i ako želi dobro,neume to da uradi,ili neželi da rizukuje,što je nedovoljno za sadašnje vreme...

Petar Pan

pre 8 godina

Sve si lepo rekao a moze i ovako : Ako vec nemamo za novo odelo pa moramo da jos neko vreme nosimo polovno onda u stvari treba da izaberemo sledece: Da li cemo nositi isflekani, izandjali tudji smoking tri broja manji (Tadic&co.) ili KIM IL SUNG odelo prepravljeno u model AL CAPONE ( Ivica bez marice ) ili pocepane svapske spilhozne upravo preuzete sa hemijskog ciscenja ( Vucic) ili je mozda bolje izabrati dedine demode ali neisflekane i kao suza ciste bridz pantalone, jelek i opanke... To je prava dilema!

Dragomir

pre 8 godina

Ништа горе нема када читам коментаре мојих срба геџована писаних на писму подмуклих енглеза?Плус што су неписмени!Као да ми терају инат и неће да инсталирају српску ЋИРИЛИЦУ и LATINICU?I kada te komentare čitam ispada kao da su ih pisala dečica koja tek uče da govore i pišu?Mnogo neka intelegentna dečurlija!Što se tiče HRVATA,pa,bre,bato i on sam zna da je srbin ALI NE SME TAKO DA SE DEKLARIŠE?Koji je to jadan život tam' u Hrvatskoj da moraš se izjašnjavati ono što nisi?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17