• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2015

20:32

BORKO NEMA PIŠU! Sapunica se nastavlja, Stefanović još ne odlazi Demokratske stranke

Politika

BORKO NEMA PIŠU! Sapunica se nastavlja, Stefanović još ne odlazi Demokratske stranke

Podeli vest

Potpredsednik DS Borislav Stefanović, uprkos tome što su ga partijski drugovi javno izvređali i na krajnje ponižavajuć način smenili s mesta šefa poslaničke grupe, i dalje se nada "postizanju dogovora" sa Bojanom Pajtićem!

- Vrlo pažljivo ću pratiti sve reakcije u stranci i narednih dana sve će se samo pokazati. Videćemo i koji će program stranka usvojiti. Niko od kolega me još nije zvao da razgovaramo, pa ni Pajtić... - ističe Stefanović.

Neodlučan kao mlada
Pratiću reakcije u stranci, sve će se samo pokazati. Videćemo koji će program stranka usvojiti...
Borislav Stefanović, potpredsednik DS

 

DS PUCA PO ŠAVOVIMA! Borko zvanično smenjen, Nataša Vučković novi šef poslanika DS

I pored Borkove pomirljive izjave, analitičar Đorđe Vukadinović ubeđen je, međutim, da se smenom u Skupštini samo ubrzava Stefanovićev odlazak iz DS.

Čudo ako ostane u DS
Istorija sukoba je toliko velika da bi bilo pravo čudo da Stefanović ostane u partiji...
Đorđe Vukadinović, analitičar

- Mislim da je on već jednom nogom napustio stranku. To možda nije najbolje rešenje ni za DS ni za Borka, ali je istorija nesporazuma i sukoba toliko velika da bi bilo pravo čudo da Stefanović ostane u partiji do sledećih izbora - naglašava Vukadinović, koji ne odbacuje ni mogućnost da Stefanović bude isključen iz stranke.

Njegov kolega Vladimir Goati smatra da zbog ovakvih podela DS sve više tone, ali kaže da ne bi davao Stefanoviću savete.

- Pametnom savet ne treba, a lud ga ne sluša! U svakom slučaju, vrh DS i dalje ne može da se organizuje pošto im je SNS preuzeo sva demokratska opredeljenja. Demokrate nemaju odgovor na ogromnu Vučićevu sposobnost. Situacija sa Stefanovićem samo ubrzava propast opozicije. Ako se ovaj trend nastavi, to će već biti opasno za demokratiju u Srbiji - zaključuje Goati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 8 godina

samo da što pre odu sa političke scene. Mislim da će mo precvetati.

Branko

pre 8 godina

Uvek mi je bio Antipatičan nije on za politiku (nema m.da) tako da mu je vreme i da mu dodje iz Du..ta u glavu jer je bio uvek P.ca sa dva lica!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija