• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.11.2015

21:18

NIKOLIĆ O TRI POLJUPCA: Morao sam da naučim Kolindu srpske običaje!

Politika

NIKOLIĆ O TRI POLJUPCA: Morao sam da naučim Kolindu srpske običaje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Zagrebu da će u bilateralnu posetu Hrvatskoj verovatno doći na proleće

- Računam da bi to mogao da bude februar ili mart, ako ne bude vanrednih izbora, što mislim da nije dobro za Hrvatsku - rekao je Nikolić novinarima po završetku samita Procesa Brdo-Brioni.

Na pitanje novinara da li ga je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala u posetu Zagrebu, Nikolić je rekao da se u utorak uveče nakratko sastao sa njom i da mu je rekla da će za Božić ići na Kosovo da poseti hrvatske vojnike. 

- Rekla je i da bi me odmah pozvala, ali da čeka da se konstituiše hrvatska vlada - dodao je Nikolić.

(VIDEO) ONA HTELA DVAPUT, AL DOBILA JE TRIPUT! Toma izljubio Kolindu po srpski!

 Upitan da li se Grabar Kitarovićeva naljutila zbog toga što ju je dolazeći na samit poljubio tri puta, Nikolić je rekao da je to njegov običaj. 

- Sada je i ona upoznala srpski običaj, kao što je prethodno imao priliku i bivši predsednik Ivo Josipović. Volim da one koji ne poznaju naše običaje poljubim tri puta i ne vidim u tome ništa loše - dodao je. 

Nikolić je novinarima preneo da se tokom samita sastao i sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom koji mu je rekao da SAD podržavaju Srbiju u njenim naporima da sprovede reforme, kao i u težnji da postane punopravni član EU. 

Prema Nikolićevim rečima, Bajden je pohvalio Srbiju i zbog pozitivnog odnosa prema migrantskoj krizi i doprinosa miru i stabilnosti u regionu. 

BAJDEN SA NIKOLIĆEM U ZAGREBU: SAD podržava Srbiju

Nikolić je rekao da je samit Procesa Brdo-Brioni prošao u prijateljskom i dobrom tonu, ali da, kako je dodao, uvek ima varnica između njega i predsednice Kosova Atifete Jahage jer ona, kao i drugi predstavnici Kosova, o Kosovu uobičajeno govori kao o državi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DJovan

pre 8 godina

E, moj Tomo, dobri Tomo, da joj se pruzi priloka, vretila bi ti tri poljupca sa tri uboda nozem Pavelicevim. Osmehuj se kao I oni, ali im nista ne veruj. Ustase su to, TOMO.

boco

pre 8 godina

naš predsjednik glumi frajera, šta ima da je ljubi bilo koliko puta rukuje se i to je dosta on će nekog da uci običaje, od naših zna samo da peče rakiju

nikola

pre 8 godina

Opet se bavimo trivijalnostima i marginalnim glupostima... Sustina nam je ocigledno mucna i previse teska za baviti se... NArode moj,lose ti se pise.

HRVAT

pre 8 godina

E sad je Voja Seselj zaista ljut na Tomu Diplomu....pa zna javnost da je Seselj na nju bacio oko a Toma je ljubi....\n

XXL

pre 8 godina

Mislim da je Tomi Kolinda zapala za oko jer se loži na plavuše, a ne na srpske običaje.

Petar Pan

pre 8 godina

još jedna blamaža u nizu ... čovek kao da je u pubertetu ...

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija