• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.11.2015

13:30

(FOTO) MEGAEKSKLUZIVNO! Ministarka građevine (g)radi trbušnjake u teretani sa ličnim trenerom!

Politika

(FOTO) MEGAEKSKLUZIVNO! Ministarka građevine (g)radi trbušnjake u teretani sa ličnim trenerom!

Podeli vest

Zorana Mihajlović je definitivno dostojna funkcije ministarke građevine! To dokazuju i fotografije snimljene u jednoj beogradskoj teretani, u kojoj Zoka redovno "gradi" svoje mišiće, po sistemu "hiljade, sklekova, hiljade trbušnjaka...

Da je stvar ozbiljna, dokaz je i lični trener koga je ministarka Mihajlović angažovala, kako bi ovaj komplikovani građevinski poduhvat bio uspešan.

Informer

Nema sumnje da je reč o kapitalnoj investiciji u oblasti građevine, jer za ovakav projekat je garantovano trebalo izraditi studiju o izvodljivosti, prostorni plan, kao i pribaviti potrebnu građevinsku dozvolu, dok je izvođač radova poznat, odnosno poznata.

Informer

Rok za završetak radova nije poznat, ali ne sumnjamo da će se ministarka pohvaliti čim "građevina" bude gotova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cole5

pre 8 godina

Нешто ми говори да се ова грађевина гради на клизишту... Нешто невидим да је побијен добар централни носећи шип....

PEROSEVIC

pre 8 godina

Какве користи има спорт од ЊЕ,а још мање ПОЛИТИКА !

Hermes

pre 8 godina

Što bi rekla Xenia ''Tvoje zlatne ruke i moj materijal, kao nova biću ja...''

Marko

pre 8 godina

U cemu je poenta ovog teksta? Da li postoji zabrana clanovima vlade da posecuju teretanu? Da li je nemoralno ili nespojivo za njenim poslom da vezba u teretani? Silovanjem zdravog razuma u ovom slucaju samo obesmisljavate neke kritike na njen racun koje zaista imaju smisla. Teretena, trbusnjaci i gvozdje potpuno su nebitni kada se mere rad i rezultati clanova vlade.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija