• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin

16.12.2015

19:47

LAZANSKI O RUŠENJU DODIKA: Ono što je uradio Albanski novinar u Briselu nije bilo slučajno!

Politika

LAZANSKI O RUŠENJU DODIKA: Ono što je uradio Albanski novinar u Briselu nije bilo slučajno!

Podeli vest

Verbalni ispad albanskog novinara tokom konferencije za novinare premijera Srbije Aleksandra Vučića u Briselu nije slučajan i na fonu je satanizacije predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i urušavanja institucija, smatra vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski, objavljuje RTRS

- Ovde je napadnuta institucija Republike Srpske više nego sam predsednik, gospodin Dodik. Ide se na to da se kroz personalizaciju tih napada na ličnosti koje su na određenim funkcijama, vrši urušavanje cele Republike Srpske- rekao je Lazanski.

On ističe da je očigledno da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pod velikim pritiskom i da Zapad pokušava na sve načine da ga satanizuje, dodajući da je i nekulturni ispad albanskog novinara na fonu satanizacije.

- To je jedan scenario koji je već duže prisutan. Na sve načine pokušava se javno blaćenje njegove ličnosti - znači i njega lično i institucije predsednika Republike Srpske. Ovo što je uradio albanski novinar nije nimalo slučajno. To se moglo i očekivati- rekao je Lazanski.

On je ocenio da postoji scenario i za pisanje određenih tekstova protiv predsednika Republike Srpske, što je sve na fonu urušavanja institucija.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠIPTARSKA SVINJARIJA U BRISELU! Prištinski novinar pokušao da isprovocira Vučića, Dodika nazvao "ludakom"!

(VIDEO) LAZANSKI O VOJNOJ (NE)MOĆI SRBIJE: Da li se spremamo za rat koji je već prošao?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mosa

pre 8 godina

Nas SDS tuzi naseg predsednika za mucke banaka oko kupljene vile u Beogradu.Albanski novinar obicni kreten nema ama bas nikakve veze g.Lazanski oko sudskih tuzba SDS kontra predsedniku boljeg entiteta.Tako nas voljeni predsednik zna raci a u Trebinju na tribini proglasi sebe glavnim Bajom u RS.p.s.bio sam prisutan g.Lazanski kao i na vasem izlaganju nedavno u Trebinju gradu vaseg zivljenja iz mladjanih dana.

Ne izdajnik

pre 8 godina

Nazalost, po tvom polupismenom komentaru, primjecujem da spadas u red ovih izdajnika iz sds- a(namjerno malim slovom pisem), koji ne shvataju da svojom mrznjom prema legalno izabranom predsjedniku Republike Srpske ustvari ruse samu Republiku Srpsku.Jer ovo je prvi put od rata da su zapadne "postenjacine" nasle dovoljno izdajnika da zavrse zapoceto rusenje R.S.

dejan

pre 8 godina

veliki baja cinimise mnogo se zaletio,mnogi njegovi prijatelji kumovi padose u sumljivim poslovima,a jos da baja sudstvom ne komanduje pola vlade bi bilo u hapsu radikorupcije i kriminala,,,nemojmo se kriti iza srbstva ,a u glavi nam se mota pljacka ,,,srpostvo je sveto to ne zasluzuje,,,,,,a sto ne kazemo posteno ne treba tu mnogo pameti ,republika srpska koliko ima bogatsvo ,,,suma rijeke semberija rude elektro potencijal,,,a milion i tristo hiljada stanovnika da je nepokradose i neopljackase ti ljudi bi trebali danas bolje da zive odsvajcaraca

Lala iz Banata

pre 8 godina

Scenario NATO podrazumeva stvaranje države Velika Albanija, u kojem se otima teritorija Srbije, Crne Gore I Makedonije... Taj projekat - podrazumeva UNITARNU Bosnu, jer samo takva Unitarna Bosna, bi odmah ušla u - NATO....Zbog toga počinje treća faza projekta NATO uništavanje Republike Srpske....!! Nažalost - to neće biti kraj....Plan NATO podrazumeva i nestanak Srpske Vojvodine, kao sastavnog dela Rep.Srbije, cepanje njenih delova radi "poklona" NATO - "saveznicima"... Žuri im se...pošto Rusija jača, i potpuno preuzima inicijativu...!!

mladen

pre 8 godina

Nije Dodik R. Srpska! Kad je došao na vlast trebao je raditi na njenom jačanju, a ne iznutra je uništavati kriminalom i korupcijom. Srpska je i bez pritisaka sa strane u jako lošem stanju. Samo ću reći da jedino Banjaluka ima pozitivnu stopu prirodnog priraštaja, a ostatak srpske je tuga, jad i čemer po svim parametrima..

trebinjac

pre 8 godina

Samo moze misliti da je nas entitet republika srpska ugrozena,Nazalost ona je zabetonirana u danasnju BiH voljeli mi to ili ne. Znaju i ptice na grani da to nije bio cilj rata vec pripojenje u ta vremena CG i Srbiji. Na neki nacin bitka dobijena rat izgubljen.VRS odavno ne postoji i zna se koje ukinu a znamo koje na,, tenkovima zapada,, dosao na vlast i koje prvi rekao da su dr Karadzic i general Mladic zlocinci. Znamo koje u kamere takodjer prvi izjavio genocid se desio u Srebrenici.Znamo koje sinu poklonio kredit od 3.000.000 km ili 1.500.000 eura.I ona cuvena da sin nije narkoman ni klosar. I mnogo toga jos npr. finansiranje tkz. Andricgrada ili Kamengrada od nas poreskih obaveznika i nase HET-e na Trebisnjici.Nije srpstvo ugrozeno niti republika srpska vec lopovluk SNSD i njenih trabanata.

Dr za rock and roll

pre 8 godina

Od kad sam bio klinja u pelenama ovog coveka i njegov program sam obozavao. A sada kada malo vise razumem stvari i skoro sam proziveo 40 posto zivota od 100 obozavam jos vise. Hvala Lazanski--- kako volim ljude od kojih svaka izgivorena rec pozitivno deluje na moje misli i dusu i gde se sve podudara. Hvala Lazanski za sve ove godine.

maki

pre 8 godina

Vreme je da mafija zavrsi tamo gde joj je i mesto -lopovluk nema veze sa rs. a sto se tice ovog komentatora -vojnog analiticara jedan obicni lazov i rusofil ,pojma s pojmom nema -prodaje maglu jadnom narodu ---dosta lazi ---

samir

pre 8 godina

Joj kad vidim ove kao "analiticare" teorije zavjera rusenje urusavanje,taj isti Dodik urusi svoj narod prije svega pokrade sve zivo. Prodo je sve sto je vrijedilo u RS-u,ali ama bas sve i nema vise sta da prodaje sad prodaje maglu. Dodik u RS-u kuka kako neko zeli da ukine RS a u federaciji je kao SDA ta koja cuva Bosnu,niti Dodik Cuva RS niti SDA cuva Bosnu to su samo zastrasivanja ovog napacenog naroda. Ljudima dajte posao, plate i penzije a sebi ukinite bijeli hljeb nije vas sramota svakako nista ne radite.

Vlada

pre 8 godina

Pa nije ti ovo komunizam pa dati politicari daju fiktivni posao. Posao treba sam da nadjes al je tesko dici guzicu, takav je vecini mentalitet uvek je neko drugi kriv.

Marko

pre 8 godina

Miroslave, malo ti je sto si nam devedesetih onako lepo sve objasnjavao, od Miloseviceve strategije do "situacije u svetu", nego bi voleo jos da delis sa nam svoje umotvorine. Gospode Boze...

Islamic Intolerance

pre 8 godina

Ништа изненађујуће!. У наступу Г-дина Новинара Приштинске новинске агенције DTT.net се јасно види вечита Исламска дискриминација и нетолеранција према неуслиманима (Хришћанима - особито Православцима), која је у основи Ислама. Иначе у Исламу постоји нетолеранција и дискриминација према женским слободама избора (брачне заједнице један мушкарац са више жена), нертолеранција пема женском облачењу (хиџаб, бурка и никаб). Присилна Исламизација Хришћана на Српским етничким просторима у Отоманском царству се вршила нетолеранцијом и дискриминацијом немуслимана Хришћана кроз намете Хричћанима као што су данак у крви само за немуслимане, разни порези само за немуслимане (Муслимани нису плаћали), слободу облачења само за немуслимане (немуслиани се нису смели лепо облачити), итд... ПОРЕСКЕ ОЛАКШИЦЕ НИСУ НОВА СТВАР. СВЕ СЕ ПОНАВЉА.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija