• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2015

10:53

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ U ĆIRILICI: Pogledajte šta je sve rekao o EU, slobodi medija, ustaškom režimu u Zagrebu, državnom udaru!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ U ĆIRILICI: Pogledajte šta je sve rekao o EU, slobodi medija, ustaškom režimu u Zagrebu, državnom udaru!

Podeli vest

Tražili ste gledajte! Gostovanje glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića u emisiji "Ćirilica" autora Milomira Marića na TV Hepi izazvalo je ogromno interesovanje naših čitalaca...

Pogledajte i vi šta je Vučićević govorio o pregovorima za ulazak Srbije u EU, ustaškom režimu u Hrvatskoj, slobodi medija u Srbiji, ali i o pokušaju državnog udara...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dr za rock and roll

pre 8 godina

Tako je breee!!. I sad ce neko da pomisli namesten komentar-- e pa nije, taj vucicevic je i meni mnogo puta stao na zulj zbog nekih partiskih razilazenja ali sve ostao je civek realan i hvala mu na tome. Nastavi brate tako i razotkrivaj kriminalnu bagru. Svaka cast !!

lela

pre 8 godina

Bravo Vučićeviću !!! Hrvati se na spominjanje ustaških zločina u ndh ,umjesto osude ,odmah kače za četnike, a kako vidim i pojedini Srbi to isto rade kakav je Boško Jakšić a nije jedini.

Rajko Zoric

pre 8 godina

A, sta Vi pa imate od toga sto brinete o tome? Bolje mislite na sopstvenu egzistenciju.

Ne u EU i NATO

pre 8 godina

Вучићевића за премијера Србије, човек је глас народа, све што је рекао је тачно и о ЕУ, и о усташама, и о страним амбасадорима који су се толико убезобразили да буквално не излазе из телевизора, мука ми је од овакве Србије којом Британци и Американци владају.

Dragomir

pre 8 godina

Бато,требало је имати веееелика моуда и рећи о НАЈВЕЋОЈ ПЉАЧКИ ,,Ц МАРКЕТА,,!Ја живим у окружењу бившиг радника поменутог маркета где је био директор црногорац Радуловић.Из Црне Горе дошао ђетић са кесичетом аутостопом (тако трачирају) и црногорски лоби правац за директора!Онда су дошле килаве демократе и пала распродаја свега што им је пало на памет ... СЕМ ,,Ц МАРКЕТА,,?Пајзите ово ... Кажу да наследници умрлих радника немају никакве новце од акција и шта ти ја знам шта им све припада?

BOSKO JAKŠIĆ DJUBRE UGLADJENO

pre 8 godina

Pa da li Bugarin i Rumun imaju 1000 eur platu a tolike godine su EU jos nemaju ni bezvizni rezim!!!?? Hoce sargarepu da nam uvali da bi nas uvukao u NATO pakt i da bi on kao Djukanovic mozda bio premijer....djubre jedno od novinara. Bravo Vučićevicu svaka činjenica koju ste izneli je aksiom koji ne treba dokazivati.

PAVLE Prvi

pre 8 godina

Samo tako DJV iako se sa tobom ne slazem oko velicanja Vucica, ali oko nacionalnog pitanja, gde je I voljeni VUCIC isti kao Jaksic, ipak svaka cast I nikada nemoj popustiti ni kome ni pod kojim uslovom. Samo nisi odgovorio onoj jajari, kad je rekao da su CETNICI klali Srpsku decu, da su to bili presvuceni Komunisti njegovi, koji nisu mogli prihvatiti da je Srbija za svoga CICA DRAZU, a ne za njihovog TITU. I jos jedna stvar, koju taj mufljuz ne razume, kad brani Hrvate da nisu Ustase, to samo dokazuje da on o njima nema pojma, jer oni se u 85% vecine ponose time, samo ISTRA ( u kojoj se Hrvati izjasnjavaju kao ISTRIJANI ) I Zagorje I Medjimurje nisu bili Ustaski, a sve drugo jeste I onda I sada. Pozdrav tebi DJV I bori se tako ISTINOM protiv svih Srbomrzaca – stranih, a narocito domacih, jer domaci nam razjedaju zdravo Srpsko tkivo – SRETNO!

BELI ORAO

pre 8 godina

Бугари су фантастично успели у ЕУ ----треба да је следимо и да убрзано пређемо у губљењу индетита. Само напред Вућићу ----ЗАВРШИ ПРЕГОВОРЕ УБРЗАНО

DOBRO SI REKAO JAKSICU

pre 8 godina

Naterajte Jaksica da jednom uzme novac i nas je za sva vremena zajedno sa Borkom Steanovicem, Dinikicem..Mihajlovickom...da ne nabrajam. BRAVO VUCICEVICU. One koji se otrgnu a uzeli su pare zavrse kao Pukanic.

DRmrPR

pre 8 godina

Ustase= Cetnici to vam je isto.I Hrvati kazu za Ustase borci za slobodu i nezavisnost Hrvatske Drzave kao sto mi kazemo za Cetnike(ne Ja)to ista g..... samo drugo pakovanje,Kvislinzi Kolabracionisti i Zlocinci i jedni i drugi kao i svi sto su suradzivali sa Okupatorom.pa imate 1000 slika Cetnici i Nemci nije valjda fotomontaza.Jedino ako su ih cetinci ubjali slikajuci se sa njima.sto je za cudo ima slika Cetnika i Ustasa zajedno kao braca zagrljeni promejinli kape ma pravi pajadasi.Pozdrav i Smrt fasizmu sloboda narodu

bell

pre 8 godina

Evo ja hocu da ti verujem da su cetnici i ustase isto. Samo mi pokazi cetnicki Jasenovac, Staru Gradisku,Jadovno pokazi mi cetnicki logor za decu Jastrebarsko....Pokazi mi cetnicki pandan za ''srbosjek'' neku sliku tog ''hrvatosjeka'' ako nije problem. Pokazi mi sela i gradove gde su cetnici silom pokrstavali hrvate. Pokazi mi cetnickog knjizevnika i ideologa koji je javno formulisao plan o eliminaciji Hrvata s područja kraljevine YU koje je trebalo ''trećinu pokrstiti, trećinu protjerati i trećinu pobiti.'' Pokazi mi cetnika koji je ubio ambasadora SFRJ Pokazi mi cetnika koji je podmetnuo bombu u bioskop 20 oktobar ili bilo koji drugi. Eto pokazi mi to i ja odmah potpisujem da su isti...moze? ps. Istina oslobadja

SasaV

pre 8 godina

Svaka cast Vucicevicu na iskrenosti,podrzavam njegovo razmisljanje u celosti a retorika je primerena i dogadjajima i vremenu u kojem zivimo.Informer sa razlogom ima tiraz i citaoce.......

dragan

pre 8 godina

Bravo Vucicevicu, konacno u ovoj zemlji jedan pravi iskren novinar.  Ti si jedina svetla tacka u nasem novinarstvu, ziv bio i samo tako nastavi.  \n

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija