• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.11.2015

19:54

DVOLIČNI REKETAŠ RODIĆ: Citirao Bogićevića kad je optužio Dinkića, a sad tvrdi da je lažov!

Politika

DVOLIČNI REKETAŠ RODIĆ: Citirao Bogićevića kad je optužio Dinkića, a sad tvrdi da je lažov!

Podeli vest

Aleksandar Rodić podneo krivičnu prijavu protiv Miroslava Bogićevića, a prošlog meseca ga u "Kuriru" citirao kao biznismena koji je Dinkiću plaćao reket... Bogićević: Klasičan primer dvostrukog morala!

Gazda "Kurira" Aleksandar Rodić svakog dana iznova dokazuje koliki je licemer i pokvarenjak!

Rodić je juče objavio da je podneo krivičnu prijavu protiv biznismena Miroslava Bogićevića i to zato što je ovaj javno priznao da mu je platio reket od milion evra u kešu.

KAKAV LAŽOV, STRAŠAN LAŽOV: ACA KANALIZACIJA RODIĆ pere biografiju!

Međutim, isti taj Rodić je u "Kuriru" 6. oktobra ove godine istog tog Bogićevića citirao kao žrtvu reketa Mlađana Dinkića!?! I dok pre manje od dva meseca nije uopšte dovodio u pitanje kredibilitet Bogićevića kao krunskog svedoka sistemskog kriminala i korupcije, sada kada je tajkun progovorio i o njegovim ucenama i dilovima sa Tadićevim žutim režimom, Rodiću se priviđa nekakva hajka!?!

Kriv što je progovorio

U pomenutom tekstu "Kurira", objavljenom 6. oktobra, nema ni traga "patološkom lažovu", "državnom tajkunu" i drugim etiketama koje Rodić svakodnevno lepi Bogićeviću otkako je ovaj biznismen u intervjuu na TV Pink detaljno ispričao kako je gazdi "Kurira" isplatio milionski reket.

Novine mu oružje za laži i klevete
Kad mu nešto nije po volji, Rodić koristi "Kurir" za iznošenje najneverovatnijih laži
Miroslav Bogićević

GAZDA "KURIRA" NAJSTRAŠNIJI LICEMER! Rodić pljuje advokate, a plaćao im je da mu tuže tata Raju!

Tokom saslušanja u policiji, na koje je pozvan zbog provere poslovanja "Farmakoma", Bogićević je policiji detaljno govorio o tome kako su se njegov sunovrat i hapšenje dogodili kad je odlučio da Dinkiću više ne plaća milionski reket u kešu, navodi se u tekstu "Kurira", dok se kao glavni argument potencira činjenica da je Bogićević svoje tvrdnje "dokazao i na poligrafu"!

RODIĆ IGRA NAJPRLJAVIJE! Aca kanalizacija spremao narkomana za lažnog svedoka!

Bogićević je, podsetimo, na detektoru laži "dokazao" i optužbe protiv Rodića, ali to "Kuriru" sada nije vredno ni pomena!

print

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević apelovao je juče još jednom na nadležne u tužilaštvu i policiji da utvrde istinu o Bogićevićevim optužbama.

- U javnosti se zaboravlja da je Bogićević rekao da ima i druge, materijalne dokaze da je Rodiću isplatio milionski reket. Kakvi su to dokazi? To mora država da utvrdi. I, molim vas, zašto policija već dve nedelje nije postupila po nalogu tužilaštva koje je tražilo saslušanje i Bogićevića i Rodića i svih ostalih pomenutih u ovoj aferi?! - pita se naš glavni urednik.

NOVI DOKAZI MILIONSKIH MUĆKI MALOG RAJE: Prodao žig za 680.000E, sad ga ceni 10 miliona!

Aleksandar Rodić ni juče nije odgovarao na pozive i poruke Informera. Na drugoj strani, Miroslav

Bogićević kaže za Informer da je sve ovo što se dešava "savršen dokaz Rodićevog dvostrukog morala".

50
DANA JE PROŠLO OTKAKO JE RODIĆ U "KURIRU" CITIRAO BOGIĆEVIĆA

- Rodić u svojim novinama objavljuje samo ono što mu u nekom trenutku odgovara. U stvari, kada mu nešto nije po volji, a tiče se njega, on je spreman da iskoristi svoje novine kako bi iznosio najneverovatnije laži. Tako je bilo i sa mnom, zbog čega sam protiv njega podneo kontratužbu - ističe Bogićević.

Nameću se svedoci

Analitičar Tomislav Kresović smatra da se je ovde reč o sukobu interesa ljudi koji su mnoge poslove radili na nezakonit način.


AFERA "REKET"! BOGIĆEVIĆ POTVRDIO: Tadić mi je rekao da Rodiću isplatim MILION EVRA u kešu!

- Verovatno sada i jedan i drugi pokušavaju da politizuju svoju reketašku i drugu aktivnost kako bi preko političke i društvene sfere jedan drugog napadali u pokušaju da operu sebe. Nije isključeno i da pokušavaju da se nametnu i kao svedoci, što jedan protiv drugog, što u nekim drugim procesima, i da tako zaštite sebe - objašnjava Kresović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 8 godina

ali Aca kanalizacija 😀😀😀\n

svetlana

pre 8 godina

Kada Vučićević kaće Aca kanalizacija na koliko Aca on misli. Ima on još Aca oko sebe. Smrde mnogo

Lav

pre 8 godina

Kriminalac najgore vrste, lazov i manipulant Bogicevic.. Pa tog coveka koji je i kucu u kojoj zivi prepisao na drugog tek ceka teska robija, lopuza najobicnija..........

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija