• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2015

21:14

KAKAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV: ACA KANALIZACIJA RODIĆ pere biografiju!

Politika

KAKAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV: ACA KANALIZACIJA RODIĆ pere biografiju!

Podeli vest

Aleksandar Rodić objavio svoju romansiranu biografiju, ali je odmah uhvaćen u silnim prevarama i lažima... Rodić pokušava da se prikaže kao idealan čovek za politiku

Gazda "Kurira" objavio je u svom nedeljniku svoju biografiju koja ne samo da je romansirana do banalnosti, već je toliko očišćena od činjenica da je u njoj maltene istina samo to da se dotični zove Aleksandar Rodić!

U tekstu pod naslovom "Čovek koji je Vučiću rekao ne" (!?!) Rodić sebe u "Njuzviku" prikazuje kao idealnog čoveka i biznismena, naslednika "poslovnog carstva" koje je pošteno izgradio njegov otac Radisav zvani Raja!?!

GAZDA "KURIRA" NAJSTRAŠNIJI LICEMER! Rodić pljuje advokate, a plaćao im je da mu tuže tata Raju!

Na objavljivanje romansirane biografije Rodić se, kažu njegovi saradnici, odlučio na savet iz jedne ambasade, a ona treba da označi početak njegovog ulaska u politiku!

- Aca je ubeđen da je došlo njegovih pet minuta koje mora maksimalno da iskoristi. Verovali ili ne, on je ubeđen da će na sledećim izborima sa svojom listom preći cenzus i postati ozbiljan politički faktor - preneo nam je juče jedan od Rodićevih direktora.

Ipak, u ovoj biografiji gazda "Kurira" je objavio više očiglednih laži i potpunih besmislica. Pozabavićemo se samo nekima od njih.

LAŽ 1 Aleksandar Rodić u tekstu konačno priznaje da bi se "rado bavio politikom samo da ima podršku". Autor biografije novinar Momčilo Petrović piše:
Rodić odbacuje političke ambicije. Verovatno iz taktičkih razloga, a delimično i zbog naglašenog odsustva podrške u delu društva koje borbu za slobodu javne reči smatra isključivo svojim pravom.

RODIĆ IGRA NAJPRLJAVIJE! Aca kanalizacija spremao narkomana za lažnog svedoka!

Pre samo 18 dana, kad je Informer objavio da je s ocem Radisavom u tajnosti osnovao partiju, Rodić je tvrdio da "nema apsolutno nikakve političke ambicije"!?!

Umislio da je Ćuruvija!?!

Rodić je otišao čak tako daleko da je sam sebe uporedio s vlasnikom "Dnevnog telegrafa" Slavkom Ćuruvijom!?!
"Nezavisni mislioci i nezavisni novinari", ne krijući gadljivost, poručuju da nikako ne bi vlasnika tabloida u svojim redovima. Zaboravljaju, međutim, da je Ćuruvijin "Dnevni telegraf" bio "Kurir" svog doba, a da njegovom vlasniku nije smetalo da postane jedan od najistaknutijih boraca za demokratiju. Naravno, ovde bi svako dalje poređenje s Ćuruvijom moralo da prestane. Ali isti su ljudi i ista sila s druge strane...

LAŽ 2 Rodić se jada da, osim što trpi stravičnu kampanju, strahuje za svoj i život porodice.
Posledice po mene, moju porodicu i moju firmu već sad su ogromne, a mogu da budu i fatalne jer u rukama vlasti je svilen gajtan kojim pridavljuju i dave nepoćudne...

Istina je da Rodić još nije ni pozvan u policiju da razjasni optužbe šabačkog tajkuna Miroslava Bogićevića, koji tvrdi da je njemu i Dušanu Bjelopetroviću isplatio čak milion evra keša na ime reketa. Takođe, istraga o milionskoj utaji poreza u periodu od 2000. do 2008. godine iz nekog razloga više od pet godina tapka u mestu.

LAŽ 3 Gazda "Kurira" tvrdi da je završio osnovnu školu u Nju Džersiju:
Brat i ja smo u Nju Džersiju išli u osnovnu školu. Otac je 1989. rešio da se vratimo, kad je Ante Marković pozvao dijasporu da ulaže u Jugoslaviju... Njegovi poslovni prijatelji i on uložili su 30 miliona dolara u poslove ovde.

Kako je onda moguće da Rodić govori engleski kao Tarzan!?! Dalje, ako se iz SAD vratio 1989, zašto je u tužilaštvu pred kojim je saslušavan kao okrivljeni za utaju poreza ispričao da je vojsku u SAD odslužio 1995?!

NOVI DOKAZI MILIONSKIH MUĆKI MALOG RAJE: Prodao žig za 680.000E, sad ga ceni 10 miliona!

LAŽ 4 Gazda "Kurira" tvrdi da su on i njegov otac Radisav pod pritiskom vlasti morali da zatvaraju jedne i otvaraju nove firme. Kaže da su bili žrtva progona Miloševića, Dinkića, Tadića...
Moj otac je bio prinuđen da prenosi poslovanje s jedne na drugu firmu da bi izbegao zatvaranje štamparije i gašenje opozicionih listova u Srbiji: Kad moćnici pokušavaju da vas zatvore, morate da se branite.

Rodić, međutim, ne objašnjava kakav ga je to pritisak naterao da sličnu prevaru učini i u februaru 2014. godine, kad je ugasio jedan i odmah potom osnovao novi "Kurir", kršeći pritom Zakon o javnom informisanju?!

RODIĆ REKETAŠ! Evo kako je gazda Kurira za žig propalih novina iznudio 680.000 evra!

LAŽ 5 Aleksandar Rodić priča da je svojevremeno proizvodio štamparske mašine i da ih je čak izvozio u Japan:
Prvo smo pravili delove, pa sve veće i veće sklopove, dok nismo počeli da pravimo cele mašine. Nešto u "Prvoj petoletki" u Trsteniku, nešto u "Loli", pa u "21. maju". Pravili smo odlične mašine, prodavale su se čak i u Japanu...

U Privrednoj komori Srbije su nam rekli da NIKO i NIKADA, ni iz Srbije, ni iz bivše Jugoslavije nije izvezao ni jednu jedinu štamparsku mašinu u Japan!?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 8 godina

Srpski Minhauzen! Ima obraz kao đon. Njegova podrška vlasti prevazilazila je do juče granice poltronstva a onda odjednom "Izvini Srbijo" - i to je to??? Zad su mu idoli i oni kojima je lokao krv pod grlom.Jel' on misli da mi imamo memoriju zlatne ribice? Briga me za politiku, ako je utajio porez, ide u zatvor, nikakvo zagrtanje jagnjećom kožom i nikakvo glumatanje medijskog disidenta neće proći. Taj novac fali u budžetu. Pa nek deli ćeliju sa ćaćom!

svetlana

pre 8 godina

Alal ti vera na ovom tekstu što si me slatko nasmejao. Istražuj molim te još Rodića, o njemu niko bolje ne ume da napiše kao što to radi Vučićević.

Vidoje

pre 8 godina

Naslada tudjom mukom jedan je od najtezih grehova. Ne uzivajte u tome.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17