• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.11.2015

22:28

ŠOKANTNO! Kornic naglo dobio amneziju tokom saslušanja u policiji!

Politika

ŠOKANTNO! Kornic naglo dobio amneziju tokom saslušanja u policiji!

Podeli vest

Nekadašnji direktor Kurira Aleksandar Kornic naglo je izgubio pamćenje tokom večerašnjeg saslušanja u policiji na koje je dobrovoljno otišao u pratnji advokata. Kornic, kako saznajemo u policiji, čak ni okvirno nije mogao da se seti kada se, u kom delu grada i u koje doba dana sastao sa premijerom Aleksandrom Vučićem i drugim licima koje je optužio da su ga ucenjivali kako bi "lažno" optužio Aleksandra Rodića

Kako Informer saznaje, Kornic je na početku saslušanja ponovio navode iznete u njegovoj krivičnoj prijavi čiji je sadržaj objavio dnevni list Kurir.

Međutim, nakon što je, tvrdi naš izvor iz policije, odbio ponuđeno ispitivanje na poligrafu, inspektori su nastavili da ga ispituju, ali je Kornic naglo izgubio pamćenje.

Prema rečima našeg izvora, nakon što su mu inspektori predočili da nadležne službe vode preciznu evidenciju o kretanju premijera Vučića, bivši direktor Kurira nije mogao da se seti, čak ni okvirno, kada se sastao sa predsednikom Vlade i drugim licima, u koje doba dana, pa čak sa sigurnošću nije mogao da kaže ni u kom delu grada se nalazio restoran u kojem se sve što je naveo u prijavi desilo.

PROČITAJTE JOŠ: 

KORNIC NA SASLUŠANJU! Bivši direktor Kurira odbio poligraf!

SKANDALOZNO!!! VUČIĆ NA SASLUŠANJU! Policija ispituje premijera na DETEKTORU LAŽI!

ANALITIČAR STANKOVIĆ: Optužbe Kurira destabilizuju i uznemiruju javnost!

(VIDEO) OVO JE LAŽNI BRANKO! Saša Obradović - čovek koga je Kurir zloupotrebio u napadu na Vučića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prvi do glavnog

pre 8 godina

U Srbiji je na snazi ozbiljno ludilo i sve je otislo predaleko. Ja u tome ne zelim da sudelujem... Zbogom.

Vidoje

pre 8 godina

Bravo majstore. Nek se teraju svi od reda, samo grabe za svoje interese, za narod svakog apsolutno briga.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Јел знаш разлику између ; "посматрача" и "Белих бубрега"..? Ни једни не "учествују"... само посматрају " Главног" - док "ради".....

Dussn

pre 8 godina

Sta ocekivati od bolesnog coveka. Da se seca? Ne, nikako. Njega su namerno i uzeli to jest iskoristili zato sto su znali za njegovu bolest. On je zrtva.\n

Mena

pre 8 godina

Ja obicna gradjanka, nisam clan nijedne stranke smatram da bi trebalo ovog sto je dobio amneziju odmah uhapsiti, ostale gospodu Rodice, takodje, jer verovatno ima tu dosta materijala da bi mogli da budu liseni slobode, jedan je vec uhapsen i naravno da ce policija i tuzilastvo odraditi ostali deo posla. Najgore ce biti ako se ne uhapse oni koji su sve ovo smislili, (oni i ne mogu biti uhapseni) ali mogu nasi ljudi koji su prihvatili da saradjuju sa njima, jer oni su ti koji su protiv ovog naroda i nase zemlje vec su samo za svoje sopstvene interese. ocigledno da ne zele da se odreknu svojih pljacki a to mnogo dugo traje. Iskreno se nadam da ce drzava ovo odraditi do kraja.

dragisa

pre 8 godina

On ima pravo da odbije poligraf,ali nema pravo da odbije test na drogu!!Drzava ima pravo da deluje preventivno i uhapsi Rodica zbog sirenja straha i panike u narodu mesecima u nazad!Ne moze jedan korumpirani lopov da se osili toliko da vuce sve nas za nos a drzava da cuti,i kao nemamo dokaza,ako nemamo dokaza,imamo pravo da preventivno delujemo i zadrzimo u pritvor i ispitamo Rodica., ko sve sa Rodicem radi o glavi Premijeru i narod obmanjuje spinovanjem lazi iz sata u sat,mesecima u nazad!!

Saša

pre 8 godina

Oce, to desava se... Zaostali Alcajmer, uzrok opisan u medicinskom smislu... \"Pendreko fobija\" sa elementima, Kuku, majko, j**e mene. Rajko! ( Zalosno je to )... Veruj mi\n

Wanpam Ethy

pre 8 godina

Molim te, ako vec sebi dajes za pravo da se javno oglasavas, barem povedi racuna o pravopisu kad vec ne znas sta 'oces da kazes...

Tamara

pre 8 godina

Onaj intervju sa Kornicem koji smo videli u celosti na B92 je pokazao koliko je amaterski odradjena namestaljka. Covek je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru. Nicijeg imena nije mogao da se seti, a na sufliranje novinara koji ga je ispitivao, samo je potvrdjivao sa ''da''. Da ne pricam da je svaki cas pogledavao ka nekome sa strane koga nismo mogli da vidimo. Verovatno je trazio podrsku ili uputstva. Medjutim, simptomaticno je da je mogao da se seti imena laznog Branka, (odnosno Sase Obradovica), coveka koji nikakve veze nije imao sa bilo cim.

pjerdelagar

pre 8 godina

Sretnem danas Iliju Čvorovića, kaže- opet oni CIA agenti, spustili se na Avalu...Kažem mu ja- ne brinite čika Ilija, sad ce ovi "Megatrend" specijalci to da eliminišu...

taki

pre 8 godina

da meni padne šaka setio bi se kako je pio mleko sa makčine s..se dok je bio mali....

Riruk

pre 8 godina

Dakle, ovaj nesrećnik koji nije u stanju da sastavi dve prostoproširene rečenice i čovek sa pozamašnom psihijatrijskom dokumentacijom bio je DIREKTOR KURIRA!!!!!!!!????? Toliko o dotičnim novinama.... hahahahahaha

branko

pre 8 godina

Dali misliš da je ovaj sadašnji bolji od predhodnog. Samo takvi mogu dase prihvate ove funkcije, je r kao takvi ne odgovaraju ored zakonom.

Saša

pre 8 godina

Za, Wanpam Ethy - Napao si moj teks, bez i jednog argumenta, ili citata... Tolko o tvom poznavanju: Hrvatsko srpske i Srpsko hrvatske knjizevnosti... Zalosno da me ovakav opominje. Kada opominjem ukazujem na nastalu gresku. Postovani! Gospodine/o...\n

Wanpam Ethy

pre 8 godina

Ne dozvolite da Vas kompleksi nadvladaju. Svako dobro.

cicaa

pre 8 godina

Sve ovo sto se dogadja sa g. Rodicemje u isto vreme i smesno i zalosno i tuzno ali i opasno.Ja verujem da se i on sam stidi zbog svega ovoga ali jadan nema gde.tesko se izvuci iz svega tog blata ,jos ako si duzan TAJKUNIMA,moras bato odraditi svoje,pa sta bude.Zao mi budale.

jadranin

pre 8 godina

Ja stvarno neznam dokle više doseže bahatost ovog Rodića i da li neko pomišlja da ga zaustavi u ovoj pljuvačini i unošenju nemira u narod.Pa ovako je samo Gebels radio. Hoće li neko ovom bolesniku Rodiću da stane na put i stavi ga tamo gde mu je i mesto. U zatvor, a ovo smeće od Kurira da zabrani.Kakva bre sloboda govora, kakav pritisak vlasti! Na koga? Na Rodića. To može samo da kaže onaj predsednik NUNSA plaćenik Birna i kojekakvih zapadnih fondacija. Alo bre Srbi osvestite se, i shvatite da su B92, N1, Kurir, BLIC plaćenički mediji koji imaju zadatak da ruše državu Srbiju. Rušenje Premijera je rušenje države. Nekome, a zna se ikome ne treba ovakva Srbija koja razmišlja svojom glavom, koja bira svoju vlast. Hoće oni da nam postavljaju vlast i da nam rade šta im se prohte.Fala bogu da je to vreme prošlo.Nedaj Vučiću da nam belosvetski ološ više kroji sudbinu. Nije Putin lud što je iz Rusije proterao sve strane tkz. nevladine organizacije.Shvatio čovek odakle vetar duva i marš iz Rusije.To se i u Srbiji mora uraditi.

bahus

pre 8 godina

Uz jutarnju kafu do sada sam citao internet kurir zato sto mi je bio nekako najpregledniji za citanje. Ponekad bi i ostavio komentar na neki tekst a cesto bi i citao komentare. Jutros mi je bilo zanimljivo da tekstovi koji podrzavaju i stite ovog bolesnog coveka i tekstovi koji napaduju vladu imaju nenormalno veliki broj lajkova,naravno pozitivnih! Bilo mi je cudno da neki od tih tekstova za samo dva sata od objave ima preko 3000 pozitivnih lajkova,5 do 7 komentara i to takodje komentara koji podrzavaju tekst u celosti. Prateci razne aktuelne tekstove i njihove komentare zadnjih godinu dana NI JEDAN NIJE IMAO PREKO 1000 LAKOVA BILO POZITIVNIH,ILO NEGATIVNIH,TAKO DA I TIM PUTEM KURIR POKUSAVA DA UBEDI NAROD U SVOJU POLITIKU. Naravno moj negativni komentar nisu objavili sto sam i ocekivao. KURIR NIKAD VISE!

bokibolero

pre 8 godina

Amaterski ili ne covek je lepo pokazao u klipu i jasno se cuju glasovi,a bogami i prepoznaju.Samo polako,znam da mi necete objaviti komentar,al cisto da znate da nas ima mnogo koji cekaju izbore,vise nego sto pokazuju vase Nielsen agencije...svako dobro vam zelim... :)

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17