• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2015

22:29

DAČIĆ: Nikolićev poziv SPC - nepotreban!

Politika

DAČIĆ: Nikolićev poziv SPC - nepotreban!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je poziv koji je predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio da se o sadržini poglavlja 35 o Kosovu pita šta misli Srpska pravoslavna crkva - potpuno nepotreban

Komentarišući stavove predsednika Srbije o otvaranju prvih pregovarackih poglavlja sa EU, Dačić je rekao da te pregovore vodi premijer Aleksandar Vučić i da je on više puta razgovarao sa predstavnicima SPC i svim društvenim faktorima.

- Premijer Srbije je više puta razgovarao sa predstavnicima Srpske pravoslavne crkve, ali i sa svim drugim društvenim faktorima, tako da mislim da je poziv da se SPC pita o državnickim poslovima nepotreban - rekao je Dačić za "Danas", objavljeno na sajtu tog lista.

NIKOLIĆ: Rusija nikada nije zvala da zapoveda!

U intervjuu za list "Politika" u nedelju Nikolić je rekao da se sa velikim iskušenjima odmah treba suočiti i da posle otvaranja poglavlja o Kosovu ocekuje da se o tome oglase i Srpska pravoslavna crkva i Srpska akademija nauka i umetnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laza

pre 8 godina

Dacicu je najvaznije misljenj ljudi iz kriminala

vladimir

pre 8 godina

Dacicu je najvaznije misljenje donosioca kofera

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija