• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ćirilica/Informer.rs

23.12.2015

11:03

SRAMNA IZJAVA SONJE BISERKO: Navijala sam protiv Srba tokom rata devedesetih!

Politika

SRAMNA IZJAVA SONJE BISERKO: Navijala sam protiv Srba tokom rata devedesetih!

Podeli vest

Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava ponovo je šokirala javnost svojim antisrpskim stavovima poručivši da je navijala da Srbija izgubi u građanskom ratu devedesetih

- Navijala sam da Srbija izgubi rat - poručila je Biserko gostujući u emisiji "Ćirilica".

Ona je kasnije sarkastično istakla da je njena najveća izdaja saradnja s Haškim tribunalom.

PROČITAJTE JOŠ I:

VEĆI USTAŠA OD PAVELIĆA! Biserko: SRPSKA ISTORIJA JE VELIKA LAŽ!

PALALIĆ: Intervju Sonje Biserko je perverzno izvrtanje istorije!

BISERKO: Vučić jedini korektno reagovao!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joda Džedaj

pre 8 godina

Da li su sada građani Evrope svesni da su SAD, NATO i EU napravile terorističku islamsku državu Kosovo u Evropi, preteču današnjoj ISIS (DAEŠ), da je iz Evrope u ISIS najviše regruta sa Kosova, jer imaju najviše kolektivnog sećanja na terorističke akte prema građanima Srbije, počev od 1981. godine - ubistvo četiri pripadnika specijalnih jedinica, do 1999, u kom periodu su pobili više od 1.000 pripadnika policije, a za građane se broj i ne zna. Nema te vlasti u Srbiji koja može da prizna Kosovo kao samostalnu državu.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Г-ђа Би-серко је носилац Одликовања тзв. државе Косово... ..Тачи јој га - дао...

zoran

pre 8 godina

Zar smo mi baš toliki mazohisti!? Dokle ćemo da trpimo ovaj ološ!!!? Ugledajmo se na Putina, koji je zaštitio svoju zemlju, zabranio neprijateljske organizacije koje ustvari vode specijalni rat i nije dozvolio da im po zemlji rovare raznorazni smradovi i trovači

Djole

pre 8 godina

Uvek bilo,čega se pametan stidi,budala se ponosi!

Bgd

pre 8 godina

Srbi su mnogo grešili u 20. veku ali ako ima neke božanske pravde, mislim da je ovu individuu na onom svetu rezervisano mesto koje se ne zove raj. Redak primerak izdajnika i poltrona koji izaziva samo jedno osećanje: gađenje.

branko1

pre 8 godina

Kako komentarisati tog olosa,a ostati ,koliko toliko fin i kulturan.Mislim da nju treba proterati iz Srbije pa neka govnari negde drugde,sta i kako hoce.Fuj olosu jedan us**ni i upi**ni,sto bi rekli UNEREDJENI

Srbija do Pastrika

pre 8 godina

Na onu stranu zivota svi moramo ici.Nadam se da ces ti prva ,e pa po.....u ti se na grob i snimiti kamerom i snimak ce mi biti sadisfakcija za onaj samar sto dala starom Srbinu sa Kosmeta.Prokleta duso po sto puta.

yugo 45

pre 8 godina

Utakmicu smo nazalost izgubili mada smo krenuli vise nego dobro.Sve je bilo u nasim rukama ali kobni dogovor u Karadjordjevu i izdaja partnera gen.JNA u penziji pa lose procene Francuske 7 danas manji nego Nokia a bejasmo nekad do Tokia.

Mile

pre 8 godina

Па докле ће Србија да толерише тој ве....и живи у србију а мрзи србе из дна душе ако је има.

bubasvaba

pre 8 godina

Po meni samo uman covek moze da navija ze protivnika i daalje zivi u toj zemlji protiv koje je bio a i sad je ali malo uman .

Misa

pre 8 godina

Srbija ce pokazati da je ozbijna drzava, onda, kada ovu ruznu i zlu babu optuzi za veleizdaju !!!\n\n

XXL

pre 8 godina

Rusija je donela Zakom kojim se takve organizacije tretiraju kao agencije i kada počnu da rade subverzivno u državi domaćina onda slede hapšenja i procesuiranja što svaka normalna država i radi sem - Srbije. Kod nas ako se neko registruje kao NVO ili nevladina organizacija registrovan je kao "bubreg u loju". Odmah idu u strane ambasade zna se i koje zapadnih zemalja po "radni nalog" i počni delatnost na štetu koga - opet Srbije. A šta naši rade - izvinjavaju im se. Voleo bi da vidim kako bi se neko proveo u Americi da kaže nešto protiv "američkih nacionalnih interesa i bezbednosti" pa taj bi "omastio" Gvantanamo doživotno, a ne ko Ova.

djeno

pre 8 godina

nista neouobicajeno od ovakve osobe i to s u oni neki NVO, sramota,, ovo nije sloboda govora vec veleizdaja po Ustavu

Lala iz Banata

pre 8 godina

zašto kažu: Bi-serko, kad i danas...jednako sere..?

gojko

pre 8 godina

pa drzavo da li je moguce sta dozvoljvaš ona je los covek iskompleksirana zena sramota srbije

Saša

pre 8 godina

Gospodjo! Biserko. Uz, duzno postovanje prema vasoj licnosti. Na teritoriji. Republike Srbije, kao i njenim drzavnim zakonom utvrdjenim granicama i granicnim prelazima od Horgosa do G. Jankovica. Iste republike. NE! POSTOJI BODLJIKAVA ZICA!!! Zlatni vam puti bili... Gospodjo, Biserko... \n

Lala iz Banata

pre 8 godina

Не може: "БИ-СЕРКО"... Ако - сере и данас ...?!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija