• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2015

10:56

SASTANAK VUČIĆA I NIKOLIĆA: Samo snažno i jedinstveno za Srbiju!

Politika

SASTANAK VUČIĆA I NIKOLIĆA: Samo snažno i jedinstveno za Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Aleksandar Vučić razgovarali su danas o aktuelnoj situaciji u Srbiji i najvažnijim temama vezanim za budućnost naše zemlje

 

 

 

Predsednik Republike i predsednik Vlade posebno su razmatrali značaj predstojećeg Samita OEBS-a, razvoj Srbije u svim oblastima, ali i prepreke i izazove u očuvanju bezbednosti Srbije, kao i teške pritiske na našu zemlju, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

Nikolić i Vučić su istakli da je za napredak Srbije potrebno puno jedinstvo u delovanju svih državnih organa i da samo snažna Srbija može da obezbedi prosperitet svojim građanima.

Na sastanku je dogovoreno da predsednik Srbije i predsednik Vlade Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić potpuno jedinstveno i usaglašeno, u skladu sa najboljim interesima Srbije, nastave zajednički posao na stvaranju uslova za buduće uspehe i pobede naše države.

VUČIĆ ZAHVALAN BUNDESTAGU: Građani su zaslužili otvaranje poglavlja!

VUČIĆ RASKRINKAO ZAVERU: Premijer u ponedeljak otkriva ko priprema udar na Vladu Srbije!

PARAFIRAO: Nikolić potpisao zakon o legalizaciji


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

"Dvojac bez kormilara", tradicionalno nam je uvek donosio medalje sa - Olimpijada....?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija