• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.11.2015

18:41

ŠEŠELJ "ISPLJUVAO" STOLTENBERGA: Taj zlikovac misli da NATO nije pobio dovoljno Srba!

Politika

ŠEŠELJ "ISPLJUVAO" STOLTENBERGA: Taj zlikovac misli da NATO nije pobio dovoljno Srba!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj osuo je na svom Tviter nalogu "rafalnu paljbu" po generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu koji boravi u Beogradu u dvodnevnoj zvaničnoj poseti

- Generalni sekretar Severno-atlanske terorističke organizacije (NATO) došao je u Beograd da kaže da ti zlikovci još nisu dovoljno Srba pobili - konstatovao je lider SRS u jednom od tvitova.

 

 

Šešelj na tome nije stao, već je i dodao:
- Dok su mu odavane državničke počasti, Stoltenberg je razmišljao kako da u sledećoj zgodnoj prilici pobije i naše postrojane gardiste - napisao je Šešelj.

 

 

Vojvoda je pored toga dodao i:
- Po Stoltenbergovoj logici, islamski terorirsti ne napadaju narode po Evropi, nego Evropske vlade. Hiljade nedužnih ljudi su kolateralna šteta - naveo je predsednik SRS.

 


 

 

VUČIĆ I STOLTENBERG: Ukinuta ograničenja u vazdušnom prostoru Srbije!

Podsetimo, generalni sekretar NATO stigao je u četvrtak na aerodrom "Nikola Tesla", gde ga je, uz tradicionalno posluženje - so i pogaču - dočekao premijer Srbije Aleksandar Vučić.

SO I POGAČA ZA ŠEFA NATO: Stoltenberg stigao u Beograd

U Palati Srbija, Stoltenbergu je u petak priređen svečani doček, nakon čega je sekretar Alijanse imao niz sastanaka sa visokim srpskim zvaničnicima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SasaV

pre 8 godina

U izjavi koju je dao za RTS po Stoltenbergu sve zrtve muckog bombardovanja su kolateralna steta,mislim da je svaki komentar nepotreban a paznja koja se ukazuje ovom gostu neprimerena jer narod Srbije nije ni zapoceo rat u bivsoj Jugoslaviji,pa samim tim nije bilo potrebe da snosi ni odgovornost,niti zrtve a i sami smo svedoci kakvim ucenama od strane demokratskog zapada je bilo izlozeno tadasnje drzavno rukovodstvo.

Bojan

pre 8 godina

Vučiću nas i danas ubijaju genocidne bombe vatikanske alijanse NATO. Srbija je na prvom mestu u svetu po smrtnosti od kancera. Mi se monstrumima ne možemo dodvoriti. Stoltenberg: GO HOME

Dragan

pre 8 godina

Veseli se Srbijo dose Natove ubice i dozvolili ti da kontroliras svoje nebo?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17