• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2015

13:34

(FOTO) NEZVANI GOST U ARENI! Bez propusnice prošao obezbeđenje, a niko se nije osvrnuo na njega!

Politika

(FOTO) NEZVANI GOST U ARENI! Bez propusnice prošao obezbeđenje, a niko se nije osvrnuo na njega!

Podeli vest

U Beogradu je počeo dvodnevni Ministarski sastanak OEBS, tokom kojeg će glavni grad Srbije ugostiti više od 40 ministara spoljnih poslova, među njima i šefove diplomatije SAD, Rusije i EU – Dzona Kerija, Sergeja Lavrova i Federiku Mogerini i generalnog sekretara Saveta Evrope Tjoborna Jaglanda

Ovaj Samit koji će ući u istoriju po rekordnom broju učesnika otvorio je srpski šef diplomatije Ivica Dačić, a prvi od govornika koji se obratio skupu bio je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Pored slike doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita koji je dominirao danas u Kombank areni i u koga su morali svi svetski moćnici morali da gledaju tokom trajanja Samita OEBS-a, ovaj sastanak obeležio je i jedan gost koji je mimo protokola ušao u Kombank arenu.

VUČIĆ NA SAMITU OEBS: Balkan je bure baruta, dovoljna je iskra da ponovo eksplodira!

LAVROV NA SAMITU OEBS: NATO bombardovanje Srbije je otvorilo Pandorinu kutiju!

KERI NA SAMITU OEBS: Za borbu protiv Islamske države nisu dovoljni samo vazdušni udari!

Na ovo je ukazala na Tviteru potpredsednica SPS Dijana Vukomanović, a za pravo radi se o golubu koji je posmatrao sve ministre OEBS-a sa visine.

– Golub je simbol mira – napisala je Vukomanović na svom Tviteru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

" Gleda sa visine i sere po Ministrima Evropskih zemalja "....pogađate, da: ...To je srpski - "visokopreletač"....!!

Kiki

pre 8 godina

Zasto Titova slika? Sta smo to hteli da porucimo svetu?

Lala iz Banata

pre 8 godina

Порука је врло метафорична: " Све то Неко, од горе - види све..".

mina

pre 8 godina

Taj golub je špijun od Jelene Golubović poslan iz farme radi sakupljanja informacija.Treba ga pod hitno uhapsiti.

petar

pre 8 godina

pa sta ce dzabalebaros komunjarski da radi nego da blene po plafonu

dragan

pre 8 godina

Ustasa Josip Broz. Stavio ga Dacic.Pa koji smo mi to narod?Treba povovo procitati pripovjetku"VODJA" od Radoja Domanovica i shvatiti da je Ustasa bio dragi, veliki vodja samo za Srbe koji ih je vodio u provaliju i na kraju n....... ! Za velikog dragog Srpskog vodju koji ja vaskrsnuo bas na OEBS-u(mozda su politicari koji zive u proslosti mislili da je sastanak nesvrstanih n OEBS-u) Bora Corba je lijepo otpjevao u svojoj pjesmi "Al Kapone". Pa citav svijet ce da nam se smije.Pa on je dao Kosovo i Metohiju Siptarima. Sa ovom slikom Dacic i vrh Srbije je prihvatio i priznao Ustasin poklon Siptarima bas na OEBS-u. Koja ironija?

Tralala

pre 8 godina

ZAŠTO JE UOPŠTE BILA COPINA SLIKA U ARENI. IMA LI NEKO PAMETAN DA MI TO OBJASNI? KO SMO I ŠTA SMO DA LI UOPŠTE ZNAMO..................???

petar

pre 8 godina

Titova slika? A gde je Marks ,Engels. pa Slobina eeeeeeej .to ste zaboravili da stavite.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija