• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.12.2015

18:32

MEŠA SE U TUĐE POSLOVE! Bramerc: Doček Lazarevića poslao "pogrešnu poruku"

Politika

MEŠA SE U TUĐE POSLOVE! Bramerc: Doček Lazarevića poslao "pogrešnu poruku"

Podeli vest

Glavni haški tužilac Serž Bramerc izjavio je na Savetu bezbednosti UN da je dočekom "osuđenog ratnog zločinca, generala Vladimira Lazarevića" u Srbiji poslata "potpuno pogrešna poruka"

Bramerc je, predstavljajući šestomesečni izveštaj o Haškom tribunalu, rekao da se u Srbiji nastavlja postizanje značajnih rezultata, ali da se "proces pozivanja na odgovornost u Srbiji nalazi na ključnom raskršću". 

- Činjenica da su prošle sedmice visoko rangirani ministri vlade pratili na putu u Srbiju osuđenog ratnog zločinca, generala Vladimira Lazarevića, i organizovali mu doček nakon što je pušten na slobodu šalje potpuno pogrešnu poruku - rekao je Bramerc.

GENERAL STIGAO KUĆI! Vladimir Lazarević sleteo u Niš!

Bramerc je rekao da se "i dalje ostvaruje napredak u krivičnom gonjenju za ratne zločine na nacionalnom nivou, iako je on neravnomeran i krhak".

- Jasno je da se širom prostora bivše Jugoslavije može i mora u većoj meri ostvariti pozivanje na odgovornost - rekao je on.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola Srbin

pre 8 godina

No.i se bre u P.M, ti ces da mi branis da docekam heroja Srbije koji je rame uz rame sa velikim i proslavljenim srpskim vojvodama Putnikom, Stepom .... Sve najlepse zelim generalu Lazarevicu, velikom srbinu. A ti gledaj malo svoja posla i kako ces da spasavas EU, jos malo i nema vas.

Tomas Gustaffson

pre 8 godina

General je dobio doček kakav je i zaslužio kao čovek i vojnik koji je časno branio otadžbinu!!! A ti,gnjido,možeš da ga vašdu loma !!! P.S. i pozdravi nato prijatelje i reci im da Srbi vole svoju zemlju i veliku RUSIJU !

ekolog

pre 8 godina

Pa majku ti svoju j..o g-dine Bramerc. Kad je Ustaska drzava docekivala njihove generale ubice Srpske nejaci to nije bila losa poruka. Pa ljudi moji dokle doseze licemerje takozvane Evrope i tih smradova. Ma Vucicu odjebi te klovnove i okreni Ladju Srpsku prema majcici Rusiji dok ne "bidne"kasno

Bojan

pre 8 godina

DOBRODOSAO KUCI SRPSKI GENERALE,DA SI NAM ZIV I ZDRAV JOS STOTINU LETA.

Draan

pre 8 godina

Ne znam zasto uvek imam mucninu kad god se oglase nasi prijatelji sa zapada. \n

Boja n

pre 8 godina

DOBRODOSAO KUCI GENERALE,ZIV I ZDRAV NAM BIO STOTINU LETA.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija