• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

02.12.2015

21:08

VLADIN AVION ZA GENERALA! Gašić i Selaković dovode Lazarevića iz Haga

Politika

VLADIN AVION ZA GENERALA! Gašić i Selaković dovode Lazarevića iz Haga

Podeli vest

General Vladimir Lazarević u četvrtak će izaći na slobodu iz haškog zatvora, a njega će avionom Vlade Srbije dovesti ministri Bratislav Gašić i Nikola Selaković

Kako piše Blic, dvojica ministara odleteće u holandsku prestonicu vladinim avionom, kojim će i dovesti Lazarevića u Srbiju.

HAG PUŠTA SRPSKOG GENERALA! Lazarević trećeg decembra na slobodi

General Lazarević je odslužio dve trećine od kazne od 14 godina zatvora, a očekuje se da sutra oko 15 časova sleti na niški aerodrom "Konstantin veliki", gde će mu biti priređen doček.
 
Vladimir Lazarević osuđen je u Haškom tribunalu 2009. godine na 15 godina zatvora, ali mu je ta kazna posle žalbe preinačena na 14 godina robije. U Hag je otišao dobrovoljno 3. februara 2005.

POVRATAK RATNIKA: General Lazarević uskoro na slobodi!

General je osuđen po komandnoj odgovornosti, kao komandant Prištinskog korpusa, a potom i komandant Treće armije Vojske Jugoslavije tokom sukoba na Kosovu i Metohiji 1998. i 1999. godine


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Поштено би било да га доведу ОНИ, што су га тамо и - депортовали...!?

bole

pre 8 godina

hvala bogu! tako i treba da se doceka veliki srpski general i vojni strateg.da je bilo srece da nikada nije ni isao u antisrpski tribunal.\n

vvladimir

pre 8 godina

Samo na Balkanu sa drzavnim pocastima docekuju zlocince.

zoran

pre 8 godina

Једите г..... и ти и твоји истомишљеници. Ви сте вишак у Србији.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija