• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.11.2015

21:18

NIKOLIĆ O TRI POLJUPCA: Morao sam da naučim Kolindu srpske običaje!

Politika

NIKOLIĆ O TRI POLJUPCA: Morao sam da naučim Kolindu srpske običaje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Zagrebu da će u bilateralnu posetu Hrvatskoj verovatno doći na proleće

- Računam da bi to mogao da bude februar ili mart, ako ne bude vanrednih izbora, što mislim da nije dobro za Hrvatsku - rekao je Nikolić novinarima po završetku samita Procesa Brdo-Brioni.

Na pitanje novinara da li ga je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala u posetu Zagrebu, Nikolić je rekao da se u utorak uveče nakratko sastao sa njom i da mu je rekla da će za Božić ići na Kosovo da poseti hrvatske vojnike. 

- Rekla je i da bi me odmah pozvala, ali da čeka da se konstituiše hrvatska vlada - dodao je Nikolić.

(VIDEO) ONA HTELA DVAPUT, AL DOBILA JE TRIPUT! Toma izljubio Kolindu po srpski!

 Upitan da li se Grabar Kitarovićeva naljutila zbog toga što ju je dolazeći na samit poljubio tri puta, Nikolić je rekao da je to njegov običaj. 

- Sada je i ona upoznala srpski običaj, kao što je prethodno imao priliku i bivši predsednik Ivo Josipović. Volim da one koji ne poznaju naše običaje poljubim tri puta i ne vidim u tome ništa loše - dodao je. 

Nikolić je novinarima preneo da se tokom samita sastao i sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom koji mu je rekao da SAD podržavaju Srbiju u njenim naporima da sprovede reforme, kao i u težnji da postane punopravni član EU. 

Prema Nikolićevim rečima, Bajden je pohvalio Srbiju i zbog pozitivnog odnosa prema migrantskoj krizi i doprinosa miru i stabilnosti u regionu. 

BAJDEN SA NIKOLIĆEM U ZAGREBU: SAD podržava Srbiju

Nikolić je rekao da je samit Procesa Brdo-Brioni prošao u prijateljskom i dobrom tonu, ali da, kako je dodao, uvek ima varnica između njega i predsednice Kosova Atifete Jahage jer ona, kao i drugi predstavnici Kosova, o Kosovu uobičajeno govori kao o državi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DJovan

pre 8 godina

E, moj Tomo, dobri Tomo, da joj se pruzi priloka, vretila bi ti tri poljupca sa tri uboda nozem Pavelicevim. Osmehuj se kao I oni, ali im nista ne veruj. Ustase su to, TOMO.

boco

pre 8 godina

naš predsjednik glumi frajera, šta ima da je ljubi bilo koliko puta rukuje se i to je dosta on će nekog da uci običaje, od naših zna samo da peče rakiju

nikola

pre 8 godina

Opet se bavimo trivijalnostima i marginalnim glupostima... Sustina nam je ocigledno mucna i previse teska za baviti se... NArode moj,lose ti se pise.

HRVAT

pre 8 godina

E sad je Voja Seselj zaista ljut na Tomu Diplomu....pa zna javnost da je Seselj na nju bacio oko a Toma je ljubi....\n

XXL

pre 8 godina

Mislim da je Tomi Kolinda zapala za oko jer se loži na plavuše, a ne na srpske običaje.

Petar Pan

pre 8 godina

još jedna blamaža u nizu ... čovek kao da je u pubertetu ...

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija