• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.12.2015

12:13

(VIDEO) LJILJANA SMAJLOVIĆ OBJASNILA: Aca Rodić je krenuo u reketašku operaciju!

Politika

(VIDEO) LJILJANA SMAJLOVIĆ OBJASNILA: Aca Rodić je krenuo u reketašku operaciju!

Podeli vest

Predsednica Udruženja novinara Srbije izjavila je sinoć u emisiji "Da, možda ne" na RTS da se iza napada "Kurira" i njegovog gazde Aleksandra Rodića na premijera Aleksandra Vučića zapravo krije pokušaj te medijske kuće da nasilno preuzmu "Politiku"

Pogledajte šta je sve Smajlovićeva rekla o Rodiću, njegovim "reketaškim operacijama" i napadu na Vladu i premijera Vučića (izjave predsednice UNS pogledajte od 5:14', 7:49' i 9:06' minuta snimka) : 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Где си досад Љиљо...дуго те није било...? Чекаш да прође " Прва Пролетерска" - онда вичеш "УРА"...?!

gaga

pre 8 godina

Ugrica-Smajlovic se udomila u Beogradu kao drugi-e sarajlije i sarajke,pa nije cudno sto Zmaj od Sipova trazi srpski pasos da i on postane Kralj stocara Srbije.Takodjer Senadu-Macu Diskreciju niko vise neotera iz zemlje Srbije.E moja zemljo medju sljivama sto zna reci Dragce rodjak sa sela!

bubasvaba

pre 8 godina

Nikad gore emisije nije bilo jer ova voditeljka neda zeni da brani svoju redakciju ili firmu gde je zaposljena kao glavni urednik jer voditeljka zna bolje sata se u toj firmi desava i dali je to po zakonu ili nije ???? .Znaci gradjani drzave Srbije sad treba da vam bude jasno kome cete placati pretplatu neznam zasto i kolika je plata ove nazovi voditeljke ako ste UMNI ali malo .

Rajko Zoric

pre 8 godina

Pravopis nuletina. Kako uopste imas hrabrosti da se tako nepismen upustas u bilo kakvu javnu raspravu!?! Naopako...

gandra

pre 8 godina

Mnogo mi je zao kad jednu tv emisiju bez obzira na temu vodi ostrascena,nedovoljno obrazovana,politicki opredeljena i iznad svega verovatno za taj posao preplacena dugogodidnja tv zvezda? Ima mladjih,obrazovanijih,talentovanijih i spremnijih,da posao tv voditelja podignu na visi nivo od ovoga koji javni servis sada ima.\n

Slavica

pre 8 godina

Nastavi da gledas te mladje i lepse na Farmi i u Parovma, pokrij se usima i cuti. Ti si glup/ glupa i za bota, a biti tolko glup i nije bas lako.

bole

pre 8 godina

Setimo se samo kako se ova voditeljka ponasala posle 2000te, i mi to gledamopreko rts a za to da placam preplatu necu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17