• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.11.2015

16:39

SELAKOVIĆ: Nekome ne odgovara što Vučić nije marioneta!

Politika

SELAKOVIĆ: Nekome ne odgovara što Vučić nije marioneta!

Podeli vest

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da će Srbija reagovati kao pravna država na pokušaje destabilizacije države, te da će se svi kriminalci naći iza rešetaka

- Da neko premijera i članove njegove najbliže porodice otpužuje za najteža dela, isturajući lica sa dijagnozom, i nadajući se da će Vučić nasesti na reketaške fore, taj se grdno prevario - rekao je Selaković gostujući na televiziji Pink.

STEFANOVIĆ: Premijer Vučić je prošao poligraf - OPTUŽBE KURIRA SU LAŽNE!

- Ovde je na delu pokušaj destabilizacije države tako što ćete prikazati premijera kao čoveka koiji se bavi reketiranjem, nameštanjem iskaza, a to upravo rade oni koji destabiluzuju državu, koja je uspela zahavljujući premijeru Vučiću da ostane jedina stabilna i beleži snažan napredak u regionalnoj politici - naglasio je Selaković. 

ANTIĆ: Ne smemo da žmurimo pred ugrožavanjem života Aleksandra Vučića!

On je uveren da se sve to dešava pred samit OEBS u Beogradu, u nameri da se država prikaže kako je država neslobode, destabilizovana i čiji je premijer u stanju da bude izložen gnusnim izmišljotinama. 

Upitan da li postoji opasnost za destabilizaciju države, Selaković je napomenuo da "opasnost postoji sve dok se ne otklone ovakve vrste pokušaja".

NIKOLIĆ: Vučiću, imaš moju nedvosmislenu podršku u borbi protiv kriminala!

- Nekome ne odgovara što se u Sbriji na vlasti ljudi koji počev od premijera imaju pdoršku srpskog naroda i svih građana Sbrije. To su čvrsti i čestiti ljudi, a ne krpe i marionete koje možete da bacate kako vam to odgovara - naglasio je ministar pravde. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mafolirantibre

pre 8 godina

E sad bi moralo da se uvede vanredno stanje i da se svi pohapse!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija