• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2015

18:06

ŠEŠELJ U TEŠKOJ REČI: Zorana Mihajlović je američki "spavač", Toma i tajkuni ruše Vučićevu vladu!

Politika

ŠEŠELJ U TEŠKOJ REČI: Zorana Mihajlović je američki "spavač", Toma i tajkuni ruše Vučićevu vladu!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj rekao je gostujući u specijalnom izdanju emisije "Teška reč" koju vodi glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević da su Amerikanci i "naprednjaci spavači" krenuli u rušenje srpske Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića

Ameriknci su krenuli da menjaju vlast u Srbiji... To se vidi kroz aktivnosti zapadnih službi i kroz aktivnosti zapadnog diplomatskog kora... Američki pritisak počinje da raste. Spremni su da aktiviraju svoje "spavače" kako među opozicijom, tako i među naprednjačkim spavačima - naveo je Šešelj.

OTVORENO PISMO DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Ko je ovde lud, ko širi paniku, ko će u zatvor

Upitan na koga tačno misli, on je precizirao da govori o potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović.

Ne može na dve stolice

Lider radikala rekao je da politika "i na Istok i na Zapad" više nemoguća.

- To vam je politika "kurvanja". Ne možete ni vi da sedite na dve stolice, tako ni država ne može da vodi politiku i na istok i na zapad - rekao je Šešelj.

- Vidite, to što je ona proslavila slavu u Hajatu i što joj je gost bio Majk Kirbi, američki ambasador, dovoljno govori. Kirbi je time poslao Vučiću poruku da Zorana uživa američku zaštitu. Ako Vučić bude hteo da smeni Zoranu Mihajlović, to će biti kao da hoće smeni Kirbija - rekao je Šešelj, ističući da su Amerikanci spremni u svakom trenutku da izazovu haos.

Prema njegovim rečima, među "naprednjacima spavačima" su i ministarka lokalne samouprave Kori Udovički, ali i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

- Kada je mene izdao, Tomislav Nikolić je spreman da izda i Vučića. Eto, vidite, u Kuriru su do juče o njemu pisali svašta, a onda su naprasno prestali. Kud ćete veći dokaz da Nikolić uživa američku podršku i zaštitu- objasnio je Šešelj.

Šešelj je naveo da zapad premijeru Aleksandru Vučiću nikada neće oprostiti to što nije uveo sankcije Rusiji.

- Vučić je pred ili/ili a ne i/i izborom - konstatovao je Šešelj.


(FOTO) MEGAEKSKLUZIVNO! Ministarka građevine (g)radi trbušnjake u teretani sa ličnim trenerom!

Prema njegovim rečima, američki instrumenti u Srbiji su i RTS, preko generalnog direktora Dragana Bujoševića, kao i drugi mediji i televizije.

Inače, pored Šešelja, gosti u studiju TV PINK su i politički analitičar Dejan Vuk Stanković i urednik Novog Standarda Željko Cvijanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kuki

pre 8 godina

Ala mu se nabacuje.Dve zene nemogu nikako da sruse ovu vladu ni uz pomoc propalih politicara kao su Borhan Tadici,Pajtic,Ceda,Canak,sve su to TRULEXI...

Dragomir

pre 8 godina

Куки,нисмо дужни да читамо твој неписмени текст?Ако си србин ти треба да знаш да си власник званично најбоље азбуке на свету - ЋИРИЛИЦА!Једно слово - један глас!Памет и лепота!А ти,Куки,погледај на шта ти личи коментар писан азбуком подмуклих енглеза?

Stevan

pre 8 godina

Poštovani g. Vučičeviću, zašto se ne aktivirate i novinarski istražite otrovne zgrade na Novom Beogradu, sve se dešava u vreme mandata g. Mihajlović. samo jedan primer, GDS doo je u 2014. godini imao gubitak oko 7 miliona evra (državnog novca), izvor APR. Niko još nije odgovarao za trovanje kupaca stanova u naselju Dr Ivan Ribar, Novi Beograd. Afera traje gotovo dve godine, zgrade su puste, možete da odete i da snimite.

Dragica

pre 8 godina

Скоро да не могу да поверујем ни у једну реч коју сам прочитита или чуа али с обзиром да се диже велика прашина сигурно је да се нешто иза брда ваља а магла крије тачно шта.мислим да нећемо морати дуго чекати аи ипак спремите доста огрева.Ако претекне хлеба не тражи.

POosk

pre 8 godina

Svim CIA, MI6 i BND kuririma i veleizdajnicima koji su to vec ili ce tek da budu. Uzvraticemo. ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\... POosk

nenad 2008

pre 8 godina

Bravo Vojo. A, šta da radimo sa "budnima" /zmije otrovnice/, koji bi da budu, onako, preko reda, PREDSEDNICI, PREMIJERI !?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija