• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2015

12:25

VUČIĆ I ČEPURIN: Sve bolji odnosi dve zemlje!

Politika

VUČIĆ I ČEPURIN: Sve bolji odnosi dve zemlje!

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Ruske Federacije Aleksandra Čepurina razgovarali su danas o predstojećoj poseti potpredsednika ruske vlade Dmitirija Rogozina Srbiji i zasedanju Mešovitog komiteta, koji će biti održan u Beogradu u januaru sledeće godine

Premijer Vučić istakao je značaj dobrih ekonomskih odnosa dveju zemalja sa posebnim osvrtom na saradnju u automobilskoj industriji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Vučić je naveo da će jedna od glavnih tema Mešovitog komiteta biti ulaganja ruskih kompanija u tešku industriju u Srbiji i mogućnosti izvoza kontigenta od 5.000 Fijatovih vozila u Rusku federaciju.

Ambasador Čepurin je ponovo izrazio zadovoljstvo zbog veoma uspešne posete premijera Vučića Moskvi i istakao da je u obostranom interesu da razvoj ekonomske saradnje bude prioritet u budućem periodu, navedeno je u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Putin

pre 8 godina

Бледо је то премијеру, угледај се на Додика, само ка мајци Русији.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17